Lol korean

Siemka!

Z racji tego, że ostatnio na nordica był transfer przeniosłem się. Myślałem, że będzie ok tak jak na west. Myliłem się na rankedach czasami trafią się normali ludzie, ale to rzadkość. Last pick bierze ap mida kiedy wszystko inne jest już wybrane i flamuje, że my jesteśmy noobami. I tutaj zwracam się z prośba do was. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć my czy my możemy grać na koreańskim LoLu? Czy nie ma jakiegoś IP bloka. I mam jeszcze problem z rejestracją. Nie wiem jak to zrobić. Jeżeli ktoś napisze mi jak się zarejestrować i grać dostanie Konto PoE.

Serwer Turecki jest stworzony dla ciebie.

A tak naprawdę,narzekasz na komunikacje z timem a z koreanami jak się dogadasz?

Jak ktoś trolluje picka to tak ciężko zrobić dodge?

BTW Słyszałem że otwierają serwer North Pole/Africa pomyśl nad nim.

Tutaj zakładasz konto, ściągasz clienta, instalujesz i grasz.

Do rejestracji konta zapewne potrzebny Ci będzie numer kssn z dowodu. Przykładowy generator.

Decydując się na granie na kr, zapamiętaj jedno:

How many hours a day do you play League of Legends?7-8 hours, maybe a maximum of 11 hours a day.

Na każdym serwie, tak jest. Także na west. Z lolem najlepiej gra sie z grupką przyjaciół lub z kolegą. Samemu nie raz jest ciężko. Ostatnio, nawet jeden taki obrażał nasz kraj ;).

Na każdym serverze tak jak up nieważne czy west, nordic,ameryka, korea itd... Wszędzie są Ci którzy trollują i to jest true... Mówisz że na west było spoko ? możliwe że miałeś farta i nie trafiałeś tak często na trolli

Odświeżam, odwrotnie mówię xD. Że też znajdą się cwaniaczki :D.

A jak mam się zarejestrować jak tam wszystko w tych dziwnych znaczkach jest??

To nie umiesz się zarejestrować, a ty chcesz grać w lola na koreańcu? :D Toż tak ni w ząb nikogo nie zrozumiesz.

Czekam (do jutra do 15:00) na konto POE, no chyba że to był scam, wtedy poleci raport i ban dla Pana. :)

W sumie to po pickach widze kogo nam trzeba. A jak nie to po angielsku damy rade^^

Może odpisz na PW jak mam ci to dać :P?

Chyba nie chcesz, żebym podał pasy w tym temacie

O działający kssn bardzo ciężko. I licz na wysoki ping ok 250ms. Jeśli Cię to nie zrazi to good luck. ;)

Spróbuję. Dzięki za pomoc QQi proszę o kontakt ze mna.

no chyba że to był scam, wtedy poleci raport i ban dla Pana.

...

@TuKu

Jak lubisz grac na pingu 200-300 to tam coś ugrasz.

Serwer Turecki jest stworzony dla ciebie.A tak naprawdę,narzekasz na komunikacje z timem a z koreanami jak się dogadasz?Jak ktoś trolluje picka to tak ciężko zrobić dodge?BTW Słyszałem że otwierają serwer North Pole/Africa pomyśl nad nim.

Po co ten spam i zajadlosc? gosc pyta o koreana a nie o server turecki wiec takie zarty odpusc sobie nie sa smieszne.

A co do koreancow gralem kiedys w Dragon Ball Online na korei i powiem szczerze znalezc koreanca gadajacego po angielsku to jak znalezc na Nordicu chetnego na supporta;) [EDIT] Na elo hell

Ostatnio miałem 3 suppy na rankedzie na nordicu. To jak tak będzie z koreańcami to ok:P

Zapomnialem dopisac na elo hell bo tam kazdy chce carrowac gre;)

Co do tych znaczków

-Zainstaluj google chrome i samo Ci przetłumaczy z KR na PL

Po pierwsze, przetłumaczy tylko czysty tekst - tego co jest we flashu czy javie już nie. Po drugie, nie przetłumaczy mu ani gry, ani tego co będą do niego mówić. Po trzecie, KSSN. To tyle jeśli chodzi o rozmowę na ten temat.

Mam pytanie czy muszę mieć 18 żeby tam grać, i jeżeli nie da ktoś rade tam mi konto cyknąć?

Siemka!

Z racji tego, że ostatnio na nordica był transfer przeniosłem się. Myślałem, że będzie ok tak jak na west. Myliłem się na rankedach czasami trafią się normali ludzie, ale to rzadkość. Last pick bierze ap mida kiedy wszystko inne jest już wybrane i flamuje, że my jesteśmy noobami. I tutaj zwracam się z prośba do was. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć my czy my możemy grać na koreańskim LoLu? Czy nie ma jakiegoś IP bloka. I mam jeszcze problem z rejestracją. Nie wiem jak to zrobić. Jeżeli ktoś napisze mi jak się zarejestrować i grać dostanie Konto PoE.