Ludzie do PoE

Chetnie sie dolacze tylko pobiore ;p

Założyliście już gildię? Poprosiłbym o nazwę.

mmorpg.org.pl

siemka tez chętnie wpadnę ;) dawno nie grałem w poe i z chęcią wrócę

TO wbijajcie na TSa a nie piszecie na Forum a w grze ani widu ani słychu :)

No siedzimy już pół dnia na tsie także wbijajcie : )

Nazwaliście gildie "mmorpg.org.pl"? :blink:

Do kogo pisac o Rekru?

Jak chcecie do gildii dodawajcie mnie na steam (link w 1 poście) lub wchódźcie na TS-a (link w którymś poście na 1 stronie)

Mój nick w grze to Raytowy

#EDIT

Dziś fajnie się grało ale widze że tu dużo osób nie dołączyło jeszcze do gildii i wgl mało się odzywało.

Wbijajcie jutro na tsa będziemy tak od. 10 pewnie do późnych godzin (adres tsa jest na 1 stronce)

A jak wstydzicie się wejść na tsa to zapraszam na steam. Dodajcie mnie i piszcie o inva z nickiem

Siema , tez zagramz wami , jeśli jest ekipa to mozna grac:D

Chciałbym dodać iż tylko Raytowy może dodawać ludzi do gildii, dlatego nie spamujcie do wszystkich dookoła o dodanie. Poczekajcie aż gracz "Raytowy" będzie online bądź przy komputerze. Spokojnie, dodamy każdego członka w miare możliwości ; )

Chetnie z wami pogram, na standardzie mam tylko postacie co z HC pospadaly. Wy zaczynacie od poczatku czy macie juz jakies lvle? Ja mam 28 shadow, 51 templar, 68 templar static strike i 73 templar searing bond. Bylem na Tsie ale tam wszyscy z mute siedza :/

Jakby co dzisiaj gramy koło 17~ więc zapraszamy ; )

@up gracie na CB czy normalnie?

Tak dzisiaj (27-04-15) siedzimy tak minimum do 23 : )

Zapraszam wszystkich (tych nowych także) bo i nowi dochodzą to mamy już dość spore zróżnicowanie lvli i (prawie) każdy znajdzie sobie kogoś do party

Pamiętajcie pisać do mnie na steam / wchodzić na teamspeak

#edit

W gildii jest już 14 osób - zapraszamy dalej : )

#edit2

02-05-15r.

Na dzień dzisiejszy w gildii jest 17 osób z czego z 5 aktywnych. Widać nie każdemu zapał do gry pozostał po tych paru dniach

Mimo wszystko w dalszym ciągu zapraszam chętnych : )

Zaczyna ktos dzisiaj gre na 1 month flashback ligach? Ja bede na HC ;)

Witam, gra ktoś jednomiesięczną ligę? Jestem nowy, przydałby się ktoś trochę ogarnięty do małej pomocy ;)

jeżeli tak, to wbijać na teamspeaka, będę czekać na kanale Patch Of Exile: ts3.novasociety.com

Witam!

Jako że niedługo wchodzi do PoE dodatek to wróciłem do gry.

Zapraszam wszystkich w wieku 16+ (sam mam 21) do grania.

Chętnie pomogę zacząć (sam rozpocząłem gre 2 dni temu ale wcześniej miałem 60+lvl jak była closed beta także o grze conieco wiem).

Piszcie tu : )

STEAM : http://steamcommunity.com/profiles/76561198068019629/