W tych lapkach, które chcesz kupić matryca jest błyszcząca nie wiem czy zwróciłeś uwagę. Sam zastanawiam się nad kupnem lapa na studia i jestem ciekaw czy z błyszczącą matrycą to będzie dobry ( tańszy ) czy poroniony pomysł.
Laptop do drobnych gier do 1600 zł
W tych lapkach, które chcesz kupić matryca jest błyszcząca nie wiem czy zwróciłeś uwagę. Sam zastanawiam się nad kupnem lapa na studia i jestem ciekaw czy z błyszczącą matrycą to będzie dobry ( tańszy ) czy poroniony pomysł.
ktoś lubi to ok myślałem że on wie z czym to sie je więc nie pytałem
ale błyszczącej nie może ci lampka/słońce padac na lapka bo ci błyszczy nic nie widać i oczy szybciej sie męczą
ktoś lubi to ok myślałem że on wie z czym to sie je więc nie pytałem ale błyszczącej nie może ci lampka/słońce padac na lapka bo ci błyszczy nic nie widać i oczy szybciej sie męczą
mi błyszcząca matryca nie przeszkadza
Czy mi się wydaje czy w tym przedziale cenowym najlepsza specyfikacja laptopa to Gt 840m / r5 230m oraz i3 ?
Czy mi się wydaje czy w tym przedziale cenowym najlepsza specyfikacja laptopa to Gt 840m / r5 230m oraz i3 ?
do 2K to i5 jest http://www.x-kom.pl/p/230541-notebook-laptop-15-6-lenovo-g510-i5-4210m-4gb-1000-dvd-rw-win8-1-r5-m230.html
Czy nie lepiej złożyć komputer ? :X Z laptopami to różnie bywa...
Czy nie lepiej złożyć komputer ? :X Z laptopami to różnie bywa...
Chodzi o lapka na studia.
Ja wiem czy warto dopłacać do i5 te 400-500 zł ? Chyba i3 na lapku głównie do "internetów" i sporadycznych gier powinien starczyć.
Chodzi o lapka na studia.Ja wiem czy warto dopłacać do i5 te 400-500 zł ? Chyba i3 na lapku głównie do "internetów" i sporadycznych gier powinien starczyć.
powiem tak do herosa 3 ,warcraft3 i innych starszych gier spokojnie wystarczy
No dobra i3 a co z kartą ? Czy hd 4400 styknie czy lepiej pokusić się o r5 230m
No dobra i3 a co z kartą ? Czy hd 4400 styknie czy lepiej pokusić się o r5 230m
intel to nie są dobre grafy ale do pasjansa wystarczą (chyba
) lepiej mieć dodatkowo zewnętrzną wrazie co
Ja tam na studiach bym się męczył na lapku za 1600 i to nowym, bo używek jest pełno i wydajnościowo biją na głowę rzecz jasna. Ja tam radzę dozbierać trochę złotówek i wtedy się zastanawiać.
Witam. Poszukuję laptopa w cenie dochodzącej do ok. 1600 zł. Nie jestem jakimś wielkim graczem, do szczęścia wystarczy mi płynnie chodzące Osu! i ewentualnie Tera na normalnych, ale to nie jest wymóg. Okazyjnie odpalę Minecrafta. Zamierzam też grać w TOS jak wyjdzie.
Czy w takiej cenie jestem w stanie zakupić sobie laptopa do tych celów? Mocno ewentualnie w grę wchodzą też sprzęty do 1800 zł.
Z góry uprzedzam jednak że nie interesuje mnie komputer stacjonarny.