Prosze o zapisanie mnie (Andre mnie zarezerwował)
Mafia 2.0 - Rekrutacja
a ja się wycofuje.
Będe grał w nową gre yanga
Czyli jeszcze 6 osób, mam nadzieję, że jutro się uzbiera .
No myślałem że będzie większe zainteresowanie
Jeśli dzisiaj nie przybędzie więcej chętnych, to mogę ograniczyć grę do tylu ilu jest .
Hmmm... Może by dać więcej osób w mafii bo cywile mają bardzo dużo umiejętności specjalnych (prawie każdy cywil będzie miał swoją rolę) i może być trochę niesprawiedliwie :/
@Up ale to wszystko się wyrównuje gdyż są jeszcze gracze neutralni.
Można też usunąć kilka klas Cywili, i przemienić ich w zwykłych mieszczuchów.
W sumie nie szykuje się, żeby było więcej chętnych, więc wkrótce się tym zajmę.
Można też usunąć kilka klas Cywili, i przemienić ich w zwykłych mieszczuchów. W sumie nie szykuje się, żeby było więcej chętnych, więc wkrótce się tym zajmę.
Lepiej tak nie rób Klasy są dobre Najlepiej byłoby jakby każdy miał jakąś rolę (w wilkach 3 razy z rzędu byłem wieśniakiem, wiem jak to jest być niedocenionym )
Lepiej niech zostanie tak jak jest. Wszystko się sprawdzi w "praniu"
Hm, gdybyśmy zaczęli w tym ustawieniu, to byłoby 4 Mafiozów (1 klasa była by do usunięcia) : 8 Cywili : 2 Neutrali, + każdy ze swoją rolą, wg. mnie całkiem zbalansowane (również biorąc pod uwagę to, jak było w I Sezonie ^^) co wy na to?
No niezły pomysł każdy mógł by się sprawdzić w swojej roli.
Hm, gdybyśmy zaczęli w tym ustawieniu, to byłoby 4 Mafiozów (1 klasa była by do usunięcia) : 8 Cywili : 2 Neutrali, + każdy ze swoją rolą, wg. mnie całkiem zbalansowane (również biorąc pod uwagę to, jak było w I Sezonie ^^) co wy na to?
Za mało cywilów (gra skończyła by się w ciągu 3- 4 dni)
@Up no też racja. Chyba żeby usunąć neutralnych i zamiast nich dać cywili. Dobrze by było jak by ktoś jeszcze dołączył.
@Up no też racja. Chyba żeby usunąć neutralnych i zamiast nich dać cywili. Dobrze by było jak by ktoś jeszcze dołączył.
Najlepiej niech już zostanie tak jak było ;/ Tak jak kolega napisał wcześniej- wszystko sprawdzi się praniu.
Hm, no racja, można by było w ogóle usunąć frakcje neutralną, wtedy było by 10:4 / lub 9:5, a jeżeli Cywile dobrze wykorzystywali by umiejętności, to gra tak szybko by się nie skończyła, co wy na to?
Jeżeli chodzi o klasy jest ok bo z tego co widziałem co zrobiliśmy w 1 sezonie jako mafia to bajka
Nie, już nie główkujmy nad tym ;( Niech już wszystko zostanie jak było na początku. Zobaczymy jak to wyjdzie
Hm, no racja, można by było w ogóle usunąć frakcje neutralną, wtedy było by 10:4 / lub 9:5, a jeżeli Cywile dobrze wykorzystywali by umiejętności, to gra tak szybko by się nie skończyła, co wy na to?
Na sezon drugi lepiej tak zrób a jak w trzecim by było więcej graczy chętnych to można by było dodać również klase neutral.
Hm, tyle że z frakcją neutralną, gra się za szybko skończy wg. mnie, bo jest 14 osób, a z frakcją neutralną może być nawet 5 śmierci jednego dnia .
Dobra, nie ważne, myślę, że ok. 17-18, pojawi się temat z grą.