Zrób repair na stronie
Zrób repair na stronie
To jest ta opcja "restore game" ? Jeśli tak to robiłem
To to - wybacz, nie mam więcej pomysłów na tą chwilę
Ok, to czekam na pomoc ;p
Siemano, ostatnio mocno mi sie nudzi po dluzszej pauzie w mmo i nie mam za bardzo w co pograć, problem jest taki ze w L2 nigdy w zyciu nie gralem (totalnie nigdy). Gdybym teraz zaczal grac jako totalny laik, byłaby szansa zeby cos z tego ogarnac na tym nowym serwerze?
Siemano, ostatnio mocno mi sie nudzi po dluzszej pauzie w mmo i nie mam za bardzo w co pograć, problem jest taki ze w L2 nigdy w zyciu nie gralem (totalnie nigdy). Gdybym teraz zaczal grac jako totalny laik, byłaby szansa zeby cos z tego ogarnac na tym nowym serwerze?
Bez problemu - gra prowadzi za raczkę przez pierwsze kilka h.
Powiem Ci, że pomimo mojej wcześniejszych doświadczeń z L2 teraz wygląda on zupełnie inaczej, więc można powiedzieć że ja też jestem laikiem i tak na prawdę wszystko zależy od chęci grania, ponieważ jak chcesz cokolwiek pograć w jakąkolwiek grę to musisz ją po prostu poznać. W L2 jest o tyle dobrze, że wiele informacji jest podane "na tacy" wystarczy przeszukać gógle, gdyż pomimo słabnącej popularności tej gry nadal jest to temat chodliwy. Również tutaj na forum ostatnio kolega Gajin udostępnił fajnego posta odnośnie Questów krok po kroku jak i wyszukiwarkę spotów na dany lvl, które serdecznie polecam. Nic tylko grać .
Spellhowler ma dobre dystansowe magiczne AOE - do 94 dasz rade na buffach od NPC. Jeśli do tego czasu nie wymiękniesz, to na bank dasz już sobie radę
Dzięki za pomoc, postawiłem jednak na scavengera - fortune seekera aoe, wyczytałem, że na prawdę o wiele więcej matsów wyciąga przy farmieniu aoe, chociaż jeszcze nie ogarnąłem kierunku w jaki powinienem pójść moją postacią czy wybrać polearm(spear) czy tarcze i obuch i w co ładować SP, ale na spokojnie dzisiaj i jutro w pracy poczytam, aby być gotowym na weekendowo-nocne grindowanie .
Z tego co pamiętam to po zrobieniu tych questow które prowadzą bodajże do 40 lvla powinno się expic na bosach. Bicie mobów i expienie w taki sposób to samobójstwo Widziałem wczoraj tego strimera którego reklamował portal i przez... 12 h gość wbił chyba 15 lvli (~54-69) a gdzie mu jeszcze zostało do przebudzenia.Jak ostatnio startował nowy serwer oficjalny to przebudzałem kilka postaci, najszybciej zrobiłem to w 19 godzin (na jedne przysiedzenie :D). Rozstawiasz czujki/rozmawiasz z innymi czujkami i się dowiadujesz jak coś się pojawi i tam lecisz. Exp ogromny + znajomości. Nie wiem czy w najnowszej kronice coś się zmieniło ale wątpię.
Z tego co pamiętam to po zrobieniu tych questow które prowadzą bodajże do 40 lvla powinno się expic na bosach. Bicie mobów i expienie w taki sposób to samobójstwo Widziałem wczoraj tego strimera którego reklamował portal i przez... 12 h gość wbił chyba 15 lvli (~54-69) a gdzie mu jeszcze zostało do przebudzenia.Jak ostatnio startował nowy serwer oficjalny to przebudzałem kilka postaci, najszybciej zrobiłem to w 19 godzin (na jedne przysiedzenie :D). Rozstawiasz czujki/rozmawiasz z innymi czujkami i się dowiadujesz jak coś się pojawi i tam lecisz. Exp ogromny + znajomości. Nie wiem czy w najnowszej kronice coś się zmieniło ale wątpię.
Czyli wniosek z tego taki, że "normalne" expienie nie ma sensu, a end game jest osiągalny w ~24h? To chyba sobie odpuszczę postacie aoe i zrobię jakiegoś maga 1v1.
Jeśli masz konto premium i wszystkie inne badziewia kupione to może i się opłaca expic jeśli to lubisz Ja akurat wolałem bić bosy i na nich expic bo tak mi podpowiedziano wtedy. Przebudzenie postaci to nie jest end game, to dopiero początek tak naprawdę. Miałem tanka, healera, warriora, enchantera, łucznika przebudzonego i wszystkim fajnie się grało.
Jeśli masz konto premium i wszystkie inne badziewia kupione to może i się opłaca expic jeśli to lubisz Ja akurat wolałem bić bosy i na nich expic bo tak mi podpowiedziano wtedy. Przebudzenie postaci to nie jest end game, to dopiero początek tak naprawdę. Miałem tanka, healera, warriora, enchantera, łucznika przebudzonego i wszystkim fajnie się grało.
No właśnie rozważałem konto premium, jak się wkręcę, żeby stworzyć healera do mojego bounty huntera, ale wbiłeś cierń wątpliwości i teraz znów przewalam googla w poszukiwaniu najświeższych informacji .
Od bodaj 50 lva dostajesz za wbicie poziomu godzinne exp boosty +100%. Od 60lvla do przynajmniej 94 sa daily questy - ja tak na spokojnie wbijałem moje Przebudzenia Cały czas masz coś do roboty, nie kampisz RBków i jakoś się kula level. Jak miałem więcej czasu, to kupowałem na 24h PA za niespełna 3zł. Jak czasu ni ebyło dużo, to bez PA. I tak aż do Nobla. A potem, to już masz tyle doświadczenia, że doskonale wiesz co robić
Czy linage 2 jest grą abonamentową? Coś mi umknęło? Pobrałem grę ale nie mogę grać bo strona prosi o wykupienie subskrypcji
L2 classic tylko nowy serwer nie jest konieczny
1. Witam właśnie będę wbijać na serwer niebawem po 8latach bodajże, i pytanko grałem zawsze SH, HE i TH którym teraz najlepiej zacząć na oficjalnym serwie?? najwięcej grałem SH i HE możecie coś doradzić.
2. A i która z tych klas jest lepsza na PVP.
Pozdro
ps. widze ze jest tez klasa Feoh Wizard moze lepsza od sh??
Siemanko mam pytanie ściągnąłem 4game i L2 z tej strony którą podaliście i jest mały problem. Po zainstalowaniu jak próbuje wejsc na gre przez strone Strona nadal prosi mnie o zainstalowanie gry tak jakby nie widziało tego ze juz jest... Prosze o odpowiedz
Zapomnij... chyba, że chcesz sobie trochę popykać solo ale na endgame nie masz co liczyć. Establishment jest już stały, żaden nowy klan nie będzie się już liczyć a topki nigdy nie dogonisz. Lineage 2 to zwyczajnie nie jest gra dla nowych graczy a dla starych wyjadaczy, którzy latami ogarniali grę na tip-top a teraz koksają ostro w cp.
Jakby ktoś zapomniał, to jutro startuje oficjalny (i oczekiwany?) europejski server - pierwszy po 5 latach
Drodzy gracze!
Zgodnie z waszą wolą, a właściwie z wolą większości z was, nasz nowy serwer otrzymał nazwę RAMONA!
Tak, więc Ramona zaprasza na swoje wielkie otwarcie już 21 marca o godzinie 13:00 CET
więcej informacji o serwerze znajdziecie tutaj: https://4gameforum.com/threads/636214/