Lunia ( Action arcade MMORPG)

takie pytanko ^^ czy w knighcie jest tylko cieżka bron?

[ Dodano: 2008-05-11, 15:56 ]

ta bron co ja tacha za soba

[shadow=red:852cef58ed]//Mi do głowy by nie przyszło, żeby pisać ciężki przez "sz". Ewidentnie popracuj nad ortografią kolego - Mr. Hania[/shadow:852cef58ed]

Heh grałem trochę i muszę przyznać ze jest "w pytę" normalnie 3ma w napięciu ogólnie nie chciało mi sie schodzić z kompa ale musiałem iść coś zjeść;PMoj nick to HybridTheory a gram na squarze 3 w sumie póki co mam mały lvl bo 6 ale idzie dobrze :mrgreen:

DObra to ja mam takie pytanie. Jesem Fanem L2 i WoWa(a raczej bylem bo ostatnio MMO mnie nie ciekawia) Czy title jak Lunia mnie, jako fana L2 i WoW, zaciekawi?? Bo nie wiem czy jest dla mnie sens zassysac to i sprawdzac :)

Eh nie chyba nie to jest bardziej zręcznościówka?Mysle ze nie ma tam nic z WoWa ani z L2.

#edit a mam takie pytanie co do gry...gdy najezdzam kursorem np na armor to pisze ze ma mozliwosc aweking-u czy jakos tak...co to znaczy,moze ktos wie?

Tak patrze na wasze posty i myśle, że chyba też zaczne grać w Lunie ;D

Moze coś więcej o tej grze> klasy, itemki, pvp itp. ;]

Gra świetna, potrafi wciągnąć. Jak by co to mam nick: gucio ;D[glow=orange:4791198db7][/glow:4791198db7]

Powiem ci... że skopiowałem tylko obrazek myszki i klawiatury xDA resztę pisałem razem z kolegą ( aimZ) ZAPRASZAM DO GRANIA @EDITNiżej piszcie Swoje nicki i Squary na których najczęściej gracie

Recenzja w całości napisana przeze mnie , więc już nie gadaj głupot .

Zapraszam do gry - piszę żeby temat odżył .

Ostatnio pojawiła się nowa postać , jest nią lime - odpowiednik slima . Niestety dosŧępny tylko za zapłatą .

Opis gry zmieniony i całkowicie napisany przezemnie :)

@simon2005

Za zapłatą buahahhahahahahahha

jak się gra to się umie go odblokować

Wystarczy Przejść Questa w 4-5 Stage

@UP

Co do gry xD Spotkać mnie można najczęściej na SQ 10 i 5

Nick : PjotrekPL

Widze że jesteś idiotą i zmieniłeś opis jak powiedziałem prawdę ==' , nubby . A postać dostępna RÓWNIEŻ za zapłatą więc najpierw naucz się angielskiego potem pisz .

"Jest wiele gier MMORPG w których głównie chodzi o klikanie na moby (potworki) i czekanie aż nasz char (postać) go ubije..." Usuń to to będzie w całości napisana przez ciebie .

Wez... ale się ośmieszasz -.-'

Sam to pisałem.... i nie ośmieszaj sie ^^

Proszę cie chłopaku nie rób z siebie głupszego niż jesteś - wysłałeś mi jedno zdanie opisu gry i się pytałeś czy dobre po czym ja napisałem recenzje a ty ją tylko skopiowałeś . Usuń albo załatwimy to inaczej ==' .

Ja to usune te jedno zdanie zmienie je... a ty naprawde żeby robić spam o tekie coś

Nie komentuje ...

Naprawde fajna gierka :!:

Serdecznie POLECAM :mrgreen: :!:

Cześć mam pewien problem.Otóż zrobiłem sobie Tia ale w 2 misji nie mogę skręcić w lewo(tam jak się idzie do tej książki)wiecie może o co chodzi??

PS.SUPER GRA!!

pare zasadniczych pyt-ań

-piszecie że to jest dla tych którzy mają dość układania buildów , ja nie mam dość układania buildów tylko klikania i czekania aż zabije potwora , a tu są jakieś buildy ?

-"W grze przechodzimy Tryby stage, w stage jest 5 episodów, każdy episod ma 10 Rund "

co to jest to strage ? na czym polega ?

-którą profesją się najciekawiej gra ?

@edit: tak to piszecie bzdury by temat nie zdechł a jak towarzysz obywatel ja , ma problem to nikt nie pomoże ;p

Hmmm Stage to tak jak by plansza do przejscia, w której mamy zadanie, i zabijamy potworki :D

Buildy w tej grze sa www.mylunia.net :D

a Co do klasy :D hmmm polecam ci Dainna (maga) lub Healera

Na jakim serwerze gracie? :] Bo jest kilka wersji.

Pozdrawiam.

Wygląda na trochę dziecinna ale zobaczę tylko jest jedno pytanie.

Wymagania?

1.8 GHz, 512MB RAM, nVidia GeForce FX5200 lub ATI Radeon 9200, 2 GB HDD, DirectX 9.0c, Internet 128 kbit/s ^^

Gra poprostu wymiata a jak patrze to temat juz ma 3 strony :P

[ Dodano: 2008-07-25, 10:14 ]

aha i 1 pytanko czy tam można trochce odpoczać od questów czy tam cały czas questy questy i questy bo Metin 2 to wałaśnie taka gra tam cały czas tylko questy i kiedys grałem a teraz juz niegram

gra jest fajna a grafika wcale nie jest słaba i w ogóle fajny klimacik polecam polecam