Kiedyś w to grałem.. o.o

Original War jak nic. Są surowce, jest magazyn, są pojazdy, paliwo. Czerwony kolor. Co do klimatu to można założyć, że mroczny to on był bo w tajemniczych okolicznościach spotykasz ruskich panoszących się po całym świecie :P . Do tego jest dosyć trudna. Jeśli to nawet nie było to to spróbuj sobie Original War jeśli podołasz, bo jest podobna do tej, którą szukasz.

Chyba, że na przykład nie pamiętasz takiej gry jak Warcraft III. Prawie wszystko pasuje.

Może Metal Fatigue ?

Submarine Titans? Ale tu się akcja toczy pod wodą.

Ground Control albo WarZone 2100?

Byla jeszcze jedna taka gdzie jedna z ras miala roboty pajaki czerwone. Normalnie widac bylo jak w StarCraft ale mozna bylo przejac nad nimi kontrole i widok byl jakby z 1 osoby. Tyle ze z tego co pamietam(a to bylo daaaawno) poza demem pelna wersja tej gry nigdy nie wyszla :).

Supreme commander 1&2?

Tyberian Sun ?

Dune 2000 ?

Warhammer 40k:Dawn of war? Wszystko się zgadza,łącznie z czerwonym kolorem

Witam!,

Naszła mnie ochota na zagranie w pewną starę grę z dzieciństwa.. ależ kurfa (to chyba nie wulg?) nie mogę sobie przypomnieć ani nazwy ani jakiś ekstra szczegółów jej dotyczących..

Co pamiętam:

• Była to gra coś w stylu Starcrafta
  • Zbierało się surowce/jakieś minerały ludzikami/robotami (stawiam na roboty) i one niosły je do bazy
  • Nie jestem pewny ale chyba były tam takie samochodziki którymi można było sterować o.O
  • klimat.. mroczny,

Nie pamiętam na chwilę obecną więcej szczegółów także prosiłbym nawet o nazwy gier które pasują w ~50%