Skoro już istnieje temat to szkoda tworzyć nowy a mam pytanko. Otóż kupiłem sobie paczkę i chciałbym kupić ją kuzynowi. Czy jest możliwość zapłacenia z jednego Paypala kilku takich paczek. Po prostu chcę aby kody trafiły do kuzyna.
Humblebundle
w razie czego zawsze można przelać kasę z 1 konta pay pal na 2.
Tak, tylko ważne, żebyś zaznaczył Yes, send me a gift code. Wtedy dostaniesz na podany adres mailowy link do bundla z kluczami. Można teraz kupić ok. 4-5 paczek z jednego konta paypal, potem trzeba użyć innej formy płatności.
Ja kupiłem 2 humble bundle z 1 PayPala na 2 maile Po prostu podaj maila kuzyna i wio.
Czytałem również, że podobno możliwe iż tak jak w poprzednich latach tak i teraz zwiększą ofertę. Czy jest to możliwe? Jak to ogólnie wygląda gdyż np boję się że prowadzą coś innego w zamian za np DS3. Będzie to powiększona paczka czy po prostu podmienią produkcje ?
Z doświadczenia: Zawsze gdzieś po tyg. dodają parę gier dodatkowo. Jeśli średnia cena (ta wymagana do większego zestawu) będzie równa lub mniejsza tej co zapłaciłeś to doślą Ci klucze na pocztę. Dlatego zawszę płacę 16 zł, gdzie teraz wyszło jakieś 4,91$, więc jestem spokojny. Rozumiesz?
facos14, brednie gadasz. Kupiłem chyba 90% humblów i teraz wyjaśnie wam jak to jest.
Kupujesz paczkę za 1$, po tygodniu dodają gry i nawet jeżeli dodają te gry powyżej średniej ceny, ty jako, że kupiłeś wcześniej od tych dodanych gier i tak je otrzymasz. Nie ważne czy będą dodane do puli powyżej czy poniżej średniej. Tak samo się dzieje jak kupujesz powyżej średniej.
Opcja druga, nie kupiłeś paczki, bo czekasz na dodatki, więc jak te dodatki wejdą powyżej średniej to już musisz zapłacić tą powyżej średniej, żeby je dostać.
Dlatego zawsze warto kupować jak najwcześniej za powyżej średniej lub jeżeli tamte gry powyżej średniej Cię nie interesują to za 1$, bonusy i tak dostaniesz.
Rozumiesz?
Dzięki wielkie
Mój błąd Samurai, ktoś mi tak kiedyś powiedział i przekazuje dalej. Dzięki
Nie ma problemu
Właśnie dodali 2 nowe gry, tj. Populus i Red Alert 3: Uprising.
Takie słabe? Podobno inne gry mieli dać np Bulletstorm. Już nie dodadzą? Czy to jeszcze nie ta godzina?
na allegro sprzedają
Jeszcze narzekają że dodali w ogóle cokolwiek... bardzo się ciesze z red alerta nic do szczęścia na tym humblu więcej nie potrzebowałem bo i tak najlepszy bundle do tej pory... a ludzie oczekują jeszcze nie wiadomo czego... Bullterstorm czy dead space 2 TO BYŁY tylko plotki czytanie ze zrozumieniem...
Faktycznie jest tak jak napisał Samuraj13 ponieważ zapłaciłem 1$ a właśnie dostałem dodatkowe gry (Red Alert i Populous).
facos14, brednie gadasz. Kupiłem chyba 90% humblów i teraz wyjaśnie wam jak to jest.
Kupujesz paczkę za 1$, po tygodniu dodają gry i nawet jeżeli dodają te gry powyżej średniej ceny, ty jako, że kupiłeś wcześniej od tych dodanych gier i tak je otrzymasz. Nie ważne czy będą dodane do puli powyżej czy poniżej średniej. Tak samo się dzieje jak kupujesz powyżej średniej.
Opcja druga, nie kupiłeś paczki, bo czekasz na dodatki, więc jak te dodatki wejdą powyżej średniej to już musisz zapłacić tą powyżej średniej, żeby je dostać.
Dlatego zawsze warto kupować jak najwcześniej za powyżej średniej lub jeżeli tamte gry powyżej średniej Cię nie interesują to za 1$, bonusy i tak dostaniesz.
Rozumiesz?
A możesz mi powiedzieć w jaki sposób?
Mi się udało wyciągnąć od kumpla kartę i kupiłem. Tyle że nie zaznaczyłem opcji send me a gift code czy jakoś tak.
Tylko automatycznie na stronie kody dostałem.
Takie słabe? Podobno inne gry mieli dać np Bulletstorm. Już nie dodadzą? Czy to jeszcze nie ta godzina?
Boże. Dostajesz za prawie darmo gry o wartości 300 zł i jeszcze marudzisz. Nie mieli dać Bulletstorma tylko ktoś rozpuścił taką plotkę. A ja się z dodatków cieszę chociaż dla mnie i tak najlepszym C&C pozostanie część druga.
kupilem humble za jednego dolara przed dodanien c&c i tej drugiej gry, a na mejlu nie mam żadnych kodów, gdzie mogę je dostać?
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Mogli chociaż dać dead space 2 bo tak jest bez sensu grać 1 potem w 3...
kupilem humble za jednego dolara przed dodanien c&c i tej drugiej gry, a na mejlu nie mam żadnych kodów, gdzie mogę je dostać?Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Wejdz na e-mail w wiadomosc co miales tam link do gier i "odkryj kody"