League of Legends

Nie zapomniano o nas?

autor konkursu chyba uciekł z nagrodami, a dobrze nie brałem udziału :D.

I co z tymi wynikami?

Czy mamy liczyć na to, że nie ma żadnych PSC a sam otrzymałeś puste suby na kanał.

Jeśli do końca dnia nie otrzymam wyników to uznam iż jest to oszust i oczywiście anuluję subskrybcję.

0 komentarza..........

zwracam się do administracji z prośbą o warna/bana dla tego użytkownika. Kto za?

Żałosna próba uzyskania subskrypcji dla tak żałosnego kanału , filmiki które wrzuca nie są jego.

Co do wypowiedzi Skoupera :

Jestem za!

temat by można zamknąć bo off top :). A i żale :).

Serio? Koleś mówi ,żeby subskrybować jego kanał jeśli chcecie wziąć udział w konkursie. Posłuchajcie jak to brzmi. Dziwie się, że daliście się tak zmanipulować. Nie lepiej wydać tę kilka złotych na pewne RP zamiast startować w jakichś trefnych konkursach

Suba i tak zawsze można cofnąć więc czemu by nawet i nie spróbować huh?

A ja nie rozumiem po co cała ta szopka,może coś się stało(padł mu net ,komp na amen).Bo do oszustwa to nie pasuje.Co można zyskać na kilku subach na kilka dni?:D

Gówno na patyku moi mili xd po co oszukiwać za free?:D

Bo to taki darmowy oszust, oszukujący legalnie albo ktoś pomylił datę i zrobił prima aprilis.

Nie ma co w gównie rzeźbić, trzeba cofnąć mu suby i zamknąć ten temat

Jak będę typował wyniki.

Zagram w wyliczankę np enedue rike fake torba... Tylko że ich jest trochę więc nie zdradzę jaka to będzie.

I gdy np wybiorę Tristanę wtedy wylosuje 2 osoby(tez na podstawie wyliczanek, lub kartek, które z puli wylosuje moja dziewczyna)

Jeśli będzie tylko 1 osoba przy np Tristanie to automatycznie biorę ludzi z Ashe i tam losuje 2 zwycięzcę.

21"12"2012

Wyniki podam w niedziele :) Czekajcie niecierpliwie