Na Sony Xperia S działa przyzwoicie... idzie grać
Hearthstone na androida
Na moim Ainol Elf II działa, ale mam jakieś 15 fpsów. Z drugiej strony, po co więcej xD Na samym komputerze również Hearthstone potrafi być kapryśny, więc...
ogólnie to już od wejscia appki można było zainstalować na tabie poprzez strone play. tab 3 chwilami się tnie,ale nie bede narzekal bo grac sie da normalnie+płatności nie sa za euro tylko za złotówki
mialem samsung galaxy tab 2 7.0 i pisalo mi ze mam zbyt slaby sprzet na ta gre co powinienem wtedy zrobic
mialem samsung galaxy tab 2 7.0 i pisalo mi ze mam zbyt slaby sprzet na ta gre co powinienem wtedy zrobic
Co powinieneś zrobić ? Pierw powinieneś zacząć używać wielkich liter, przecinków i kropek. Później znaków zapytania gdy się o coś pytasz.
Nic nie zrobisz. Słaby tablet, to słaby tablet. Nie jest to PC żebyś mógł go ulepszyć. Pozostaje kuno lepszego modelu.
Też mam GT 2 7.0, konkretnie P3100 i gra czasem działa płynnie przez chwilę, wczytuje się wolno i zawiesza cały system w losowych momentach. Słaby układ graficzny, a reszta też bez szału.
Jeśli najdzie mnie ochotą na zagranie, to zostaje mi komputer bo tablet mam słabiutki, a wymaganiom na sprzęt mobilny ciężko będzie sprostać z czymś tańszym.
chcialbym tylko przypomniec ze da sie odpalic na kazdym sprzecie , nie tylko tabletach . L90 dziala bardzo dobrze
Wiadomo czy wyjdzie na Windows phone'a?
Raczej nie , a jeśli to napewno to nie spodziewał bym się go za szybko
Wyszła wersja na smartphony już. Można pobierać w sklepie.
Lg g2 mini. Gra chodzi plynnie, lecz troszku sie wczytuje. Brakuje z 1gb ramu aby gra chodzila ok. Tak to jest jak pchaja w smarty 1 gb lub 512mb ramu i pisza ze to wystarczy do komfortowego uzytkowania. W rzeczywistosci jest zupelnie inaczej. Ogolnie system android jest zle zoptymalizowany, sam w sobie ma zwiechy, a co dopiero grac na nim w gry. Zreszta blizzardowskie gry zawsze mialy za***ista optymalizacje /ironia/. Poczekajmy na 1 patcha ktory poprawi gre lub dobije optymalizacje.
Ja śmigam na Xperii Z2, wszystko hula należycie
Na Xperii z1 też bez zacięcia.
Testował ktoś na xperi m2, samsung galaxy grand prime lub ace 4 po tej nowej aktualizacji na smartphony?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstone
Prosze bardzo guru nam się troszku spóźnił