Lol czy steam

Dokładnie... Lol raczej prędko nie upadnie To jest kura znosząca złote jaja.

Jeżeli wszyscy by mieli podejście "nie zapłacę bo upadnie i moje pieniądze poszły na marne" to upadnie :) Dlatego argumenty typu "skórki kontra normalna gra, wybór jasny" są mocno bez sensu - to pierwsze ma na celu głównie wsparcie twórców i motywowanie ich do dalszego ulepszania gry. Dostajecie fajną grę w pełni za darmo, bez jakichkolwiek przejawów P2W, więc doceńcie to i - paradoksalnie - sypnijcie czasem trochę grosza. Należy im się za szacunek do gracza.

Wiecie co tak sobie treaz myśle. Może wpakować po równo ? 40zł tu i 40zł tu ?

Pisze bo nie wiem czy wiecie ze tristane i alistara na lolu mozna miec za free. Wystarczy miec konto na fejsie i na youtubie. http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-otrzymac-za-darmo-tristane-i-alistara-w-league-of-legends

Wiemy było wcześniej.

I to jest własnie polska..... chłopak ma dylemat gdzie wydac cięzko skołowane pieniądze czy na chleb czy na bułki. Tak czy siak co do summer sale moze byc moze nie być - spring sale na steam nie było a zawsze były więc....Killing floor jest przeceniony....dobra gierka 185 osiągniec zanim wbijesz 200-300h pograsz. Sam gameplay wymiata, developer dodaje systematycznie ciekawe update's więc gra jest supportowana, nie wymaga mocnego kompa naprawdę Killing Floor polecam dla kazdego...sam wrócilem po 7 miesięcznej przerwie do gry w niego:)

A tak osobiscie to nie wiem. Do lola w sumie jak kupisz cos to jak konto kiedys bys chcial sprzedac to wliczyl bys to w cene a ze steamem to samo w sumie

Up tylko konto w lolu łatwiej sprzedac/wymienic bo steamowe cięzko schodzą

Doradzam wydac na lola i poluj na postacie/skiny na promocjach duzo opłacalniej

Anyway nikt ci nie powie jaka gra cie jara

Skórki nie są za darmo. Ja bym wydał na LoLa

1. Można podmienić programem każdą skórkę, ale tylko ty ją widzisz

2. Czasem dostaje się darmowe RP

3. RP można dostawać za darmo przez polecanie gry znajomym jeśli oni wybiją 5-10lvl

Up tak i za bodajże 10 znajomych masz 975 rp free, za wbicie 4 lvl masz 400rp free, chyba ze lubisz bawic się w refferale i trzaskasz je duzo wiecej to wiecej mozna rp dostac ale to czasochłonne

Up tak i za bodajże 10 znajomych masz 975 rp free, za wbicie 4 lvl masz 400rp free, chyba ze lubisz bawic się w refferale i trzaskasz je duzo wiecej to wiecej mozna rp dostac ale to czasochłonne

Refy są po to żeby rozsyłać między znajomych, dodawać do artykułów/poradników/recenzji gier a nie samemu trzaskać.. ja żadnego refa nie wbiłem , tylko reklamowałem 9pidk.jpg

Ja bym na twoim miejscu wybrał sale na steamie. Skórki nie dają żadnych bonusów, a postacie bardziej opłaca się za IP kupować.

A tak jeśli wybierzesz dobre tytuły, będziesz mógł pocinać przez długi czas na multi w kilku grach (L4D2 multi <3) ^ ^

Cześć. Potrzebuję porady. Mam do dyspozycji 80zł tj. 20 euro. W co lepiej wpakować tą kasę w lola czy w steama i czekac na summer sale, która nie wiadomo kiedy będzie.

Pozdrawiam