Gdyby nie to Fatigue to mógłbym grać i grać. A tak jak wyczerpiemy punkciki to zostało tylko PvP. ; )
Kritika online
To fatigue trochę boli, za stary jestem na granie godzinę dziennie. Ale gra się przyjemnie, jeden lvl do zmiany klasy.
Fakt, za mało tych punktów, albo mogli by dać możliwość jakiegoś powolnego odzyskania ich, bo tak to biednie trochę
Noo... Premium daje jedynie, że 30 pkt więcej się ma. A reset pkt co 24h, trochę zabija to tę grę. Lecz do Fatigue jest dorzucony jakiś bonus... Osobiście mogę tylko spekulować, że jest to taka jakby hmm blokada na jakiś czas by gracze powoli się rozwijali, a potem to zdejmą? No nie wiem... pożyjemy, zobaczymy ; )
Jakby co to z box'a na 10 poziom dostaje sie potka co dodaje 10 pkt fatigue, mi akurat sie przydalo bo sie fatigue skonczylo a 10% do 15 lvl i do nagrod
Jestem za dzisiaj wbije !
Pograłem już troszkę, 23 lvl Cat Acrobat. Lagów brak, no chyba że prze oddawaniu questów zaczęły się pojawiać opóźnienia, które w niczym nie przeszkadzają. Większym problemem jest Fatique system, który ogranicza naszą zabawę do 3-5h dziennie. Mi tam to za bardzo nie przeszkadza, i tak nie mam więcej czasu by grać. Na 20 lvl-u dostajemy premium na 3 dni, więc i tak mamy więcej tych punktów na wchodzenie do instancji. Sama rozgrywka jest bardzo dynamiczna, czasem wymagająca. Ogólnie jak do tej pory to gra się bardzo dobrze
Gralem sporo na serwerze chinskim i tajwanskim wiec jakies pojecie mam. Ja gram na Thai ale moge przejsc na SEA(wszystko mi jedno). Zmotajta tylko jakiegos tsa
Gralem sporo na serwerze chinskim i tajwanskim wiec jakies pojecie mam. Ja gram na Thai ale moge przejsc na SEA(wszystko mi jedno). Zmotajta tylko jakiegos tsa
Skoro masz jakieś pojęcie, to może powiedz coś więcej o tej grze, bo nie wiem czy warto poświęcać czas. Jak wygląda end game? Jaki wygląda balans postaci? Co wyróżnia grę na tle innych?
Ja również zacząłem grać, nick taki jak na forum. Gra się bardzo przyjemnie ale na dziś już niestety pozamiatane bo nie mam więcej fatigue
Zabawa zaczyna sie od 50 gdy zdobedzie sie Awakening. Balans jest calkiem ok i kazda postacia gra sie zupelnie inaczej, lecz sa lepsze i gorsze postacie na pvp. Np taki Shadow Mage moze zlapac cie w nieskonczone combo i lezysz ;)A wolf guardianem musisz sie sporo nameczyc aby cos ugrac. Zeby zdobyc legendarne eq trzeba sporo grac, grac i jeszcze raz grac bo leci bardzo rzadko(tutaj nawet epic z zlota wstega leci rzadko bo koreanski drop). Singlowac gre mozesz do ~60lv, iz potem dochodza(w tej wersji jeszcze chyba nie ma) Globalne rajdy otwierane w konkretnych godzinach. Wracajac do pvp to jest w czym wybierac bo jest sporo ciekawych trybow i mysle, ze kazdy znajdzie cos dla siebie;)
Zabawa zaczyna sie od 50 gdy zdobedzie sie Awakening. Balans jest calkiem ok i kazda postacia gra sie zupelnie inaczej, lecz sa lepsze i gorsze postacie na pvp. Np taki Shadow Mage moze zlapac cie w nieskonczone combo i lezysz ;)A wolf guardianem musisz sie sporo nameczyc aby cos ugrac. Zeby zdobyc legendarne eq trzeba sporo grac, grac i jeszcze raz grac bo leci bardzo rzadko(tutaj nawet epic z zlota wstega leci rzadko bo koreanski drop). Singlowac gre mozesz do ~60lv, iz potem dochodza(w tej wersji jeszcze chyba nie ma) Globalne rajdy otwierane w konkretnych godzinach. Wracajac do pvp to jest w czym wybierac bo jest sporo ciekawych trybow i mysle, ze kazdy znajdzie cos dla siebie;)
Mam takie pytanie jeszcze, czy po wyczerpaniu Fatigue, można robić coś kreatywnego w tej grze. PVP albo jakiś crafting? Czy raczej jak się kończą punkty to kończy się zabawa?
Lowic rybki na afku?;) Ale pvp tez jest.
PvP daje ino frajdę, czy jakieś fanty są z tego?
Tickety ktore wymieniasz u babki z eventu. Jakies duperele z tych pierwszych skrzynek leca a tych zlotych nie otwieralem bo nie mialem wystarczajacych ilosci kuponow z powodu lagow na CN/TW. Po wyzerowaniu fatygi mozna robic areny(5 razy dziennie) Prawie nic tam fajnego nie leci. Z czasem dojda Daily Dungeony(Raz musisz bronic npc, raz zajechac wszystko na mapie w odpowiednim czasie itd)
Mam pytanko, czy Wy też macie ogromne lagi na pvp? Gram na serwerze SEA i gra na pvp jest praktycznie niemożliwa bo każdy z kim gram klatkuje niemiłosiernie..
#edit
Trafiła mi się pierwsza osoba z którą można było powalczyć w miarę normalnie. Widocznie wina stoi po stronie innych graczy ;c
I jak, istnieje jakaś zorganizowana polska gildia? Z chęcią zagram.
Tak na serwie SEA jest jedyna polska gildia Guardians (caly czas sie rozrasta i wbija kolejne lvle) i chetnie przyjmujemy nowych graczy.
Wie ktoś o której dziś startuje open beta kritika online ?