Konkurs Graficzny do wygrania klucze do gier #2

Rozumiem, że traversil przypisał sobie cudzą grafikę. Zaproszenie już niestety wysłałem. Nie chodzi mi w konkursie, byście szli po najmniejszej linii oporu i przywłaszczali sobie grafiki osób trzecich. Nie wymagam wielkiego talentu, wysokiego poziomu twórczości, a jedynie odrobiny zaangażowania. Wystarczy nawet uruchomić Painta narysować postacie, otoczenie, dodać napis. Przede wszystkim liczy się dla mnie wasza inwencja i pomysłowość. Zauważyłem, że w przypadku grafiki z deadmouse użytkownik Dain również przywłaszczył sobie, cudzą pracę. Mam nadzieję, że takie prace już nie będą się pojawiać. Liczę na odrobinę waszego poświęcenia.

Proszę również o podawanie jaki klucz/grę chcielibyście otrzymać.

Jak można dodać cudzą pracę i udawać, że jest to nasze dzieło. Żałosne posunięcie podkreślające pazerność użytkownika i brak jakiejkolwiek kultury osobistej.

Konkurs już zakończony

Klucz City of Steam zdobywa:

Duch0wny

Klucz Path of Exile zdobywa:

Kojack

Tutaj wybór dla mnie nie był łatwy. Wybrałem grafikę Kojack'a, gdyż spodobał się mi pomysł. Cała praca kojarzy mi się ze stylem grafik lat 80. Spodobało mi się tło - połączenie zegara z okręgami oraz dobrze dobrana postać. Grafika axo, również była dobra, ale bardziej zaintrygowała mnie pierwsza praca. Tym niemniej dziękuję obydwu forumowiczom.

Zaproszenia Firefall wysyłałem w miarę na bieżąco. Tutaj muszę pochwalić Xaorus'a, za świetną grafikę z Transformerów (co prawda było ona już wcześniej prezentowana w innym temacie, ale przez to też wiem, że jest jego) oraz użytkownikowi Overdragon, za naprawdę wspaniały pomysł na grafikę nawiązującą do filmu Leon Zawodowiec. Niestety zdarzyło się parę plagiatów, ale o tym już pisałem.

Proszę forumowiczów Kojack i Duch0wny o kontakt mailowy - zax454@gmail.com lub na gadu-gadu - 2402563 w celu wysłania klucza.

Mam nadzieję, że komuś się konkurs spodobał.

Postaram się może jeszcze zorganizować podobny konkurs.

Pozdrawiam

ogólnie tylko Xaorus była ciekawa a reszta to gnioty sam bym zrobił a że jestem po formacie to all utraciłem może next time się załapę

Wow!, w końcu coś wygrałem na tym forum, dzięki ziomek.

zslbhe.jpg

Witam, Życzę forumowiczom szczęśliwego Nowego Roku oraz zapraszam do konkursu.

Do wygrania są następujące podarunki:

- 1x klucz Path of Exile

- 1x klucz Lodout

- 1x klucz City of Steam

- 1x konto Heroes and Generals

- 13x zaproszeń do gry Firefall

- 1x klucz Smite

Co należy zrobić, aby wygrać? Proszę was o stworzenie dowolnych prac graficznych (może to być rysunek, baner, plakat, etc.) dotyczących waszego ulubionego filmu oraz waszej muzyki, którą lubicie (na jednej pracy graficznej). Rozmiar prac dowolny.

Grafiki zamieszczajcie w tym temacie, przy czym proszę was o podanie jaką grę chcecie otrzymać (w przypadku gry Firefall, proszę również o podanie adresu mailowego). Postaram się nagrodzić najlepsze prace.

Klucz City of Steam zdobywa:

Duch0wny

Klucz Path of Exile zdobywa:

Kojack

Tutaj wybór dla mnie nie był łatwy. Wybrałem grafikę Kojack'a, gdyż spodobał się mi pomysł. Cała praca kojarzy mi się ze stylem grafik lat 80. Spodobało mi się tło - połączenie zegara z okręgami oraz dobrze dobrana postać. Grafika axo, również była dobra, ale bardziej zaintrygowała mnie pierwsza praca. Tym niemniej dziękuję obydwu forumowiczom.

Zaproszenia Firefall wysyłałem w miarę na bieżąco. Tutaj muszę pochwalić Xaorus'a, za świetną grafikę z Transformerów (co prawda było ona już wcześniej prezentowana w innym temacie, ale przez to też wiem, że jest jego) oraz użytkownikowi Overdragon, za naprawdę wspaniały pomysł na grafikę nawiązującą do filmu Leon Zawodowiec. Niestety zdarzyło się parę plagiatów, ale o tym już pisałem.

Proszę forumowiczów Kojack i Duch0wny o kontakt mailowy - zax454@gmail.com lub na gadu-gadu - 2402563 w celu wysłania klucza.

Mam nadzieję, że komuś się konkurs spodobał.

Postaram się może jeszcze zorganizować podobny konkurs.

Pozdrawiam