Okej bardzo wam Dziekuje tak to bym kupil karte jakas gowniana bez zasilacza i komputer jebut Jeszcze raz dziekuje teraz tylko zbierac kasiorke Jesli bede juz mial wszystko karte i zasilacz zdam relacje :>
Karta Graficzna!
A mam pytanko, radeon 7770 pociągnie takiego far cry 3, bf3, syndicate i nowsze produkcje ?
Z 6850 FarCry pociągnie na pewno powyżej Medium. Na wysokich spokojnie pogra. Ja na 4850 (wersja 1gb od Vertexa) spokojnie na wysokich bez odczuwalnych spadków fps.
A mam pytanko, radeon 7770 pociągnie takiego far cry 3, bf3, syndicate i nowsze produkcje ?
Bez problemu.
Moj kolega mi napisal tyle :
GeForce gtx 550Ti
Procek AMD II 4 rdzenie
I mowi ze FarCry 3 na full Prawdopodobnie 8gb RAM
@Verenko
Nie ma szans. Ja na i5 3570k (jeszcze bez OC), 6gb ram, GTX460 OC (konkurent GTX560 a nie GTX550Ti) nie mogłem płynnie grać na full detalach i FullHD. No chyba, że Twój kolega gra bez AA i w HD lub podobnej rozdzielczości.
Witam. Mam juz komputer procek 6 rdzeniowy itd dobry komp ale karta graficzna jest slaba a jest nia AMD 760G a chcialbym kupic o wiele lepsza ale na allegro narazie wypatrzylem taka http://allegro.pl/asus-amd-radeon-hd6670-1024mb-ddr5-128bit-dvi-hdmi-i2822836122.html
Nie wiem czy dobra wiec sie pytam prosze o jakies przyklady