Hearthstone na androida

Na Sony Xperia S działa przyzwoicie... idzie grać :D

Na moim Ainol Elf II działa, ale mam jakieś 15 fpsów. Z drugiej strony, po co więcej xD Na samym komputerze również Hearthstone potrafi być kapryśny, więc...

ogólnie to już od wejscia appki można było zainstalować na tabie poprzez strone play. tab 3 chwilami się tnie,ale nie bede narzekal bo grac sie da normalnie+płatności nie sa za euro tylko za złotówki :)

mialem samsung galaxy tab 2 7.0 i pisalo mi ze mam zbyt slaby sprzet na ta gre co powinienem wtedy zrobic

mialem samsung galaxy tab 2 7.0 i pisalo mi ze mam zbyt slaby sprzet na ta gre co powinienem wtedy zrobic

Co powinieneś zrobić ? Pierw powinieneś zacząć używać wielkich liter, przecinków i kropek. Później znaków zapytania gdy się o coś pytasz.

Nic nie zrobisz. Słaby tablet, to słaby tablet. Nie jest to PC żebyś mógł go ulepszyć. Pozostaje kuno lepszego modelu.

Też mam GT 2 7.0, konkretnie P3100 i gra czasem działa płynnie przez chwilę, wczytuje się wolno i zawiesza cały system w losowych momentach. Słaby układ graficzny, a reszta też bez szału.

Jeśli najdzie mnie ochotą na zagranie, to zostaje mi komputer bo tablet mam słabiutki, a wymaganiom na sprzęt mobilny ciężko będzie sprostać z czymś tańszym.

chcialbym tylko przypomniec ze da sie odpalic na kazdym sprzecie , nie tylko tabletach :). L90 dziala bardzo dobrze :)

Wiadomo czy wyjdzie na Windows phone'a?

Raczej nie , a jeśli to napewno to nie spodziewał bym się go za szybko

Wyszła wersja na smartphony już. Można pobierać w sklepie.

Lg g2 mini. Gra chodzi plynnie, lecz troszku sie wczytuje. Brakuje z 1gb ramu aby gra chodzila ok. Tak to jest jak pchaja w smarty 1 gb lub 512mb ramu i pisza ze to wystarczy do komfortowego uzytkowania. W rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Ogolnie system android jest zle zoptymalizowany, sam w sobie ma zwiechy, a co dopiero grac na nim w gry. Zreszta blizzardowskie gry zawsze mialy za***ista optymalizacje /ironia/. Poczekajmy na 1 patcha ktory poprawi gre lub dobije optymalizacje.

Ja śmigam na Xperii Z2, wszystko hula należycie :)

Na Xperii z1 też bez zacięcia.

Testował ktoś na xperi m2, samsung galaxy grand prime lub ace 4 po tej nowej aktualizacji na smartphony?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstone

Prosze bardzo guru nam się troszku spóźnił :D