Mała grupka graczy i jakiś MMO

A jak z walką w Aura Kingdom? Non-target czy sztywna?

Tu jest właśnie ten problem, że pvp jest 'sztywne', ale moim zdaniem tylko 1v1, po wejściu na arenę trzeba włączyć trochę myślenie.

@PanAligator

Mógłbyś powiedzieć mi, czemu AK do cb nie przemawia? Sam miałem bardzo mieszane uczucia co do tej produkcji, szczególnie ze względu na auto-trackera, ale po samym wejściu do gry zauważyłem, że jest to dużym plusem. Ogólnie polecam wejść do gry i zobaczyć jak to wygląda od wewnątrz, chętnie przyjmiemy was do gildii i w razie problemów wytłumaczymy co i jak oraz pomożemy w zadaniach, czy dungeonach. Codziennie robimy razem daily, guild halle, world bossy... Wiem, że gra odrzuca na pierwszy rzut oka, ale po spędzeniu chwili w świecie AK, można złapać bakcyla i nawet się nie obrócisz, a kilka godzin życia zniknie w mgnieniu oka.

@EDIT; "Dragon Nest, C9 i APB Reloaded " , tutaj mogę wypowiedzieć się do dwóch tytułów DN i C9. Obie gry to są dungeonówki, a co za tym idzie, musisz liczyć się z tym, że w celu zrobienia questów będziesz musiał odwiedzać ten sam dungeon kilka razy, tylko na różnych poziomach trudności. Obie gry są non-targetami, co ma swoje plusy i swoje minusy. Obie gry znudziły mi się bardzo szybko, ze względu właśnie na powtarzające się dungeony i bicie po kilka razy tego samego bossa. Przy C9 przysiedziałem trochę dłużej, bo pvp jest ciekawe i na zadowalającym poziomie. Moim zdaniem ciężko będzie z tymi grami na twoim komputerze, z ak również możesz mieć problemy. Najlepiej pobierz i przetestuj, wszystkie, trzy, gry są w miarę "lekkie" więc zassasz je w kilka h.

Ja grałem ze 3 dni w AK i nawet nie wiem co tam robilem klikałem tylko na auto trackera i nic wiecej ;d Nie chce tu hejtowac gry ale nawet nie trzeba patrzec co sie robi tylko wciskac cokolwiek. O Pvp sie nie wypowiem bo sie nie bawiłem. Gra ładna ładne skile ładne ładne.. i ładne :P ale co kto lubi. Do mnie tez nie przemowiła grałem tylko dlatego zeby sobie poogladac skile

@UPSpoko zastanowie się Jakby ktoś mógłby mi sprawdzić te 3 gry : Dragon Nest, C9 i APB Reloaded czy mi pójdą ??Mój komputer sprawdziłem dokładnie: 1GB RAM, 2.6 Ghz Athlon 64 X2 5000+, Geforce 8500GTI jakby mi zadziałały chodźby na low to jakie mógłbym mieć trudności ?Byłbym bardzo wdzięczny

Z autopsji wiem, że APB Tobie na pewno nie pójdzie z 1GB RAM.

A tak ogólnie są jakieś gry gdzie gra dużo polaków ( przy pomocy w grze), IS nie jest przesadzony a na dodatek nie daje sporej przewagi, do tego gdzie są questy (które się nie powtarzają) i grind (np. taki jak w mt2) i czy taka gra która mi zadziała na komputer ??

Taka, która spełnia te wymagania

Będę bardzo wdzięczny :D

Myślę, że takiej gry nie znajdziesz :|

Szkoda :(

Przydała by się taka gra do pogrania z mini grupką.

Gra która spełnia wymagania twoje i twojego kompa to jedynie Tibia :D

Ewentualnie moze runescape :D

A jest wgl. jakaś gra warta uwagi ?? Tzn. Dużo graczy (w tym polaków) i zadziała mi :D

perfect world private bardzo ciakwy dobra paczka polaków już gra.

http://overpoweredpw.co.uk/

więcej info priv.

@UP
Okey sprawdzę ;)

Może ktoś jeszcze ma do zaoferowania grę z duzą ilością graczy w tym polaków i żeby mi zadziałała na kompa :D

Z twoją ilością ram to chyba tylko tibia i masz tam dużo polaków itp. Z resztą z twoim sprzętem to każda gra mmorpg będzie bardzo słabo chodzić spróbuj jeszcze MU online. Nie będę pisał żadnych nowych tytułów bo to i tam nie ma sensu za mało pamięci ram na gry mmo

Wakfu wersja wschodnia może?

Zapraszam do GW2 :) Jeśli ktoś chętny PRIV

zbiera się chyba jakaś ekipa to TERA online na serwerze US może to spróbujecie. Ja ze swojej strony bym polecił SWTOR świetna gra wciągająca fabuła,przyjemny system walki,rozbudowane instancje itp.

Tak GW2 jest idealnym wyjściem dla Ciebie, lecz ci nie pójdzie a szkoda bo i pełno polaków . Polecam jednak też sprawdzić Ragnaroka Online, bowiem pójdzie ci raczej ale to hardkorowa grindówka i nie wiem jak na globalu z polakami bywa.

Siemka :D

Chciałbym stworzyć małą grupkę na jakąś darmową grę MMO obojętnie czy to priv czy global.

Tylko miałbym prośbę taką, żebyście podali jakieś ciekawe gry MMO gdzie gra trochę graczy, gdzie IS nie daje sporej przewagi, tani IS, jakby była jakaś gra PL albo ENG ale dużo polskich graczy to bym się skusił.

Dzięki wielkie i czekam na wasze odpowiedzi. :D