HD 6670 czy ktoś z Was ją posiada? Opinie

Patrzałem te wcześniejsze radeony właśnie od 4850 wzwyż i jakoś nie za bardzo mi do tych starych, ale dobrych kart ( nie żeby 5770 była nowa ) ale mając wcześniejszą 4850 bałbym się że artefakty prędzej czy później by mnie dopadły.. nie jestem aż tak zapalonym graczem, który stawia wydajność ponad wszystko ^^ Po za tym 4890 strasznie prądożerna hehe

więc 5770 ma wydajność na tym samym poziomie lub szukaj 5830, 7750 jest droższa a słabsza. Pozatym do tego procka to obojętnie jaka bo bez o/c nie osiągniesz maximum karty

Co do OC tego procka czyli E5400 czy możesz w skrócie mi powiedzieć czy jest to w jakiś sposób niebezpieczne ? Długo trwa taki proces i o ile mógł podnieść taktowanie procka przy obecnym 2.7 ?

Jeżeli masz IQ na poziomie 20 albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie da się spalić procka ;) Wystarczy, że nie przekroczysz napięcia 1.45V to możesz być bezpieczny. Jeżeli Ci się uda to takie 3.6 na lajcie pierdykniesz.

Osobiście poszukałbym gtx 460 na jakiejś aukcji i kupił gdyż warto. Ew można poszukać 550 ti również używanej. Całość będzie śmigała bardzo dobrze.

wystarczy kupić tego 5770, nie trzeba kombinować z gtx'ami albo wyższego polotu kartami. Barosz są poradniki na temat o/c możesz poczytać, nic się nie stanie prockowi szczególnie że to intel który się dobrze kręci

Aż muszę coś wtrącić, bo bertyne made my day LOL.

Sam blok wodny na 7750 (o ile ktoś robi dla tak słabej karty bloki) kosztowało by mniej więcej tyle co karta. Nie wspomnę o radiatorze, pompie i rezerwuarze -.- tuby wiadomo tanie, ale nie wprowadzaj ludzi w błąd.

Tak gtx 460 do tego procka to tym bardziej był by to bezsensowny pomysł, ... Panowie powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz tak dla mojego świętego spokoju - czy ten gts 450 ddr5 512 mb będzie lepszy od typowego radka 6670 1 gb ddr 5 - chodzi mi wiadomo w grach wydajność bo jeżeli plan z 5770 nie wypali to bd musiał wybrać 1 z tych dwóch wtedy

http://allegro.pl/ge...3120634975.html

Co mnie nie pokoi to :

"

Częstotliwość taktowania układu graficznego (Geometric Domain) 405 MHz (oryginalny: 783 MHz) Częstotliwość taktowania układu graficznego (Shader Domain)

810 MHz (oryginalny: 1566 MHz)

"

Stary jeśli ci się nie uda z 5770 to czekaj na następna okazje, bez pośpiechu a w tym czasie potrenuj jakie masz możliwości z podkręcaniem i zdaj relacje. gts 450 jest minimalnie lepsze od 6670 ale jednak najlepiej tu wypada 5770

Wiesz niby masz racje nie ma co się śpieszyć, ale się troszkę napaliłem, aby kupić jakąś kartę ^^ A co do OC to w weekend poczytam co nie co na necie po patrze bo w takich tematach jestem kompletnie zielony

Bez o/c to nawet hd4850 ledwo dawałaby radę z takim prockiem. Musisz go koniecznie podkręcić jeśli chcesz korzystać z wydajności za którą zapłaciłeś Barosz. http://allegro.pl/as...3130253439.html tą licytuj

Już miałem tego radka 4850 co go wysłałem na gwarancje za artefakty i jakoś dawał radę nie wiem czy był ograniczany czy nie... ale jak bym tak z 2.7 do 3.0 chociaż to podwyższył to już by był jakiś sukces nie wiem jaki jest maximum a jakie minimum. Ogólnie "trochę się cykam" ^^ tego oc zrobić, ale mam nadzieje , że nie będzie tak źle

Nie ma czego się cykać a powinieneś dać radę do 3.5 wtedy byłby sens kupowania 5770

Mam 6670 I sprawdza się jak najbardziej na +, gry (bf3 ultra) chodzą bosko, grafika taka, że aż się chce grać, polecam

http://www.forumpc.pl/topic/176841-oc-dual-core-e5400/

Witam

czy są użytkownicy, którzy mają w swoich blaszakach hd 6670 1 gb ddr5 ? Jeżeli tak to czy możecie napisać mi jaka jest Wasza opinia o tej karcie ?