@UP Każdy się namęczył z znalezieniem lokacji która będzie pasowała do jego gustu
Konkurs by me :D
No tak, ale znaleźć jakieś fajne miejsce zrobić screen'a i napisać coś w paincie ? xD
No ale podły nie będę Życzę wszystkim szczęścia, napewno się przyda
ja specjalnie do outland poleciałam żeby ssa zrobić a ludzie z google biorą chociaż autor tego nie zabronił.
@up
Kto niby bierze ssy z Google?
Właśnie ? xD Jestem ciekaw ^^ Ja napewno nie, jak ktoś chce to mogę mu przesłać save'a
ja specjalnie do outland poleciałam żeby ssa zrobić a ludzie z google biorą chociaż autor tego nie zabronił.
ja mam oczy i widzę kto wkleja swoja gre a kto pierwszy lepszy ss z netu
ja mam oczy i widzę kto wkleja swoja gre a kto pierwszy lepszy ss z netu
w sumie moje tak profesjonalnie wyszło że może wyglądać na ss z premiery czy cuś ^^
Nie chce nic mówić, no ale muszę. Ganzu125 wziął zdjęcie z internetu >.<
No tak, ale znaleźć jakieś fajne miejsce zrobić screen'a i napisać coś w paincie ? xDNo ale podły nie będę Życzę wszystkim szczęścia, napewno się przyda
Śmiesz mówić że moje arcydzieło jest słUabe? Q_Q
Skeptic ale ja nie napisałem kto zrobił "słabiznę" ^^
Skeptic ale ja nie napisałem kto zrobił "słabiznę" ^^
Ale pomyślałeś o tym. ^ ^
Biorę udział w losowaniu.
A ja też wezmę udział ; )
Oto mój screen z misji z zombiakami w Postal 2: Apocalypse Weekend xD Ta gra jest chora, temu tak ją lofciam
Biorę udział.
A ja też wezmę udział ; )Oto mój screen z misji z zombiakami w Postal 2: Apocalypse Weekend xD Ta gra jest chora, temu tak ją lofciam
za***iste xD
http://i.imgur.com/bGkWK1Y.jpg
// Tak na szybko bo idę spać, a rano jestem zombie, więc...
PS. Gdybym wygrał to rezerwuję: Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key.