Laptop

Jeżeli chcesz to moźesz jej kupić netbooka. Jest to taki maly laptop z 10 calowym monitorem. Niestety nie wiem jak na nich chodza gry. Co do odpalenia bf3 potrzeba lapka za minimum 3,5k zeby odpalic w ogóle grę na niskich detalach, w w multi i tak pewnie nie bedzie tak rożowo.

Chce jej kupić laptopa żeby mogła ze mną pograć w jakieś mmo :) a o BF3 tak wspomniałem bo tam widziałem ludzika z BF3 ale to pewnie chwyt marketingowy tak jak już tu mówili panowie :)

Z 10 calowym monitorkiem?! Będzie się męczyć i tyle... ja mam 15 z czymś i różowo nie jest, a co dopiero 10.

Wracając do tematu, z WoTem będzie ciężko ja mam lapka za 3tysie i mam max 30 FPS na low-medium w C9 jest prawie identycznie.

PS: Mam HP Pavilion dv4 4gb ram Amd turion dual core 2,4 i karte (zintegrowaną) ATI HD4200 2gb :].

Z 10 calowym monitorkiem?! Będzie się męczyć i tyle... ja mam 15 z czymś i różowo nie jest, a co dopiero 10.Wracając do tematu, z WoTem będzie ciężko ja mam lapka za 3tysie i mam max 30 FPS na low-medium w C9 jest prawie identycznie.PS: Mam HP Pavilion dv4 4gb ram Amd turion dual core 2,4 i karte (zintegrowaną) ATI HD4200 2gb :].

Weź nie gadaj ze na takim lapku nawet w C9 nie pogram bo masakra...

Cześć,chce kupić dziewczynie laptop za 1500zł czy za te pieniądze mogę mieć w miarę dobry laptop? bo słyszałem ze laptopy często się przegrzewają i nie są dobre do gier jeżeli ktoś zna się na laptopach chętnie bym przeczytał jego wypowiedz ewentualnie linkujcie jakiś dobry sprzęt w granicach 1500zł...aaaa i jaka firma?Pozdrawiam.

Znalazłem taki http://allegro.pl/biale-cudo-amd-a6-4x2-3-ghz-hd6520-4gb-500gb-win7-i2284762831.html prosiłbym o wypowiedzi :)