Jaka klasa dla noobka ; )

Tak gra dużo polaków i to wszystko. WvWvW nic się nie dzieje, to co dzieje się na BT to nie rozgrywka WvWvW tylko "parodia".Polecam wybrać inny serwer, jest Guest nie ma problemu z PvE, sPvP.

Nie masz racji :P, jestesmy na wvw gdzie jestesmy bo nie wpuscili nas wyżej... ale to sie zmieni i to szybko, a zreszta czemu niby nie pomoc naszym ?

Blacktide już dawno upadł.. pod względem WvWvW. A czy to się zmieni nie wiem...

P.S. Zaczynałem na Blacktide.. ale ze względów WvWvW trzeba było się przenieść.

Blacktide już dawno upadł.. pod względem WvWvW. A czy to się zmieni nie wiem...P.S. Zaczynałem na Blacktide.. ale ze względów WvWvW trzeba było się przenieść.

Ja ci powiem ze upadl bo czolowa ekipa odeszla na serwer ktory jest teraz w topce, a wszystkie gildie walczace naprawde sie spinaja teraz i jakos to zaczyna wygladac... zobacz sobie wyniki jakie mamy i zobaczysz ze bijemy dwa serwery rywalizujace na glowe, a nie przeszlismy wyzej bo nas nie przepusicli... bo gildie ze tak powiem dominujace skacza sobie po serwerach i zanizaja specjalnie by nie dopuscic niektorych serwerow na wyzsze miejsca

Teraz wszystko sie zmieni bo wvw na tym serwerze zaczyna sie ruszac, a i gracze sa coraz bardziej ogarnieci.

Duzo polakow wgl tam nie wchodzilo bo nie ogarnialo, ale z dnia na dzien widze ze jest ich coraz wiecej.

Ja tam wole swoim pomagac niz za jakis ruskich czy angoli napierniczac i tracic czas.

Jestem za tym by umocnic nasz nieoficjalny polski serwer i pokazac to ze nie jestesmy w cale gorsi... , a to nie nasza wina ze ruski se poszly tylko glupiego przypadku.

Ale ta rozmowa nie ma sensu juz

dobra to wybieram Blacktide chce ktos pomoc ogarnanc ? :D

orientuje sie ktos jak wyglada sprawa z inżynierem?

Blacktide na początku było w TOP3, ale nie za sprawą Polaków, lecz rusków z gildii Chaos. Jak oni odeszli to spadliśmy na samo dno. Teraz ma się zmienić system dobierania przeciwników na wvwvw, więc tak prosto już chyba nie będzie jak z Vabbi i FoW'em.

@up

engiem trzeba bardzo ogarniać. Polecam oglądać streamy korosih lub Teldo na twitchu.

Robię necrosa i zaczynam cisnąć :P Byle fastem do tego 35 i AC jak zwierzę :P

Możecie mi doradzić czy warto kupić cd-keya ze strony monqq.pl ? Bo tam gw jest za 114 zł najtańsza oferta czy można tam bezpiecznie kupić kluczyk ?

jbc. Necro : Dead Priest

A ja polecam serwer Aurora Glade, spotkałem tam już kilka moich gildii z GW1 :D Nie wiem czemu akurat tam się zalokowali, ale polecam do wspólnej gry ze mną ( aktualnie expię moje Thiefke :P 20 lv :) )

jak w temacie jaka klase polecacie dla nowego gracza w gw2?