@Pytles, czy te karty podziałają bez zasilacza ?, wejdą bez spalenia ?? StarCraft 2 pójdzie ?
Jaka karta graficzna?
Karta ci się nie spali, po prostu nie będzie działała bo za mało mocy dostanie.
A z serii Nvidia 8800 series coś będzie, któraś będzie pasować ? + zasilacz jakis ?
Napisałem ci że masz AGP, te karty są na twoja płytę główną bez zasilacza nowego nawet ich nie wkładaj
A czy są jakieś karty 512mb ?? Bardziej bym szedł w tą stronę, na karcie 215mb, za dużo tych gier nie pójdzie...
GF 8800 / 9600 mają 512mb ale one potrzebują lepszego zasilacza jak zresztą juz ci mówili
@marnis... Przecież Ja mam wejście AGP, a w tych kartach złącza to DCI... Więc nie pójdzie...
Nie opłaca pchać się więcej w tego kompa. Wyrzucisz hajs w błoto, lepiej oszczędzić pieniążki i złożyć naprawdę dobry sprzęt lub za te 700 zł kupić 2 razy lepszy używany komputer. Jeżeli oczywiście uzbierasz.
Tak, nie opłaca się wydawać w tego kompa więc lepiej zbieraj kasę na używanego albo się wstrzymaj
Czy mogę kupić wszystkie częsci komputera, bez obudowy, do 1000zł ??
Tak, możesz też bez dvd, a jaki masz dysk?
SiemaneRko all !! Otóż mój sprzęt jest stary, więc zamierzam go zamieniać powolutku na nowy. Najlepiej by było żebym wszystko kupił Tak tak... Wiem. Ale kasy brak. Na razie chciałbym się skupić na karcie graficznej. Bo jak na razie mam 128mb. A chce coś z wyższej półki. Np. 512MB. TO już by było coś...
Mój dotychczasowy sprzęt:
Komputer: AMD Athlon™ XP 2600+
Karta Graficzna: nVidia GeForce FX5200
Service Pack 3
RAM: 2Gb
2.08 GHz
Tak jak mówiłem... Skupiam się narazie na karcie graficznej, i chcę wiedzieć, jaka karta będzie pasować, która się nie spali przy odpaleniu jej... Dzięki z góry.