Nie zapomniano o nas?
League of Legends
autor konkursu chyba uciekł z nagrodami, a dobrze nie brałem udziału .
I co z tymi wynikami?
Czy mamy liczyć na to, że nie ma żadnych PSC a sam otrzymałeś puste suby na kanał.
Jeśli do końca dnia nie otrzymam wyników to uznam iż jest to oszust i oczywiście anuluję subskrybcję.
0 komentarza..........
zwracam się do administracji z prośbą o warna/bana dla tego użytkownika. Kto za?
Żałosna próba uzyskania subskrypcji dla tak żałosnego kanału , filmiki które wrzuca nie są jego.
Co do wypowiedzi Skoupera :
Jestem za!
temat by można zamknąć bo off top . A i żale
.
Serio? Koleś mówi ,żeby subskrybować jego kanał jeśli chcecie wziąć udział w konkursie. Posłuchajcie jak to brzmi. Dziwie się, że daliście się tak zmanipulować. Nie lepiej wydać tę kilka złotych na pewne RP zamiast startować w jakichś trefnych konkursach
Suba i tak zawsze można cofnąć więc czemu by nawet i nie spróbować huh?
A ja nie rozumiem po co cała ta szopka,może coś się stało(padł mu net ,komp na amen).Bo do oszustwa to nie pasuje.Co można zyskać na kilku subach na kilka dni?
Gówno na patyku moi mili xd po co oszukiwać za free?
Bo to taki darmowy oszust, oszukujący legalnie albo ktoś pomylił datę i zrobił prima aprilis.
Nie ma co w gównie rzeźbić, trzeba cofnąć mu suby i zamknąć ten temat
Jak będę typował wyniki.
Zagram w wyliczankę np enedue rike fake torba... Tylko że ich jest trochę więc nie zdradzę jaka to będzie.
I gdy np wybiorę Tristanę wtedy wylosuje 2 osoby(tez na podstawie wyliczanek, lub kartek, które z puli wylosuje moja dziewczyna)
Jeśli będzie tylko 1 osoba przy np Tristanie to automatycznie biorę ludzi z Ashe i tam losuje 2 zwycięzcę.
21"12"2012
Wyniki podam w niedziele Czekajcie niecierpliwie