Chetnie sie dolacze tylko pobiore ;p
Ludzie do PoE
Założyliście już gildię? Poprosiłbym o nazwę.
mmorpg.org.pl
siemka tez chętnie wpadnę dawno nie grałem w poe i z chęcią wrócę
TO wbijajcie na TSa a nie piszecie na Forum a w grze ani widu ani słychu
No siedzimy już pół dnia na tsie także wbijajcie : )
Nazwaliście gildie "mmorpg.org.pl"?
Do kogo pisac o Rekru?
Jak chcecie do gildii dodawajcie mnie na steam (link w 1 poście) lub wchódźcie na TS-a (link w którymś poście na 1 stronie)
Mój nick w grze to Raytowy
#EDIT
Dziś fajnie się grało ale widze że tu dużo osób nie dołączyło jeszcze do gildii i wgl mało się odzywało.
Wbijajcie jutro na tsa będziemy tak od. 10 pewnie do późnych godzin (adres tsa jest na 1 stronce)
A jak wstydzicie się wejść na tsa to zapraszam na steam. Dodajcie mnie i piszcie o inva z nickiem
Siema , tez zagramz wami , jeśli jest ekipa to mozna grac:D
Chciałbym dodać iż tylko Raytowy może dodawać ludzi do gildii, dlatego nie spamujcie do wszystkich dookoła o dodanie. Poczekajcie aż gracz "Raytowy" będzie online bądź przy komputerze. Spokojnie, dodamy każdego członka w miare możliwości ; )
Chetnie z wami pogram, na standardzie mam tylko postacie co z HC pospadaly. Wy zaczynacie od poczatku czy macie juz jakies lvle? Ja mam 28 shadow, 51 templar, 68 templar static strike i 73 templar searing bond. Bylem na Tsie ale tam wszyscy z mute siedza :/
Jakby co dzisiaj gramy koło 17~ więc zapraszamy ; )
@up gracie na CB czy normalnie?
Tak dzisiaj (27-04-15) siedzimy tak minimum do 23 : )
Zapraszam wszystkich (tych nowych także) bo i nowi dochodzą to mamy już dość spore zróżnicowanie lvli i (prawie) każdy znajdzie sobie kogoś do party
Pamiętajcie pisać do mnie na steam / wchodzić na teamspeak
#edit
W gildii jest już 14 osób - zapraszamy dalej : )
#edit2
02-05-15r.
Na dzień dzisiejszy w gildii jest 17 osób z czego z 5 aktywnych. Widać nie każdemu zapał do gry pozostał po tych paru dniach
Mimo wszystko w dalszym ciągu zapraszam chętnych : )
Zaczyna ktos dzisiaj gre na 1 month flashback ligach? Ja bede na HC
Witam, gra ktoś jednomiesięczną ligę? Jestem nowy, przydałby się ktoś trochę ogarnięty do małej pomocy
jeżeli tak, to wbijać na teamspeaka, będę czekać na kanale Patch Of Exile: ts3.novasociety.com
Witam!
Jako że niedługo wchodzi do PoE dodatek to wróciłem do gry.
Zapraszam wszystkich w wieku 16+ (sam mam 21) do grania.
Chętnie pomogę zacząć (sam rozpocząłem gre 2 dni temu ale wcześniej miałem 60+lvl jak była closed beta także o grze conieco wiem).
Piszcie tu : )
STEAM : http://steamcommunity.com/profiles/76561198068019629/