Latarnik Wyborczy

@up

Wiesz, że nawet nie wiem jakbyś się starał nigdy nie będziesz w 100% na lewo czy na prawo?

@topic

Nie chce mi się robić tego drugi raz, żeby mieć screena, ale pamiętam, że na pierwszym miejscu miałem europa twój ruch, potem sld, następnie solidarna polska, na czwartym miejscu była nowa prawica, a dalej nie pamiętam.

Tak czy siak to tylko podobne poglądy polityczne, gdybym mógł już wybierać i tak pewnie musiałbym się lepiej zastanowić na kogo oddać głos i nie kierować się tym śmiesznym testem.

Wyszedł mi PiS na pierwszym miejscu, ale różnica między pierwszym, a ostatnim miejscem wyniosła 5% więc dalej nic z tego nie wiem :D

Wyjechać za granicę i oglądać baby z brodami. Problem polega na tym, że na zachodzie kasa się kończy (to co te kraje zarobiły gdy były jeszcze kapitalistyczne się skończyło, a teraz żyją na kredyt). Mnie wystarczy, że państwo nie będzie się wtrącać w mój interes, ja patrzę co się dzieje na moim podwórku, a nie na podwórku mojego sąsiada. Dla mnie ważniejsza od wolności słowa jest wolność działania.W sumie mogłem wytłumaczyć o co chodzi z zamordyzmem. Po prostu chcę, aby prawo było surowe...i tyle . Państwo kapitalistyczne, bez surowego prawa jest dla mnie paradoksem.Nie trzeba głosować na JKM, jest jeszcze partia libertarian, czy demokracja bezpośrednia, kapitaliści mają gdzie ulokować swój głos.Edit...tak nawiasem mówiąc, byłem nie raz za granicą, w celach rekreacyjnych. Nie jest tak różowo i tęczowo jak kolega w cytacie pisze. Gdy opuścić te turystyczne kurorty i spotkać zwykłych szarych obywateli, to nie ma różnicy między nami a nimi. Wszyscy jednakowo mają dosyć UE i doktryn, które wpajają współczesnej Europie. Jedynie kto może popierać UE to tęczowa banda, ale ludzie myślący(głupi) jak ja widzą i bez pomocy Janusza, narodowców, partii libertarian, czy innych, jakim szkodnikiem jest Unia.O tym właśnie pisałem, czyli o głupocie ludzi żyjących w tym kraju. Byłem na wczasach i wiem wszystko, obejrzałem telewizje i wiem, że kończy się kasa.Po 1. Kasa na zachodzie się nie kończy tylko jej przybywa.Po 2. Nie jedziesz za granice patrzeć na baby z brodami, na nie możesz patrzeć siedząc w Polsce i nic nie robiąc.Po 3. Jest różowo i tęczowo, bynajmniej w porównaniu do Polski.Po 4. Różnica między nami a nimi jest widoczna ponieważ są to inne narody.Po 5. UE mają dosyć tylko Polska i niektóre większe partie UK ale oni zawsze byli dalej od europy z racji umiejscowienia.Po 6. UE popierają wszystkie bogate państwa będące jej członkami, paradoksalnie te bogate kraje właśnie pompują kasę do UE.Żyję i pracuję w Holandii od 8 lat, tutaj ludzie nie maja czasu na gapienie się na baby z brodami czy użalanie sie nad sobą. Tutaj ludzie za***rdalają od rana do wieczora żeby zarobić kasę i być bogatym (piszę o holendrach nie polakach), nie tylko jako jednostka ale i cały naród. Holandia rocznie daje na unię więcej kasy niż DE i FR razem wzięte i jakoś nie płaczą, tylko Polacy, którzy nic nie dają a tylko biorą sr**ą się nie wiadomo o co. Prawda jest taka, że w Polsce się nie pracuje tak na prawdę (będę podawał przykład Holandii bo tutaj żyję i pracuję) w porównaniu do Holandii. W Polsce ciągle ludzie płaczą, że za długo pracują, za daleko do emerytury, za mało dostają wynagrodzeń itd. Statystyczny Holender idzie do roboty na pole czy do szklarni o 6 rano a schodzi o 20 i nie jest to lekka robota tylko harówa i nie płacze, że nie ma fajrantu na fajkę co 5 minut. W Polsce nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek tak długo i co najważniejsze tak ciężko pracował jak w Holandii, ludzie zamiast pracować tylko kombinują jak tutaj nie pracować i to jest typowa polska mentalność a potem wszyscy się dziwią, że są biedni. Zmian trzeba dokonać poczynając od zwykłych głupich ludzi tego posranego kraju a na politykach kończąc.

http://www.latarnikwyborczy.pl/

Wyżej ankieta którą pokaże co nie co o poglądach politycznych :D

mój wynik

lHHRfAy.png