Mafia 2.0 - Rekrutacja

Dopiszczie mnie pls :P

Jest jeszcze rzecz dla której nie chcę usuwania klas neutralnych. Mianowicie jeżeli klasy neutralne znikną to trzeba będzie zmieniać cały model rozgrywki (bo takie klasy jak np. psychiatra nie miałyby racji bytu :/ ) Można ewentualnie te klasy neutralne przerobić, ale nie usunąć :(

Już wkleiłem.

XD

@Hantus, ale jeżeli skleimy komplet, to neutrale zostaną ^^.

Jeszcze 3 osoby ;).

Ale zwalilem sprawe w wikolakach :/

Ale zwalilem sprawe w wikolakach :/

Mam nadzieję że tym razem będzie lepiej :)

Koyiro według mnie wybór burmistrza powinien być przeprowadzony na PW. Jak się zgodzisz to wszyscy do godziny xx musieliby ci wysłać na kogo głosują jako burmistrza. I żeby " klasa " burmistrza została ujawniona dopiero po jego śmierci. Co ty na to ? ;)

Ja wolałbym żeby głosowanie na burmistrza było w temacie a nie na PW

Myślałem nad takim czymś, że najpierw ludzie będą kandydować na burmistrza (w RPowy sposób ofc ^^) a następnie głosować (w temacie gry).

Ja szykuje już wypowiedź :D

EDIT: skończyłem już tekst.

I pytanie, kiedy możemy wstawiać wypowiedzi na kandydaturę?

Ale według mnie to jest bez sensu. Burmistrz może stać się celem mafii i / lub cywilów.

co tak mało piszecie?

Wracając to mojego pytania, KIEDY MOŻNA WSTAWIAĆ KANDYDATURY???

Zapewne jak Koyiro otworzy temat z grą. -,-

Skoro jest miejsce do z chęcią dołącze

Jeszcze tylko dwie osoby :)

@JuniorR, właściwie to Burmistrz mógł by mieć ochronę od ataków na czas swej kadencji, a z drugiej strony, to całkiem niezły element, jeżeli Burmistrz sprawiałby problemy dla Mafii, to być może próbowali by go sprzątnąć, ale od czego jest Ochroniarz ^^.

No, czyli jeszcze dwie osoby, i mamy komplet, miejmy nadzieję, że jutro się uzbiera ^^.

nie możemy grać w takim składzie? :(

No wiesz, można, ale lepiej już mieć komplet ^^, nieważne zobaczymy jutro o 15, jak będzie, tak wystartujemy.

Kurde zabilem czlowieka ....Niewiare wszyscy go oskarzali to chcialem go sprawdzic ..

Zmniejsz liczbę dni kadencji do 2 i zrób go immune na ataki.