Konkurs by me :D

@UP Każdy się namęczył z znalezieniem lokacji która będzie pasowała do jego gustu ;)

No tak, ale znaleźć jakieś fajne miejsce zrobić screen'a i napisać coś w paincie ? xD

No ale podły nie będę :) Życzę wszystkim szczęścia, napewno się przyda

ja specjalnie do outland poleciałam żeby ssa zrobić a ludzie z google biorą :P chociaż autor tego nie zabronił.

@up

Kto niby bierze ssy z Google?

Właśnie ? xD Jestem ciekaw ^^ Ja napewno nie, jak ktoś chce to mogę mu przesłać save'a :)

ja specjalnie do outland poleciałam żeby ssa zrobić a ludzie z google biorą chociaż autor tego nie zabronił.

ja mam oczy i widzę kto wkleja swoja gre a kto pierwszy lepszy ss z netu

ja mam oczy i widzę kto wkleja swoja gre a kto pierwszy lepszy ss z netu

w sumie moje tak profesjonalnie wyszło że może wyglądać na ss z premiery czy cuś ^^

Nie chce nic mówić, no ale muszę. Ganzu125 wziął zdjęcie z internetu >.<

No tak, ale znaleźć jakieś fajne miejsce zrobić screen'a i napisać coś w paincie ? xDNo ale podły nie będę Życzę wszystkim szczęścia, napewno się przyda

Śmiesz mówić że moje arcydzieło jest słUabe? Q_Q

Skeptic ale ja nie napisałem kto zrobił "słabiznę" ^^

Skeptic ale ja nie napisałem kto zrobił "słabiznę" ^^

Ale pomyślałeś o tym. ^ ^

Biorę udział w losowaniu.

A ja też wezmę udział ; )

Oto mój screen z misji z zombiakami w Postal 2: Apocalypse Weekend xD Ta gra jest chora, temu tak ją lofciam <3

a99b48a8-c3dd-4b12-a767-9cec0d649d0b_zps634dd354.jpg

Biorę udział.

gw006-kopia.jpg

A ja też wezmę udział ; )Oto mój screen z misji z zombiakami w Postal 2: Apocalypse Weekend xD Ta gra jest chora, temu tak ją lofciam

za***iste xD

Biorę udział :D Wiem już pisałem ale teraz dodam screena.

Biorę udział :P

Screen z XAOC:

http://i.imgur.com/bGkWK1Y.jpg

// Tak na szybko bo idę spać, a rano jestem zombie, więc...

PS. Gdybym wygrał to rezerwuję: Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key.