Hieroggamy-raiderZ priv server

Ja nie wiem czy Wy rozumiecie, ale to jest OPEN BETA PRYWATNEGO SERWERA!!!. Cieszcie się, że macie możliwość odpalenia gry i zobaczenia jak to wygląda. Dużo graczy nie ma, chociaż jest o tyle fajnie, że niemal z każdą napotkaną osobą się porozmawia, wymieni opinie, ubije jakieś moby. Sam admin mówił, że ma ok 30+ graczy na serwie. Prowadzą nabór na koderów, GMów i inne takie posady. Może serwer się rozwinie, może nie. W każdym razie jak wyjdzie retail'owa OB a potem pełna gra to będziemy mieli już coś obeznane i będzie łatwiej :)

Grabkien w 100% podzielam Twoje zdanie. Ludzie ten gość dał wam możliwość pogrania w RaiderZ bez IS'a i bez gównianego Frogstera przed OBT. Doceńcie to wkońcu a nie tylko krytykujecie. Być może w niedalekiej przyszłości server się rozwinie i będzie więcej klas. Nie wystarczy wam non-target z otwartym światem? To są chyba najbardziej wygórowane wymagania, które spełnia ta gra:) Zapraszam do gildi Hierogramy:) Pisać do Znikne!

No ja juz sciagnelem. czekam tylko na konto ;p

Dajcie mi instrukcje jak tu zagrac plska

Ja mam problem z włączeniem gry, pobrałem grę, zainstalowałem, wyskoczyło okienko, w którym mam wpisać ID, później daję Start i pojawia się okno ładowania. I jak już się załaduje, to pojawia się obrazek takiej fortecy, jest muzyczka, i w prawym górnym rogu taka zębatka, i jak na nią klikam, to mogę wybrać jakość grafiki. Nic więcej nie mogę robić, błagam pomóżcie.

A co do filmiku to mogłeś bardziej oddalić ekran, ponieważ na filmiku jedyne co widać to plecy twojej postaci.

@UP

Z serwerem cie nie połączyło, spróbuj od nowa. Dalej nie działa? Sprawdź czy ci nic grę nie blokuje

Juz dzisiaj(w nocy) admin sie chyba nie pojawi ;/

Ja mam problem z włączeniem gry, pobrałem grę, zainstalowałem, wyskoczyło okienko, w którym mam wpisać ID, później daję Start i pojawia się okno ładowania. I jak już się załaduje, to pojawia się obrazek takiej fortecy, jest muzyczka, i w prawym górnym rogu taka zębatka, i jak na nią klikam, to mogę wybrać jakość grafiki. Nic więcej nie mogę robić, błagam pomóżcie.A co do filmiku to mogłeś bardziej oddalić ekran, ponieważ na filmiku jedyne co widać to plecy twojej postaci.

Pobrałeś patch?

Witam, ja już także gram więc jak coś to mogę się zapisać do gildii. Nick w grze: BabyDoll

Chciałbym zagrać razem z wami lecz nie mogę się cholerka połapać skąd ściągnąć clienta i patcha. Gdybyście mogli być tak mili i wkleić linki byłbym bardzo wdzięczny :)

@down Dzięki ale zdążyłem już zauważyć :)

http://rawrgamerz.com/forum/showthread.php?14-Rawr-RaiderZ-Released-!-OPEN-BETA! tutaj masz linki do gry i patcha potrzebnego do połączenia z serwerem.

no niestety ... napaliłem się na ten serwer a tu taka d*pa ;/ serwer jednak się nie rozwinie ... dlaczego ? bo już nie działa ... nie wiem może u mnie coś dziwnego się dzieje ale strona się nie włącza ... czyli strona padła co jest raczej równoznaczne z padnięciem serwera ... i jeżeli to nie prawda to niech nikt tutaj od razu nie zaczyna wyzywać ... mi przynajmniej ten serwer nie działa i już.

Ten serwer już dawno nie istnieje, ci sami ludzie, którzy za niego odpowiadali, założyli nowy: http://takenent.co.cc/forum/index.php

Zapraszamy do wspólnej zabawy zeby dołączyć do glidi pisać do Znikne.

a to nasz mały gameplay haha

może moderator forum poprawić nazwę tematu ma byc jedno G

Zapraszam na ts3 !!!!

ip: ts3.lameday.net

kanał: RaiderZ

hasło: raider