Gry które były razem z konsola Ratchet Gladiator ( PS2) i Jax and Daxter The precursor legacy ( PS2). W obie da sie zagrac Ale w ratchet gladiatorze dzieki trybowi splitscreen mielismy z kumplem wiele godzin zabawy ;D
Jaka byla wasza 1 gra na konsole
konsola Pegasus, gra 168 in 1 i katowanie contra i mario
Ło, z Pegasus'a to nie pamiętam... Kupowało się gry w ilości hurtowej
[PS2]: Ratchet & Clank oraz James Bond 007: Everything or Nothing.
Final Fantasy VII PS ONE.
Driver
Street Fighter Gameboy Advance
Łooo, chyba GTA 1 i Crash na PSX
Ja przy zakupie dostałem do konsoli ponad 20 płyt z demówkami (PSX) . A pierwsza taka prawdziwa gra to był Medal of Honor od pierwszej części do ostatniej wydanej na tą konsolę. Następnie Crash (też cała seria
) a potem Rayman. Pamiętam, że ostatnia gra w jaką grałem na mojej pierwszej konsoli to była cała (na psx) seria Final Fantasy. Bardzo mile wspominane czasy
.
to było chyba jackie chan stuntmaster na psx ;P
Hohoho, żebym ja wiedział... Na pewno grałem na starej konsoli Atari, gier tam w grom ale która pierwsza? Najbardziej zagrywałem w samoloty, F1, Froga i chowanego ale czy wymieniłem tą pierwszą nie wiem. Dalej na NES'ie był Ultimate Stuntman, Micro Machines i Big Nose (?Bones Rush? - ta druga gra z Big Nose na Golden Five, pod piątką była) w dokładnie tej kolejności.
Coś na Pegasusa, ale to już zamierzchłe czasy i nie pamiętam.
Tak to PSP - Medievil Ressurection ;P
Pierwsza to na konsole Sega Mortal Kombat 3 i Alien Soldier, dobre czasy
Moją pierwszą grą był Wiedzmin 2, był w zestawie z X360.
Moją pierwszą grą był Sonic na Sega i jeszcze taka druga gra coś w stylu sonica też na sega ale złotą gwiazdką się chodziło i tak ręce się wydłuzały
Crash PSX , GrandTurismo PS2 , MotaFroza Xbox360
Medal of honor czesc 1 i 2 na PSX
Seria Crash Bandicot 1 i 2 i Crash team racing na PSX
I jeszcze moge doliczyc gre z serji zwariowane melodie ale nazwy nie pamietam co sie chodzilo krolikiem bugsem chyba.
To moje pierwsze gry. Ale nie wiem ktora pierwsza gralem.
Gautlet Legends na PSX.
PSX - Final Fantasy Origin (1+2)
PS2 - Metal Gear Solid (cała seria)
X360 - Gears of War 3
AMIGA2000 - Prince of Persia
Gra telewizyjna - Mario
Gameboy - Pokemon
Tekken 3 (PSX)
Na playstation jedynke Medal of Honor Alied Assault.Na pc komputer wyszła troche inna wersja tej gry.Pamiętam ,że w tej konsolowej była taka misja ,że psy-owczarki niemieckie stawały na dwuch łapach i strzelały z pancerfausta(takiej bazzoki przeciwczołgowej).Jeszcze pamiętam Quake2 ,jakiegoś Tekkena chyba dwujke i jakaś częśc Colina.