Mieszkam w Katowicach od 2 tygodni, mieszkałam wcześniej półtora roku w Siemianowicach
Hej ho! Śląsk - poznam, spotkam się, pogram :)
Cześć.
Nie słucham gotyku industrial dark electro, 27 lat i zabawa lalkami, do tego te japońskie animacje, ehhh do bani koleżanko.
Sorry resory ale nie jestem zainteresowany.
Pozdrawiam.
Mieszkam w Katowicach od 2 tygodni, mieszkałam wcześniej półtora roku w Siemianowicach
Ja spasuję. Potem okaże się, że jesteś Zenon lat 67
mogę być i Zenon, gdybyś jednak chciał się przekonać to zapraszam na Skype nick Sayomi87.
Wolę mieć kogoś w mojej subkulturze, bo tak czy siak muzyka bardzo łączy. Po prostu potrzeba mi kogoś w klimacie.
Miałam już takich chłopaków którzy to "oh ah klimat mhrocki" a potem twierdzili, że udawali, hola, stop, jak tak można oszukiwać?!
mogę być i Zenon, gdybyś jednak chciał się przekonać to zapraszam na Skype nick Sayomi87.Wolę mieć kogoś w mojej subkulturze, bo tak czy siak muzyka bardzo łączy. Po prostu potrzeba mi kogoś w klimacie.Miałam już takich chłopaków którzy to "oh ah klimat mhrocki" a potem twierdzili, że udawali, hola, stop, jak tak można oszukiwać?!
Ja już od dawna mam kobietę - co prawda aktywnie zwalcza moje "hobby" jakim jest "granie na komputerze w gry" ale ogólnie jest wspaniała:)
Można pogadać o ile nie dyskryminujesz młodszych od siebie xD
Ktos mnie wzywal? W opisie padly slowa ktore, mnie wywowaly z lasu hehe
Ktos mnie wzywal? W opisie padly slowa ktore, mnie wywowaly z lasu hehe
Leśny człowieku wyjdź z lasu może i poza lasem napiepszają się magowie :>
W sumie zaintrygował mnie gatunek muzyki, której słuchasz więc będę wdzięczny jeśli wyślesz mi kilka przykładów kawałków na prywatną wiadomość
Cześć!
Cześć!
O! Salek Mistrz Podrywu zarzucił swoje sieci
Witam, w sumie jak na kobiete grającą jak i oglądającą te chińskie bajki, jesteś za ładna? Me oczy dużo widziały, czasem to i jeszcze bardziej się nie które oszpecają, dlatego masz u mnie propsy.
Witam, w sumie jak na kobiete grającą jak i oglądającą te chińskie bajki, jesteś za ładna? Me oczy dużo widziały, czasem to i jeszcze bardziej się nie które oszpecają, dlatego masz u mnie propsy.
Nie oglądam wszystkich serii anime jak leci (jestem wybredna, nie przepadam za komerchą i najnowszymi hiciorami).
Poza tym, nie ocenia się książki po okładce
Cześć!
Witam witam o zdrowie pytam
A jakie ciekawe anime oglądasz?
A jakie ciekawe anime oglądasz?
Co masz na myśli pisząc "ciekawe anime"?
jakieś 3 lata temu gustowałam tylko w ecchi xD hah !
Jeśli chodzi o tytuły jakie ostatnio oglądałam to Another, Hellgirl, Gantz, Ergo Proxy, GiTS.
Leśny człowieku wyjdź z lasu może i poza lasem napiepszają się magowie :>
Niewiasto, moj miecz przechodzi przez szyje tych durnych magow jak przez maslo. Zaniedlugo i tam bedzie las, wlansnie z ich glow hehe:D
To ja zapraszam do lasu, kobiety sa tu mile witane i widziane hehe
Planowałem obejrzeć Gantz, ale jakoś nie potrafiłem się za to zabrać. Warto poświęcić na nie trochę czasu czy raczej jest takie "meh"?
Dla mnie każde anime jest ciekawe, tyle się już naoglądałem, że ciekawi mnie co podoba się innym
Wysłane z mojego GT-I9300
Jak gustujesz w ecchi to znaczy, że jesteś lekko zboczona, to tym bardziej propsy od mojej wielkiej osoby.
Jak gustujesz w ecchi to znaczy, że jesteś lekko zboczona, to tym bardziej propsy od mojej wielkiej osoby.Za każdym razem kiedy coś napiszesz nabieram podziwu dla angielskiej cierpliwości Salka.
Poza tym nie wiem po czym stwierdziłeś u niej zboczenie. A przede wszystkim nie znam słowa "propsy".