Można linka do tej odświeżonej wersjii?
Haven & Hearth
Również chciałbym dołączyć, czy mogę dostać jakieś informacje na PW?
Z chęcią zagram z wami, jednak nigdy nie grałem w tę grę, ale coś czuje że mi się spodoba.
Ladies and gentlemen,We just assembled and are going to work now. The old haven server will go down first.We'll do the bulk of our work after that.Later on the forums/webpage will go down for a while.And then everything will be brand new.Four hours of work, maybe? We don't really know. As soon as possible.Enjoy.
ca. 4 godziny
Witam, kiedyś grałem kilka miesięcy w tą grę, trochę mi się znudziła bo nie było co robić, teraz gra poszła o krok do przodu, nowa grafika, przedmioty itp. A więc chciałbym z wami zacząć grę jeśli można.
Ruszyła już ta gra , bo jak klikam play to pobiera jakiś dziwny plik autohaven ?
tez go pobralem ale zabezpieczenia nie pozwalaja na instalacje
Start przesunięty na 21:00 -.-
jakiś teamspeak albo cosik?
Nie ma dokładnej godziny startu, o 16:30 Jorb napisał że wyłącza serwery W7 i zabierają się za HnH2 napisał że zajmie to ca. 4 godziny ale może zająć znacznie dłużej.
ts3.neverlose.pl kanał 95 hasło: hnh - dla zainteresowanych tam będziemy się siedzieć. Generalnie jest dużo chętnych i 90% to nowi gracze. od 20 będę na non stop na TS i opowiem trochę o grze jak będzie potrzeba. Z racji ile jest graczy zielonych proszę o ogarnięcie i naładowanie bateryjek.
Szykujcie kieszonkowe jeżeli chcecie pograć w tą maszynkę pieniędzy dłużej niż 1 dzień ; ) Nie twierdzę, że gra nie warta jest kupna, jednak aktualny system to typowy skok na kasę i po miesiącu będziecie zabijać ciągle te same osoby, bo nie będzie grać w to tyle osób, by można było robić duże wojny.
Witam wszystkich,
szukam kilku graczy do wspólnego rozpoczęcia zabawy w odświeżonym HnH. Najlepiej jest zacząć w 5-7 i od razu zająć się konkretnymi rzeczami(i tak nie pokonamy rusków ale może damy rade konkurować). Osobiście pierwszy raz grałem na World 4 gdzie miałem swoje największe osiągnięcia, a potem wracałem na W5 i W6, żeby sobie trochę dla przyjemności pograć. Grę będę na 100% zaczynać z moim bratem, przede wszystkim szukam doświadczonych graczy w HnH lub tego typu sandboxach - gra jest dość wymagająca nie wielu przy nich zostaję.
Generalnie nie ma wymagań poza wiekiem 16+ opcjonalnie sprawny mikrofon oraz komunikator głosowy.