HeroesGo - Saint Elite

Niestety są dalej lagi w PT, ale można bez problemu przechodzić samemu dungeony. Jest tylko tak naprawdę do 30 level'a jeden ciężki dungeon z ochranianiem Hestii, ale to można we 2 na tych lagach bez problemu przejść :)

Pozdrawiam.

Dzisiaj grałem jedynie w pt 2 os. lagów 0, nie wiem jak przy 3-4 os. pt więc nie chce wprowadzić w błąd.

Grałem juz w Pt 2,3,4 osobowym i gra nawet nie zgrzytnela. Nawet przy dużej ilości moobkow i spamie skilli.

Tutaj chodzi o konfiguracje kompa a nie optymalizacyje czy problem w grze. Czas przejść z drewnianych PC na coś lepszego.

Pozdrawiam i graty za dobry rozwój gildii.

Grałem juz w Pt 2,3,4 osobowym i gra nawet nie zgrzytnela. Nawet przy dużej ilości moobkow i spamie skilli.Tutaj chodzi o konfiguracje kompa a nie optymalizacyje czy problem w grze. Czas przejść z drewnianych PC na coś lepszego.Pozdrawiam i graty za dobry rozwój gildii.

Nie tu wcale nie chodzi o kompa, nie chodzi tez o spadki fps tylko o lagi, sam z bratem sprawdzilem, we 2 nie mamy lagow, ale jak wbijam do kogos do pt powiedzmy na ex. stage 18 lvl to host nie ma lagow a reszta pt je ma, i padaja jak muchy na zwyklych mobkach, bo im sie teleportuja. Dodatkowo gra raczej kosmicznych wymagan nie ma skoro bez problemu chodzi na 5 letnim laptopie, tu raczej chodzi o ping, i polaczenie host-reszta grupy.

A jak ktoś ma neta z takim samym downloadem i uploadem? Nie powinno być lagow. Nie doświadczyłem ich i nie doswiadcze bo na 25lv zakończyłem grę.

Dzisiaj przeprowadzana będzie konserwacja.

Napisane jest, że szczegóły dodadzą wkrótce. Być może kilka problemów rozwiążą.

Nie wiem, różnie to z tymi lagami w pt bywa. Możliwe, że w jakimś stopniu zależy też od danego dungeona.

Wczoraj robiłem ze znajomym dungeona na bronienie Hestii to raz się nam nie udało przez te lagi.

Miejmy taką nadzieje Vigard, że to naprawią i będzie można w spokoju farmić w kilka osób :)

Pozdrawiam.

1#Edit

Czy Wy też nie możecie się zalogować do gry?

@UP

Pisałem przecież, że prowadzona jest konserwacja ;)

O 12 będzie można znów się logować i wtedy poznamy cel tej konserwacji.

Siemka :D Mam zamiar dzisiaj zacząć jak tylko skończą się prace serwisowe ^.^ Nowicjuszy przyjmujecie? :P

Cześć, pewnie :) Bylebyś był aktywny i wpłacał pieniądze na gildie.

Pozdrawiam.

Już rano zostałem przyjęty xD Nick AkaidoPL ; )

Ahh... To Ty ^^. Bądź bardziej aktywny na czacie i pamiętaj o wpłacaniu, teraz będziemy musieli zapłacić za następny level jakoś 50-55k.

Co do Party... Przed chwilą miałem pomóc jednej osobie w gildii z jednym EX'em no i niestety skończyło się tym, że straciłem 5 resów przez głupie lagi i skończyliśmy misje przy 1st mini bossie bo uznałem, że to bezsensu a zmarnowałbym tylko wszystkie swoje resy.

Pozdrawiam i zapraszam nowych graczy :)

Pisali, ze w nastepnym patch'u(Obecnym) problem z lagami w pt bedzie naprawiony, lecz jest jak jest...

Niemówiąc nic o tym co zrobili z dmg...

Nie wiem dlaczego ludzie narzekają na te lagi.

Na prawdę, grałem już w 4 os. pt i zero lagów..

Vigard, może przez to, że byłeś w 4 os. pt. Po starcie było właśnie odwrotnie... jak robiłeś dunga w 4 osoby to miałeś lagi a jak w 2 osoby to lagów nie było.

Wg. nich naprawili PT, ale tylko dla 4 osobowych =\

A tak w ogóle zastanawia mnie jedna rzecz, jak to będzie z tymi resami? No bo tak... na jednego dungeona tracisz +/- 1 res'a, na jednego EX'a robiąc oczywiście solo stracisz jakieś +/- 3 a co 24h doładowuje naszą postać tylko o 5 resów. Czyli pogram niecałe 2 godziny i stracę wszystkie resy i to koniec mojego grania na dziś? Za Gaia Pointy raczej nie da się kupić resów tylko EX tickety i inne bajery a jeżeli dodadzą resy za Gaia Pointy to ile będą kosztować? 500GP za paczkę serduszek (w paczce są 3 serduszka)? Mi by to i nawet pasowało jeżeli challangery można by było powtarzać. Patrząc w plecaku serduszka, które rozdawali na początku gry pojawiały się w zakładce gdzie będą znajdować się itemy z Item Shopu czyli mam rozumieć, że gra będzie p2w?

Jeśli dalej przyjmujecie to chętnie dołączę IGN: Troju lv8 (ten ze szpadą ^.~)

Przyjdź na Channel 1. Napisze do Ciebie i wyjdź ze starej gildii jeżeli jesteś :)

Pozdrawiam.

Witam!

Zapraszam do gildii Saint Elite !

Gildia powstała dziś, ale osób jest na prawdę dużo i dużo aktywnych graczy!

Posiadamy:

- 7 lvl gildii (ciągle rośnie!)

- Accuracy 16.0

- 4 lvl skill na GOLD

- 3 lvl skill na EXP

- TeamSpeak3

Oferujemy:

- Pomoc w EX'ach i normalnych dungeonach!

- Pomoc w ubraniu się

:)

Wymagamy:

- Aktywność na TeamSpeak'u lub na czacie w grze!

- Aktywności ogólnie w grze.

- Wpłacanie kasy na gildie!

O przyjęcie pisać pod tematem swoje nicki, na PW lub w grze.

Mój nick w grze: Savia

Pozdrawiam.