Leśne Gimbuski

fapłem

I can't explain just why we lost it from the start...

Robi się offtop. Pomimo, że to hajdpark wypadało by zamknąć temat :>

N*j**ane to do domu.

Czuje się mentalnie zgwałcony.

Wybaczcie moją niewiedze - nie wiem co to są gimbusy ani nic z tych rzeczy ... uważam aczkolwiek, że tak zachowują się normalne nie siedzące 20h dziennie przed komputerem dzieci. Dlaczego jest to żałosne? Dla nich żałosnym jest granie w mmorpg - bo to marnowanie życia i mają bezwględnie racje, ale ich zachowanie nie ma nic wspólnego z żenadą - bynajmniej w moim odczuciu. Rozumiem, że kiedy sprzątam przed powrotem żony przy muzyce i sobie przy tym śpiewam to jestem żałosny? Każdy ma swój sposób spędzania wolnego czasu i powinniście to uszanować.

Wybaczcie moją niewiedze - nie wiem co to są gimbusy ani nic z tych rzeczy ... uważam aczkolwiek, że tak zachowują się normalne nie siedzące 20h dziennie przed komputerem dzieci. Dlaczego jest to żałosne? Dla nich żałosnym jest granie w mmorpg - bo to marnowanie życia i mają bezwględnie racje, ale ich zachowanie nie ma nic wspólnego z żenadą - bynajmniej w moim odczuciu. Rozumiem, że kiedy sprzątam przed powrotem żony przy muzyce i sobie przy tym śpiewam to jestem żałosny? Każdy ma swój sposób spędzania wolnego czasu i powinniście to uszanować.

Gimbus-stan umysłu.

Mimo tego iż chodzę do gimnazjum, zachowanie mam normalne i nie nagrywam żadnych rzeczy typu "leśne gimbuski".

Jak ja się ciesze że już do gimnazjum nie chodzę z takimi gimbusami. A filmik szkoda słów :(

A tak w ogóle, to jaka jest geneza słowa "gimbus"? Zastanawiał się ktoś nad tym?

Myślę, że może być gim(od gimnazjum) i bus(od zj*busa) :)

Ten Filmik zostal Wsawiony Po to Bo te Dziewczyny Mnie i kolege Wkurzyly (Jestem Facetem -_-) I po prostu To jest zwykly Trolling i juz

No nie ma co, trolling godny mistrza, teach me masta.

Fap fap fap... eemm sorry. Ticz mi masta. Aj łont tu bi masta of trollin lajk ju. Nie wiem ile one tego czegoś wzięły ale mocno je sfazowało.

Straciłem wiarę w przyszłość społeczeństwa.

Temat zaczyna zmierzać w złym celu, tj spam. A więc to chyba najwyższa pora, by go zamknąć.

Chcesz sie Posmiac ? http://www.youtube.com/watch?v=5iLlysdfSlI&feature=plcp

Jeśli sie spodobało wyślij Dalej i Subskrybuj :D