Jaka karta graficzna?

@Pytles, czy te karty podziałają bez zasilacza ?, wejdą bez spalenia ?? StarCraft 2 pójdzie ? :D

Karta ci się nie spali, po prostu nie będzie działała bo za mało mocy dostanie.

A z serii Nvidia 8800 series coś będzie, któraś będzie pasować ? + zasilacz jakis ?

Napisałem ci że masz AGP, te karty są na twoja płytę główną bez zasilacza nowego nawet ich nie wkładaj

A czy są jakieś karty 512mb ?? Bardziej bym szedł w tą stronę, na karcie 215mb, za dużo tych gier nie pójdzie...

GF 8800 / 9600 mają 512mb ale one potrzebują lepszego zasilacza jak zresztą juz ci mówili

@marnis... Przecież Ja mam wejście AGP, a w tych kartach złącza to DCI... Więc nie pójdzie...

Nie opłaca pchać się więcej w tego kompa. Wyrzucisz hajs w błoto, lepiej oszczędzić pieniążki i złożyć naprawdę dobry sprzęt lub za te 700 zł kupić 2 razy lepszy używany komputer. Jeżeli oczywiście uzbierasz.

Tak, nie opłaca się wydawać w tego kompa więc lepiej zbieraj kasę na używanego albo się wstrzymaj

Czy mogę kupić wszystkie częsci komputera, bez obudowy, do 1000zł ??

Tak, możesz też bez dvd, a jaki masz dysk?

SiemaneRko all !! Otóż mój sprzęt jest stary, więc zamierzam go zamieniać powolutku na nowy. Najlepiej by było żebym wszystko kupił :P Tak tak... Wiem. Ale kasy brak. Na razie chciałbym się skupić na karcie graficznej. Bo jak na razie mam 128mb. A chce coś z wyższej półki. Np. 512MB. TO już by było coś...

Mój dotychczasowy sprzęt:

Komputer: AMD Athlon™ XP 2600+

Karta Graficzna: nVidia GeForce FX5200

Service Pack 3

RAM: 2Gb

2.08 GHz

Tak jak mówiłem... Skupiam się narazie na karcie graficznej, i chcę wiedzieć, jaka karta będzie pasować, która się nie spali przy odpaleniu jej... Dzięki z góry.