Klucze SMITE

Jeśli ma ktoś 2/3 klucze do Smite byłbym bardzo w dzięczny za podarowanie ich mi na PW

Z Góry dziękuje i pozdrawiam

//CisiuX

Jakby ktoś miałby jeden zbędny kluczyk to bym poprosił na pw . Z góry wielkie dzięki

Również odświeżam prośbę o kluczyk. :P

Czekam na pw.

Z góry THX

Mam na zbyciu konto testowe, które najprawdopodobniej ma aktywny klucz. Jak ktoś chce sprawdzić to niech napisze pw, ale ostrzegam, iż nick jest "botowy", czyli pozbawiony jakichkolwiek cech indywidualnych.

nieczesna z checia przyjme konto pilnie czekam na PW

Jakby ktoś jeszcze miał taki klucz i mógłby się podzielić to ja jestem chętny :D

Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś klucze to chętnie przyjme.

Jeśli ma ktoś 2/3 klucze do Smite byłbym bardzo w dzięczny za podarowanie ich mi na PWZ Góry dziękuje i pozdrawiam//CisiuX

jak dostaniesz 1 klucz to będziesz mógł najprawdopodobniej wziąć 2-3 dla kolegów z tego linku co jest na początku

Witam tutaj jest mój poradnik jak zdobyc klucze do SMITE za darmo.

Byłby ktoś uprzejmy podzielić się kluczem via PW? Jest popołudnie a pula oficjalna w paru serwisach jest już wykorzystana. Po otrzymaniu dodatkowych kluczy postaram się nimi tu podzielić. Dziękuję i pozdrawiam,

Jeśli ma ktoś 2/3 klucze do Smite byłbym bardzo w dzięczny za podarowanie ich mi na PWZ Góry dziękuje i pozdrawiam//CisiuX

jezeli ma ktoś klucze do wydania to byłbym wdzięczny za jeden pw. :)

Także bardzo bym prosił :) Wolne do poniedziałku , a nie ma co robić przez tą pogodę ;/

Prosze 2klucze dla was:

F14FA-71E0D-?91F4-CB5AB-7162A

F18A4-3319A-?D0E4-F16B4-FAC42

w znak "?" wstawcie jakas liczbe (0-9)

Proszę o klucz jesli mozna na pw z góry dziekuje

jak by ktoś był tak miły niech odda mi swój klucz na PW

Proszę o jakiś klucz działający. Bardzo chciałbym zagrać w tą grę, a szukam kodu już od tygodnia. Jeśli ktoś mi wyśle na email danielbizub77@gmail.com, to obiecuję że rozdam te kody osobom, ktore napiszą posta. Czekam na kod, z góry dzięki.

ja poprosze kluczyk do smite.

Oddam te 3 które dostane+3 klucze pre-access do C9

Jeżeli nadal ktoś ma na zbyciu klucz do Smite z chęcią przygarnę pisać na pw. :D