Polecam sie
Klucz steam total war rome 2
Nie chce nic mówić ale osoby z 1 postem nie powinny być brane do losowania gdyż jak na moje to jest nie fair bo każdy może sobie porobić 15 kont.
Nie chce nic mówić ale osoby z 1 postem nie powinny być brane do losowania gdyż jak na moje to jest nie fair bo każdy może sobie porobić 15 kont.
zwróć uwagę na to kto kiedy dołączył
ale jest to też nie fair w stosunku do osób które założyły konto dzisiaj tak jak ja..
sprawdzam daty rejstracji, jak ktos sie zarejstrował przed data założenia tematu to ok, ale innych nie biore pod uwagę. Multi konta to nie moja sprawa nie bd dociekał kto ile ma kont.
Jeszcze 8 min. posty po 20 już się nie liczą. Dajcie mi potem trochę czasu bo mam trochę lagi.
ja chętnie też spróbuję szczęścia
no nie ...
Kody powędrują do :
Grzypson
speed097
Gratulacje.
Nie udało się ;/ Pozostaje tylko pogratulować zwycięzcom.
Moja pierwsza wygrana! Wielkie dzięki, tym którzy gratulują, a przede wszystkim organizatorowi konkursu
graty, może chociaż w totka szczęście dopisze
:c niestety nie dzisiaj :C
Gratulacje zwycięzcom
Mam klucz do total war rome 2 do oddania, kto chce niech się wpisuje jutro o 20 zrobię losowanie. Klucz można wykorzystać na steam do 31 marca. 2014