Jaka komórka do 550 zł?

nie kupuj iphona , odradzam w porównaniu do androida to można rzec złom miałem iphona po krótkim czasie od kupna wmawiałem se że wszystko ok że to dobra koma ale i tak sprzedałem . Android 100 % lepszy

nie kupuj iphona , odradzam w porównaniu do androida to można rzec złom miałem iphona po krótkim czasie od kupna wmawiałem se że wszystko ok że to dobra koma ale i tak sprzedałem . Android 100 % lepszy

laughing_meme_guy_by_vixenwolfie-d485kw0.png

Anty fan który nawet powodów nie podał. Ja Ipka nie oddam nawet jeżeli mieliby mi zapłacić podwójnie.. Jak ten 'pan' na górze miał 3g albo 2g to się może dziwić.

3GS myka bardzo ładnie na 5.0.1, korzystam właśnie. ;]

Milestone'a odradzam. Po dwóch latach rozsypał mi się zupełnie. Od gorąca odklejają się klawisze, telefon się niemiłosiernie grzeje. Wejście jack nie kontaktuje. Nie ma oficjalnego supportu dla tego telefonu, bez Cyanogena na pokładzie albo innego customa ten telefon nie jest w stanie funkcjonować. Milestone był dobry pół roku po swojej premierze. Później już zaczęły wychodzić takie telefony, które go przyćmiły.

zastanawiam się na d xperią x10i jak myslicie jest coś lepszego w tej cenie ? obowiązkowo android i minimum 1 ghz procesor . :) poleccie coś

edit : mogę wydać max 650 zł :) proponujcie ;)