Na dobrą sprawę jeśli traficie na kanał/stream z waszą grafiką za którą zapłaty nie dostaliście to po prostu każcie mu przestać z niej korzystać - prawa autorskie...
Klucz Heroes Of The Storm mini konkurs xD
No właśnie, tak się napracowałem podczas robienia banera a kluczyka nie ma:( Cały ten wysiłek poszedł na marne
No właśnie, tak się napracowałem podczas robienia banera a kluczyka nie ma:( Cały ten wysiłek poszedł na marne
xDD aż sprawdziłem twoją prace. Współczuję.
No co zrobisz, buta nie zjesz. Polecam niemieckie fora o podobnej tematyce, można wyrwać łatwo kluczyk.
Pozdrawiam
a tam spróbuje swoich sił mam już konto do HoTS ale na sprzedaż będzie
edit: czas chyba do soboty więc każdy ma szansę, chociaż jak patrze na konkurencję to marnie póki co , ja przynajmniej ręcznie sie postarałem napis zrobić, konkurencja poszła na łatwiznę w większości
a tam spróbuje swoich sił mam już konto do HoTS ale na sprzedaż będzieedit: czas chyba do soboty więc każdy ma szansę, chociaż jak patrze na konkurencję to marnie póki co
LOL
a tam spróbuje swoich sił mam już konto do HoTS ale na sprzedaż będzieedit: czas chyba do soboty więc każdy ma szansę, chociaż jak patrze na konkurencję to marnie póki co , ja przynajmniej ręcznie sie postarałem napis zrobić, konkurencja poszła na łatwiznę w większości
Mhm, mogłeś sprawdzić datę konkursu. Już dawno po, jest zwycięzca jednak nie odebrał nagrody.
Cześć mam do rozdania 1 klucz do hotsa.
Zadanie :
Wykonanie banera na youtube z nickiem JelonidasTV . Tematyka Gry jak coś ( jestem let's playerem)
Najlepszy Banner Wygrywa
Czas Do soboty do 15:00