Jak dziala Lockerz?

Zaczynam się w to bawić (6 PTŻ, lol) Zaniedługo PSP :D

A odpowie mi ktoś, czy trzeba mieć vipa, by wysłali nagrodę ?

A odpowie mi ktoś, czy trzeba mieć vipa, by wysłali nagrodę ?

jak jest restock dla z-list to musisz mieć z list żeby wogóle coś zamówić (sprawdzone na 2 koncie)

jak dla wszystkich to nic

czyli odpowiedź brzmi:

nie trzeba mieć vipa

Już Razor mnie nastraszył że trzeba mieć jakiegoś Vipa :) Ajj ty...

Ja nikogo straszyć nie chciałem :). Bo właśnie sam się wczoraj trochę wkurzyłem, że nie mogę wejść w nagrody, bo nie mam vipa. Ale dzięki za odpowiedź.

Ja nikogo straszyć nie chciałem . Bo właśnie sam się wczoraj trochę wkurzyłem, że nie mogę wejść w nagrody, bo nie mam vipa. Ale dzięki za odpowiedź.

no bo napisałem że to było tylko dla Z-List uzuełnienie, żeby inni nie wbijali to tak to rozwiązali :D

Dla tych którzy nie wiedza co to Lockerz: otóż jest to strona, gdzie zbieramy punkty (tzw. PTZ'y), które później możemy wymienić na nagrody

(m.in. iPody nano, shuffle, touch, laptopy Apple, oraz inne gadżety, także rzeczy typu torebki, buty znanych projektantów, etc.)

www.Lockerz.com

Jak dołączyć do Lockerz?!

Do Lockerz, jako iż jest to elitarny klub da się dołączyć tylko i wyłącznie za pomocą zaproszenia. Jeśli chciałbyś dostać takowe zaproszenie, prześlij swój e-mail (zero spamu, e-mail zostanie wykorzystany jedynie do przesłanie zaproszenia) i dołącz do nas już dziś!

Nagrody od Lockerz, jak to działa?

Użytkownicy mogą wymienić swoje punkty na nagrody o określonej porze, pora ta będzie podana na oficjalnym facebook?u lub tez twitterze Lockerz..

Ostatnio pojawiły się też informacje które mówią o nie określonej godzinie dostawy(z tym musimy poczekać do rozwinięcia się sytuacji)

W ofercie Lockerz mamy szeroki wybór produktów. Są to produkty elektroniczne, wyposażenie sportowe, akcesoria i wiele innych.

Można tez przekazać cześć swoich punktów na potrzebujących.

Oferta nagród jest zmienna..

Czy nagrody są wysyłane do Polski?

Tak, serwis jest otwarty na większość krajów z europy, m.in. na Polskę. Wysyłka do Polski jest możliwa za dodatkowe 20 punktów.

Czy Lockerz jest oszustwem?

Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.

Ile mogę mieć kont?

Użytkownik ma prawo do jednego konta na osobę. Każda osoba w gospodarstwie domowym może mieć własne konto.

Jak zdobywać punkty?

1 .Za grę, w która możemy zagrać, tylko raz gdy zakładamy konto, można uzbierać do 60 punktów.

2. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty.

3. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) dostajemy od 2 do 10 punktów

4. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty.

5. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy), dostępne pod koniec miesiąca.

Czy lockerz da się oszukać.

Stanowczo NIE da się oszukać

Jeśli myślisz ze szybko zdobędziesz nieuczciwie punkty i zgarniesz nagrodę, to od razu możesz wyłączyć ten temat i zapomnieć o Lockerz.

Robiąc poczty na Gmail itp i wysyłając zaproszenia na te adresy a potem rejestrować się- skazujesz się na wyzerowanie lub usuniecie nieuczciwych punktów przez serwis.

Przekręcając licznik punktów na 1505450, oszukujesz wyłącznie siebie.

Nie radze oszukiwać bo i tak do tego dojdą podczas zamówienia.

Oszukując narażasz się na złą reputacje w ich oczach.

Warto tez wspomnieć o tym ze strona nie jest jeszcze w końcowej wersji.

Lockerz informuje ze pod koniec tego miesiąca strona będzie w pełni działać, i nastąpią pewne zmiany.

Napisz a wyśle ci zaproszenie.

Moje GG://2456123

justlockerzinvite@wp.pl

Przykład podawania adresu email przez gg żeby gg nie uznało tego jako spamu od nieznajomych.

MojAdres @ gmail . com

Jak wrócę ze szkoły to postaram się dokończyć temat i bardziej go rozwinąć.

Post edytowany ale jeszcze będą zmiany.

Zachęcam do zadawania pytań na które postaram się odpowiedzieć i wkleić to do tego postu.