Lineage II Classic głosujcie to dostaniemy wersję EU!

widze ze sporo ruskich idzie z ruskiego offa ;) polowa clanow zapisanych to ruskie a z polskich to moze 2 sie znajda poki co. Ja tam ide do international lub do grekow :) za 2 dni rusza OBT

bedzie platne ale tanio cos podejzewam od 20-50 zl max

Do kiedy jest ta akcja ? Jestem ciekaw czy jak by ta liczba została tj. 13k to czy by otworzyli classic.

z pewnoscia sie uda ponoc do konca maja sa zbierane podpisy.

Przerabiaja L2 na rozne sposoby zeby wyciagnac jak najwiecej kasy. Lepiej otworzyc serwer a'la prywatne serwery, chociazby z expem 3x + jakis ciekawy item shop. Chyba wszystkie oficialne serwery razem wziete nie maja takiego online jak top 3 private servers

Podpisy zbierają do 21 maja. Za dwa dni to startuje ale beta prywatnego serwera. Nie wyobrażam sobie że nie otworzą Classica EU, już widzę ten hejt^^ Sheye bredzisz bardziej niż Komoruski ;p

Sheye oni tutaj nie przerabiaja tylko otwieraja serwer na starej kronice na ktorej wszyscy chca grac :) te nowy akurat byly syfem :)

A ja nie podpisze sie poniewaz:

1. Z serverem stanie sie to samo co z officialem w tamtych czasac - 50% graczy to boty ;)

2. 95% Graczy quitnie gdy zobaczy jak szybko wbija sie lvl

3. Na serverze beda rzadzic clany no-life ....takze o jakichkolwiek RB mozna zapomniec , siege / fortach ;)

4. Craft i dropienie itemow ....to nie te czasy gdzie lduzie grali p o12h .

Moje argumenty chyba sa wystarczajace.

5. Gra zaczyna sie tak naprawde po 76 lvlu...i 3 prof. czyli +- okolo roku expienia ;)ciaglego.

6. Quest na nobla - ahahahahaha no i chyba wszystko jasne tak mi sie wydaje. (kto gral wie o co chodzi)

7.Quest na Alliance i zabicie (wykampienie) rb na varce/ketrze hahahahaah

8.Oh rb w toi - tez zycze powodzenia z zrobieniem ich ;) Przy serverze +- z 5k onlinu non stop lub 10 nawet...

9. Pk , ktrych bedzie setki (dzisiejsze dzieciaki no life ) tutaj bardzo latwo zbija sie infame...wiec pk to nie problem ;)

Jak ktos nie wie o co chodzi to niech sobie wyobrazi , ze aby zrobic te q bedzie musail siedziec 24/7 na kompie i modlic sie zeby go wzieli do party+ nie wypekowali....

Zreszta co ja bede duzo sie wypowiadal.

l2classic tak szybko padnie jak ludzie niemajacy pojecia o grze w l2 chca w niego zagarc na ratach 1x1 i starej kronice.

Pogralbym ale jest jeden problem. Zeby grac na odpowiednim poziomie potrzeba sporo czasu. Kiedys za czasów c3-c4 mialem go od groma. Mozna bylo farmic 24/7.
Cos sie osiagalo. Inni gracze sie z toba liczyli.

Teraz jak wstaje o 5:30 to wracam przed 22 i tak kilka razy w tygodniu. Jak mam to wolne to zawsze cos wypadnie. Wiec czasu nie ma w ogóle. A wydawac polowe wyplaty tylko po to zeby nadarzyc za reszta to wole nie grac wcale.

Gra super, multum wspomnien. Pewnie nawet nie zainstaluje jak wyjdzie. Ale powodzenia.

donek widac ze nic nie wiesz o serwerze.

Szybko sie wbija lvl? akurat to bedzie x3 troche sie pomeczysz. Max 75 lvl wiec nie ma nobli i 3 prof :)

Quest na Varce a po co? S grade wtedy nie bylo.

RB na toi to jak kazdy inny RB wszyscy beda je bic tylko dla dropa. Nie bedzie nobli nie bedzie subclass :)

A craft i czyli skladanie itemkow jest dobre na tego typu serwerach poniewaz wymaga interakcji wiekszej liczby osob by cos scrafcic i sie cieszysz z tego jak cos wyjdzie.

Widac malo grales w L2 ze takie glupoty wygadujesz do tego piszesz na temat serwera o ktorym nawet nic nie czytales a sie wypowiadasz.

a co do botów to powiedz mi w jakiej grze nie ma botów? nawet w wowie je masz.

donek co Ty pieprzysz, pomyliłeś kroniki i nie tylko. Na pewno chciałeś napisać to w tym temacie ???

poza tym w zadnej innej grze nie znajdziesz tak zajebistego pvp :) przy tym online widze bitwy o zamki i rb dlatego gram w to juz 8 lat i jestem fanem starych kronik

donek widac ze nic nie wiesz o serwerze. Szybko sie wbija lvl? akurat to bedzie x3 troche sie pomeczysz. Max 75 lvl wiec nie ma nobli i 3 prof Quest na Varce a po co? S grade wtedy nie bylo.RB na toi to jak kazdy inny RB wszyscy beda je bic tylko dla dropa. Nie bedzie nobli nie bedzie subclass A craft i czyli skladanie itemkow jest dobre na tego typu serwerach poniewaz wymaga interakcji wiekszej liczby osob by cos scrafcic i sie cieszysz z tego jak cos wyjdzie. Widac malo grales w L2 ze takie glupoty wygadujesz do tego piszesz na temat serwera o ktorym nawet nic nie czytales a sie wypowiadasz.a co do botów to powiedz mi w jakiej grze nie ma botów? nawet w wowie je masz.

To bedzie exp x3? Ja gdzies cos czytalem, ze xp x1 a adena x0.7 0.3 sam nie wiem.

To jak to tam jest:)

ja czytalem gdzies ze x3 xD dla mnie to i tak bez roznicy :P trzeba i tak bedzie robic wszystkie questy na adene jakie sa by dac sobie rade do 2 profy :P

Aj te czasy z L2 -dałem swój głos ,raczej nie zagram bo gram w TESO ,ale heh niech młodzi zobaczą jak powinno wyglądać prawdziwe MMO :D

ja czekam na ten serwer mimo ze mam malo czasu to zawsze fajnie sobie pograc w zgranym clanie grekow i cisnac ruskich :) ponad polowa serwera to beda ruskie jak sprawdzalem forum :)

A ja nie podpisze sie poniewaz:1. Z serverem stanie sie to samo co z officialem w tamtych czasac - 50% graczy to boty 2. 95% Graczy quitnie gdy zobaczy jak szybko wbija sie lvl3. Na serverze beda rzadzic clany no-life ....takze o jakichkolwiek RB mozna zapomniec , siege / fortach 4. Craft i dropienie itemow ....to nie te czasy gdzie lduzie grali p o12h .Moje argumenty chyba sa wystarczajace.5. Gra zaczyna sie tak naprawde po 76 lvlu...i 3 prof. czyli +- okolo roku expienia ;)ciaglego.6. Quest na nobla - ahahahahaha no i chyba wszystko jasne tak mi sie wydaje. (kto gral wie o co chodzi)7.Quest na Alliance i zabicie (wykampienie) rb na varce/ketrze hahahahaah8.Oh rb w toi - tez zycze powodzenia z zrobieniem ich Przy serverze +- z 5k onlinu non stop lub 10 nawet...9. Pk , ktrych bedzie setki (dzisiejsze dzieciaki no life ) tutaj bardzo latwo zbija sie infame...wiec pk to nie problem Jak ktos nie wie o co chodzi to niech sobie wyobrazi , ze aby zrobic te q bedzie musail siedziec 24/7 na kompie i modlic sie zeby go wzieli do party+ nie wypekowali....Zreszta co ja bede duzo sie wypowiadal.l2classic tak szybko padnie jak ludzie niemajacy pojecia o grze w l2 chca w niego zagarc na ratach 1x1 i starej kronice.

Co Ty za bzdury tu wypisujesz, jakiego nobla, 3 profy, questy na varka/ketra itp. Z tego co mi wiadomo to w classicu 1.0 na nie ma nawet Aden. Max lvl mobow to jakos około 60 http://www.classic-core.com/mapa-l2/

Tak wyglada mapka http://oi58.tinypic.com/24nh9qq.jpg

max lvl bedzie 75 na classicu :)

Wiem ale zauwaz, ze nie bedzie mobow na ktorych bedzie taki lvl mozna wbic wiec jak ktos wyfarmi ten 68-70 to bedzie i tak juz kozak

Donek mnie to przyciąga a nie odrzuca ... Nie po o mi L2 classic

Szybko sie wbija lvl? akurat to bedzie x3 troche sie pomeczysz. Max 75 lvl

Steven widze ze ciagle mylisz oficjalnego Classica od tego prywatnego ktory rusza 15 maja

Na oficjalnym masz raty x1 ( jeszcze nie ma daty wydania ) , na tym prywatnym x3 ( to ten co rusza 15 maja )

Max lvl jest 65 poki co ( z tego co mi wiadomo (?) ), 75 wejdzie ja dodadza Aden i tereny podlegle jemu.

Jesli chodzi o Raidbossy i inne tego typu sprawy, zawsze i nawet na prywatnych serwerach byl z tym problem, ale jakos ludzie graja i grac beda, bo dogadac sie nie jest problemem. Wiadomo ze masowe klany zawsze wygrywaly taka walke o RB, ale takie masowki dosc szybko sie rozpadaly... bo czekac na sprzet w klanie z 200 osobami, malo kto wytrzymuje.