Zaczniemy w końcu grac ??
Kilku ludzi do Silka od 0
Ja chętnie też zagram. Silka mogę mieć na jutro rano.
Ja też jestem chętny do gry z wami w Silka. Zdecydowaliście już jaki serwer ?
Z tego co wyczytac ze wczesniejszych postów to graja na Phoenixie ja zapraszam na server Pluto / wiecej pod pw/gg
Serwer phoenix , czynnie grają już 3 osoby , piszcie na gg lub w temcie kiedy możemy porozmawiać na tsie .
Ja mogę jutro zagrać od 10.00 (specjalnie ustawię budzik) do 15-16, a potem wracam i od 22 do rana mogę, więc jutro o 10.00 pasuje wszystkim ?
Mogli byście podać swoje nicki w grze ja Neoler i czy na pewno chińczyki ja bym wolał europejczyki i thief czy hunter.
Chiny serwer Phoenix nick : ESide lvl: 11 , thief.
Jak jest ktoś chętny do gry na prywatnym serwerze esro to pisać na gg. Gramy juz w 3 osoby. Na globalnym serwerze za duże lagi są żeby grac
Link do serwera : http://www.sro.vn/signup.aspx
Nie podoba mi się phoenix bo na wieczur kolejki na tym serwie.
Boże o co wam chodzi z tymi kolejkami kiedyś były i to takie ze przez 3-4 h czekałeś i grali. Ja nie wiem co wam nie pasuje .
Dobra nie jest aż tak strasznie jestem na grze i jak cos mam tam nick Neoler
Za często kolejki nie podoba mi się ten serwer jak ktoś chce ze mną pograć to serwer mars nick Kintero i Dremond
Cześć, istnieje jakaś ekipa do wspólnej gry ?, bo bardzo chętnie bym dołączył Jeżeli tak, to podajcie jakieś info
Szukam kilku ludzi na zgraną ekipę i przyjemną grę( W kupie zawsze raźniej ) . Zaczęlibyśmy od 0 na jednym z nowszych serwerów. Posiadam własny kanał na ts'ie więc o komunikacje nie trzeba się martwić . Chciałbym aby zebrało się około 5 osób. Oczywiście strona Chińska...