Zgadzam się, dlatego laptop który podałem ma gwarancje producenta ;d
Laptop do 2000zł?
I co kupiłeś go ? Bo jakoś nie widać, aby ktoś go kupił.
Btw to, że podniosłeś lekko budżet nie oznaczało, że mogłeś kupić lepszy sprzęt. I tak rządzi specyfikacja w tym przedziale jakiś i5/i7 + gt840m jedynie co po prostu mogłeś kupić sprzęt nowy. Po za tym znalazłeś się w lepszym przedziale używek, widziałem, że można było znaleźć lenovo y580 z gtx 660 za ok 2500 , ale wiadomo używki.
Aktualnie (co mnie irytuje) mam obrady o laptopach z rodziną (co mnie irytuje), ale dziś na 100% zamówię najprawdopodobniej tego
http://allegro.pl/laptop-lenovo-g50-80-i7-5500u-r5-m330-1tb-12gb-i5880179077.html
Zastanów się jeszcze czy ta matryca tj. błyszcząca nie będzie ci przeszkadzało. Miałem (nie)przyjemność siedzieć na takim lapku i powiem jedno, że może być, ale mat to mat Nie mniej nie każdemu to przeszkadza. I pamiętaj ten sprzęt tak czy siak wysokich lotów to on nie jest, ale do lola czy tam csa spokojnie starczy.
Podobno błyszcząca ma lepsze kolory, dlatego zdecydowałem się na tą matryce. Co do laptopa jest kilka razy mocniejszy od kompa co mam aktualnie, uciągnie spokojnie GTA V w 30 FPS'ach na normalu Lapek mi spokojnie starczy, jedynie co mi brakuje to te 2 cale
Witam, chciałbym zakupić jakiegoś laptopa do maksymalnie 2000 zł
Ma on głównie służyć do internat grania w mniej wymagające gry (Paladins, CS:GO, LoL, PoE, Wildstar)
Czy znajdzie w takim przedziale laptop by podana gra działa na max. ustawieniach przy 60 FPS'ach? (No może oprócz Wildstara)
Jeżeli nie ma nikt ochoty szukać jakiegoś lapka, to możecie mi napisać na co zwracać uwagę?
Np. jaką firmę unikać?
Każdy kto pomoże ma łapkę zapewnioną