Karta graficzna ~900zł

Już zdecydowałem że biorę R9 280x. Czemu nie 960? Bo ma 128 bitową szynę, i jest gorsza w każdym aspekcie a Directx może mieć nawet 15 a gówno z tego bym miał przy takich osiągach.

Dziękuje wszystkim, za chęć pomocy :)

hahahahahahahaha Xenonn = DeSkASuper nabijasz posty

No i pudło kochaniutki :P , próbuj szczęścia dalej :)

Więcej "hahahahahahahhaha" pozwoli być Ci bardziej "PRO" , i się dowartościować :)

Ja wyraziłem swoją opinię, a debatowaliśmy na temat kart sporo czasu na TS3 oraz tutaj na forum temacie jaki założyłem wcześniej, więc mam taką samą opinię jak kolega wyżej.

BTW widzę koleś że masz jakiś problem, może pogadamy na ts3 lub kom? Jeśli masz odwagę. :)

Adres znajdziesz albo na fansite albo PW.

Zapraszam

@Edit

Widać kolega już zdecydował, liczymy na zdjęcia z instalacji i osiągów :D

Oj Panie M.CIACH,

Dowartościować się mogę oglądając twoje "Filmiki" albo czytając maile z błędami ortograficznymi...

A te zbanowane konta to też nie ty?

Nie mam zamiaru rozmawiać z żałosnymi ludźmi, którzy trzymają z oszustami czyt. Cookie i Isuzu

Powodzenia

Ja bym tam coś wybrał z radeonów serii 300 gdyź 280x to już baaardzo stara karta.

Poza tym lektura dla tych co myślą że obecne radeony obsłużą dx12

http://strefa-moddingu.pl/wspolczesne-karty-amd-radeon-jednak-bez-pelnej-obslugi-api-directx12/

Albo R9 380 albo dozbierać do GTX 970. Tutaj masz test 380:

https://www.youtube.com/watch?v=rUWtrUIbkjs

Skąd wy macie takie informacje, że 600w to jakiś problem, jak ja na R9 290 jeszcze robię O/C i nie ma problemów xD

Bo czasami na forach jest tak, ze najwiecej wiedza o sprzecie wlasciciele dual core i 2gb ddr2, tak jak o autach dywaguje sie ... ktore lepsze to najwieksi znawcy w zyciu auta w salonie nie kupili i nie kupia.

deska prawi dobrze, 970 nawet za 2 lata bedzie trzymac poziom odpowiednika 960 +/- po oc, a 960 szybko spadnie do poziomu gdzie bedzie trzeba cos nowego, tak czy inaczej...

sklada sie za to za co sie ma, a kolega i tak podwyzszyl znacznie budzet...

Witam. Usłuchałem rady od ostatniego tematu i zacząłem zbierać pieniądze. Myślę że tyle wystarczy. Także chciałbym kupić kartę graficzną przeznaczoną do grania w gry wideo. Szukam najlepszej propozycji w tym zestawie. Osobiście słyszę najczęściej o R9 280x i GTX 960 ale chcę usłyszeć więcej propozycji bo może i coś lepszego da się znaleźć. Z góry dzięki za pomoc :)