Jaką gre kupic

Nie wiem z tych gier mam tylko UT3 i nie żaluje że kupiłem :)

Fry Cry 2 jest fajny

Ale wy dajecie mu glupoty.

UT3 - swietna gra niestety jest problem w tym ze w gre gra moze 200 ludzi. Quake Wars ktory jest gorszy... jednak ja zjadl.

Turok... bron sie przed ta gra jest tragiczna.

Moje propozycje.. Jak masz CoD4 zostan przy nim.

Moge ci zaoferowac Crysis Wars(a raczej Crysis Warhead) swietna gra na sieci. Duze i fajne mapy, dobra fizyka z dobra grafa. Ale ma spory dylemat... Gra w nia sporo Cheaterow ;/ bo jest chroniony przez PunkBustera.. a to jest ch*jowy program.

Ciekawa pozycja jest tez Frontlines: Fuel Of War. Gdyby nie tragiczna fizyka gry.... byla by naprawde dobra.

Slyszalem ze podobna grywalnosc na sieci co Crysis ma FarCry 2. Ale ja ci powiem szczerze. Gralem w to na multi u kumpla.... dzownie mi sie w to gralo.

Zanim cos wybierzesz. Powiedz mi czego oczekujesz od gry? Chodzi mi o to czy chcesz szybkie akcje... czy raczej cos bardziej taktycznego i realistycznego?

Spawn UT3 nie gra aż 200 osób 100 max

// Whatever :) - Spawn

bf2 (2142 odpada, bo jest gorszy i tyle)

mala kopia bf, czyli Frontlines: Fuel Of War, ale to juz polecal spawn. ja osobiscie nie gralem, ale slyszalem wiele pochlebnych opini.

Dawn of war 2 - 1 DoW na multi ownil, wiec 2 pewnie tez bedzie (gra juz wyszla? jak nie, to bedzie na dniach).

bf2 (2142 odpada, bo jest gorszy i tyle)mala kopia bf, czyli Frontlines: Fuel Of War, ale to juz polecal spawn. ja osobiscie nie gralem, ale slyszalem wiele pochlebnych opini. Dawn of war 2 - 1 DoW na multi ownil, wiec 2 pewnie tez bedzie (gra juz wyszla? jak nie, to bedzie na dniach).

To tak od gry oczekuje dobrej akcji i efektów zniszczeń. Własnie zamówiłem World in Conflict a że dostałem od ojca 200 zł na urodziny poszukuje teraz FPS do 120 zł :D

PS. World in Conflict dobry RTS ? bo też lubię bardzo ten gatunek :D i czy ma dobre multi ?

Jakbys mial czas... w kwietniu wychodzi Operation Flashpoint 2 Jest to full taktyczny FPS i obecnych czasach. 1 czesc zostala okrzyknieta najlepszym symulatorem wojskowym jaki powstal. USA zaplacila Codemasters za zrobnienie podobnego programu tylko dla wojska. Nazywal sie VBS(Virtual Battle Space).

Co do oFP 2 ma oferowac bardzo rozbudowany tryb MP. Cooperative itp. Bedzie tez mozliwosc przechodzenia kampanii wraz z 4 innymi znajomymi. Tak zwany tryb Solo Coop.

TU co nie co o grze.

http://www.youtube.com/watch?v=iEK1NqCNICs

Dobrze zrobiłeś kupując World in Conflict ;] gra jest po prostu bajeczna. nie miałem takiej frajdy z gry od czasów Warcrafta III.

btw. spróbuj W3, pomimo swojego wieku, w tą grą nadal gra ogrom ludzi.

Dobrze zrobiłeś kupując World in Conflict ;] gra jest po prostu bajeczna. nie miałem takiej frajdy z gry od czasów Warcrafta III.btw. spróbuj W3, pomimo swojego wieku, w tą grą nadal gra ogrom ludzi.

WiC ma multi ? i czy dużo ludzi gra i czy zdobywa sie w czasie gry jakieś doświadczenie rangi ?

Najlepsze multi z FPS-ów to ma CoD 4 i Battlefield 2 .

Najlepsze multi z FPS-ów to ma CoD 4 i Battlefield 2 .

sa popularne... ale nie czyni to ich najlepszymi :)

Moge ci zaoferowac Crysis Wars(a raczej Crysis Warhead) swietna gra na sieci. Duze i fajne mapy, dobra fizyka z dobra grafa. Ale ma spory dylemat... Gra w nia sporo Cheaterow ;/ bo jest chroniony przez PunkBustera.. a to jest ch*jowy program.

Lepsze PB niz zaden anty cheat. (ale to co mowisz jest po czesci prawda gralem dlugooo w ET i pozniej juz na wyzszym poziomie typu mecze i klanowki CB itp ludzie mieli duzo privat wh z human aimem za $)

Siemka znacie jakieś FPS z dobrym multi albo RTS też z multi do 90 zł szukam i nie mogę znaleść