A jak z walką w Aura Kingdom? Non-target czy sztywna?
Tu jest właśnie ten problem, że pvp jest 'sztywne', ale moim zdaniem tylko 1v1, po wejściu na arenę trzeba włączyć trochę myślenie.
@PanAligator
Mógłbyś powiedzieć mi, czemu AK do cb nie przemawia? Sam miałem bardzo mieszane uczucia co do tej produkcji, szczególnie ze względu na auto-trackera, ale po samym wejściu do gry zauważyłem, że jest to dużym plusem. Ogólnie polecam wejść do gry i zobaczyć jak to wygląda od wewnątrz, chętnie przyjmiemy was do gildii i w razie problemów wytłumaczymy co i jak oraz pomożemy w zadaniach, czy dungeonach. Codziennie robimy razem daily, guild halle, world bossy... Wiem, że gra odrzuca na pierwszy rzut oka, ale po spędzeniu chwili w świecie AK, można złapać bakcyla i nawet się nie obrócisz, a kilka godzin życia zniknie w mgnieniu oka.
@EDIT; "Dragon Nest, C9 i APB Reloaded " , tutaj mogę wypowiedzieć się do dwóch tytułów DN i C9. Obie gry to są dungeonówki, a co za tym idzie, musisz liczyć się z tym, że w celu zrobienia questów będziesz musiał odwiedzać ten sam dungeon kilka razy, tylko na różnych poziomach trudności. Obie gry są non-targetami, co ma swoje plusy i swoje minusy. Obie gry znudziły mi się bardzo szybko, ze względu właśnie na powtarzające się dungeony i bicie po kilka razy tego samego bossa. Przy C9 przysiedziałem trochę dłużej, bo pvp jest ciekawe i na zadowalającym poziomie. Moim zdaniem ciężko będzie z tymi grami na twoim komputerze, z ak również możesz mieć problemy. Najlepiej pobierz i przetestuj, wszystkie, trzy, gry są w miarę "lekkie" więc zassasz je w kilka h.