Karta Graficzna!

Okej bardzo wam Dziekuje tak to bym kupil karte jakas gowniana bez zasilacza i komputer jebut Jeszcze raz dziekuje teraz tylko zbierac kasiorke ;) Jesli bede juz mial wszystko karte i zasilacz zdam relacje :>

A mam pytanko, radeon 7770 pociągnie takiego far cry 3, bf3, syndicate i nowsze produkcje ?

Z 6850 FarCry pociągnie na pewno powyżej Medium. Na wysokich spokojnie pogra. Ja na 4850 (wersja 1gb od Vertexa) spokojnie na wysokich bez odczuwalnych spadków fps.

A mam pytanko, radeon 7770 pociągnie takiego far cry 3, bf3, syndicate i nowsze produkcje ?

Bez problemu.

Moj kolega mi napisal tyle :

GeForce gtx 550Ti

Procek AMD II 4 rdzenie

I mowi ze FarCry 3 na full :P Prawdopodobnie 8gb RAM

@Verenko

Nie ma szans. Ja na i5 3570k (jeszcze bez OC), 6gb ram, GTX460 OC (konkurent GTX560 a nie GTX550Ti) nie mogłem płynnie grać na full detalach i FullHD. No chyba, że Twój kolega gra bez AA i w HD lub podobnej rozdzielczości.

Witam. Mam juz komputer procek 6 rdzeniowy itd dobry komp ale karta graficzna jest slaba a jest nia AMD 760G a chcialbym kupic o wiele lepsza ale na allegro narazie wypatrzylem taka http://allegro.pl/asus-amd-radeon-hd6670-1024mb-ddr5-128bit-dvi-hdmi-i2822836122.html

Nie wiem czy dobra wiec sie pytam prosze o jakies przyklady ;)