Zdecydowanie jestem najlepsza osobą do otrzymania tego klucza -gdyż sam mam taki sam, tzn bonusowy kod po zakupie Ultimate ;DHeh żartuję -nie startujęW kazdym razie -wpadłem powiedzieć ci byś się wstrzymał z wydawaniem tego kodu.juz 20 stycznia startuje tzw "Golden Week +Gilded Rage" event - a wtedy za dodanie nowego użytkownika dostaje się profityJak to działa:Każdy member Secret World może wygenerowac tzw "kody trial"W trakcie trwania ewentu - za każdego użyszkodnika który założy konto z twojego "zaproszenia" - a następnie zakupi pełną grę -dostaje się pewne profity:Na pewno: miesiąc suba i 10 Veteran coinMożliwe takze: 1200-2400 funcom point (czyli waluty sklepikowej -jest to około 20$)Co prawda powyższa nagroda (punkty) pojawia się bardzo rzadko -ale kto to wie?Przykład z przeszłościhttp://www.thesecretworld.com/news/enjoy_a_golden_week_with_new_itemsTak więc -kod możesz obiecać komuś już teraz -ale polecam oddac go dopiero w trakcie eventu byś sam miał z tego także pewne profity.Jesli ktoś założy sobie konto już teraz używając twojego kodu -to nic z tego sensownego nie będzie ;Dbtw -przypominam że mimo że kupiłeś wersję ultimate -to nadal brakuje ci np Issue 12 i 13.Dobrym zakupem jest także jakiś mount -choćby motor (franken chopper) za 2160 points (jako bonus dostaje się też najlepszy Sprint lev 6 << koszt w grze kilkanaście milionów waluty)
Wszystko fajnie opisałeś tylko pominąłeś jeden fakt Napisałeś ty
W trakcie trwania ewentu - za każdego użyszkodnika który założy konto z twojego "zaproszenia" - a następnie zakupi pełną grę -dostaje się pewne profity:
Tylko że tu piszą ludzie którzy nie mogą sobie pozwolić na zakup gry w tej chwili