Kingdom Under Fire II - Zaczynamy!

Obecnie trwa EBT (Experience Beta Test). Możecie ominąć blokadę dzięki programom. Jednak normalnie do testów pomiędzy 23-26 stycznia nie mamy wstępu. Dostęp do CBT mamy juz mieć. Nie wiadomo jednak kiedy się one odbędą.

Żadne programy nie pomogą , nawet vpny , proxy i inne sprawdziłem mase programów z poradnika up i inne nie wejdzie się. Próbowałem kontem ze zmienionym krajem na azjatycki , polski. I nic bez zmian. Dlatego nie warto się meczyć naprawdę

Przeciez na vietnamskim ip odrazu wchodzi do gry, za kazdym razem kiedy chce sie zalogowac, nie ma zadnego problemu.

Jednak na vietnamskim działa mój błąd :) tylko pewnie lagi będą jutro

Mozna teraz zrobic postac?. mianowicie o tej godzinie.

Do 17 mozna

Ok. postac zrobiona.

Nie można robić postaci. Blok jest.

Blok jest tylko dla niekumatych....O której godzinie będzie już można zagrać??

jutro od godziny 11 czyli tak samo jak można robić postacie. Jeżeli faktycznie się da, jakoś nie mam ochoty grać na wietnamskim ip, chociaż możliwe, że da się wejść i potem zmienić na normalne, tak robiłem w vindictusie :)

Po wyłaczeniu vpn-a wywaliło mnie z gry.

Teraz to już wgl nie moge się zalogować...

Po wylaczeniu proxy tez wywala ;/

WTFast podobno działa. Używa go Steparu.

Sprawdz ktos jak moze tego fasta.

Sprawdz ktos jak moze tego fasta.

Raczej teraz nikt nie sprawdzi, ja odpalalem przez wtfast bez zmienionego ip to nie wchodzilo, to ze wywala was z gry na tworzeniu postaci po wylaczeniu vpna, nie znaczy, ze wywali jak juz wbijecie do gry.

Jutro sprawdze jak to wyglada, ale wietnamskie ip dziala na 100%, tylko ciekawi mnie jak bedzie wygladac gra i jaki bedziie ping.

Szykujcie vpny, proxy. Za 30min odpalamy ^^

I jak tam? Wszystko działa? :P

WTFast działa ale po 2 min mnie wyje bao bao

Dobra ogarnąłem VPN. Ten co zapodał Morphen. Poradnik w wersji PL macie tutaj.

http://aragmor.pl/2014/01/23/softether-vpn-instalacja-uruchomienie/

Jeśli są jakieś niejasności to dajecie. Dopiszę coś. Bo poradnik przyda się też przy innych grach jakie będziemy później testować.

Jbc wtfast na vietnam dziala.

Wywalilo wszystkich. pisali, ze 5 minutowa przerwa techn.

Odpalilem se na medium i powiem, ze gra zajebisice smiga ^^
Ps. dajcie tsa.