Wes cebulak dołącz internet odwróć się i wyjdź.
Katolicyzm, a hitler oraz tiso racjonalista
Nigdy nie zrozumnę tego typu ludzi ( mówię o autorze tematu.
PS: Wagon też poproszę takie materiały jak kolega Dexper.
Ale wy jesteście naiwni, dajecie się robić jak małe dzieci. Koleś cebulak65 to ten sam co plagiator65 na YT rozsyła linki na forach gdzie najwięcej gimbazy, aby nabić sobie popularności.
@up
Ciekawe, a jednocześnie prawdopodobne.
Ale wy jesteście naiwni, dajecie się robić jak małe dzieci. Koleś cebulak65 to ten sam co plagiator65 na YT rozsyła linki na forach gdzie najwięcej gimbazy, aby nabić sobie popularności.
To jest po prostu nie prawda co mówisz. Za takie pomówienia kiedyś ktoś ci osobiście proces wytoczy i tutaj cię tylko ostrzegam z dobroci serca,
Czy jest tu ktoś nie offtopujący na tym forum? Ktoś kto może coś merytorycznego powiedzieć?
To jest po prostu nie prawda co mówisz. Za takie pomówienia kiedyś ktoś ci osobiście proces wytoczy i tutaj cię tylko ostrzegam z dobroci serca,Czy jest tu ktoś nie offtopujący na tym forum? Ktoś kto może coś merytorycznego powiedzieć?
Jeżeli to faktycznie nie jest trollowanie, to odpowiedź brzmi : Tak. Odpowiedzi szukaj na forum prawnym, nie tutaj Czego oczekiwałeś po forum poświęconym grom mmorpg? Merytorycznej dyskusji ? Dobre sobie ...
EDIT: nie zauważyłem nicku, faktycznie... marny troll. Jeżeli jakikolwiek moderator "moderuje" to podforum, to niech lepie zamknie temat
Jeżeli to faktycznie nie jest trollowanie, to odpowiedź brzmi : Tak. Odpowiedzi szukaj na forum prawnym, nie tutaj Czego oczekiwałeś po forum poświęconym grom mmorpg? Merytorycznej dyskusji ? Dobre sobie ...EDIT: nie zauważyłem nicku, faktycznie... marny troll. Jeżeli jakikolwiek moderator "moderuje" to podforum, to niech lepie zamknie temat
Widać, że jeszcze nie opanowałeś czytania do końca. Jasno powiedziałem, że specjalnie dałem końcówkę 65, przeczytaj dokładnie posty na tym temacie. Tutaj jest dział "o wszystkim", a więc taki temat ma prawo istnieć.
"Czego oczekiwałeś po forum poświęconym grom mmorpg? Merytorycznej dyskusji ?"
Czyli to forum - NIE JEST DLA MERYTORYCZNEJ DYSKUSJI?
Czyli, dzieciaku, dla czego? Dla pisania bezsensu, jak ty?
Widać, że jeszcze nie opanowałeś czytania do końca. Jasno powiedziałem, że specjalnie dałem końcówkę 65, przeczytaj dokładnie posty na tym temacie. Tutaj jest dział "o wszystkim", a więc taki temat ma prawo istnieć."Czego oczekiwałeś po forum poświęconym grom mmorpg? Merytorycznej dyskusji ?"Czyli to forum - NIE JEST DLA MERYTORYCZNEJ DYSKUSJI?Czyli, dzieciaku, dla czego? Dla pisania bezsensu, jak ty?
Chcesz merytorycznej odpowiedzi proszę bardzo.
TU ODPOWIEDŹ: Leć do ojca dyrektora się wypłakać ewentualnie jako alternatywa proponuje produkt z tej aukcji:
http://extragadzety.eu/masc-na-bol-d*py
Poleca ksiądz Natanek.
Alleluja...
P.S.: Tak jestem osobą wierzącą przeciwną klerykalizmowi.
Witam. Jestem katolikiem i to skrajnym (nie uważam to za coś złego Bardzo szczęśliwy). Strasznie mnie denerwuje pewien gość, który nazywa siebie historykiem.
Oto jego filmy "historyczne"
https://www.youtube.com/watch?v=kLUG55JxOA4
https://www.youtube.com/watch?v=KmPdJSPLNEs
Czy można go jakoś pozwać do sądu za obrazę uczuć religijnych, albo pokazać mu gdzie manipuluje faktami i kłamie?
Z góry przepraszam moderację, jeśli dałem do złego działu.