Mały prezent na święta

Jeżeli ktoś odchodzi to jego wybór, byleby nie było tak jak z Zoookerem, że wróci i będzie usilnie starał się wytoczyć jak najwięcej piany z pyska wszystkim użytkownikom.
Hmm kilka miechow temu to byl rzeczywiscie moj cel, zeby tu wrocic i pokazac wszystkim jak wielki blad zrobili. no c000sh. glupi i mlody bylem =D

Teraz tu siedze bo ta strona jest druga po googlach w najczesniej odwiedzanych na google chrome i jakos tak juz z nawyku.

kuboszek juz czytasz? moge pisac? ok

zacznijmy od gory

Ustawiles sobie Legenda pod awatarem, wiec odpierdoiles nie mala szopke, zeby wszysccy zobaczyli jaki ty jestes za***isty i jaki blad zrobilismy jebiac cie w dupe cieklym azotem. po prostu rzal. (patrz;Ja :D). dla mnie ten napis oznacza tylko to ze jestes -1, wczesniej byles tylko zerem ;d

srodek , no coosh, odhodzish? I ch*j k**wa! i tak wrocisz. albo nie, ale mnie to ch*j obchodzi? Zachowujesz sie jak typowa 13'tka, myslisz ze stoisz ponad nami, ze jestes wyjatkowy. teraz myslisz ze tak nie myslisz, ale podswiadomie myslisz ze tak jest bo to normalne. dlatego internet powinien byc od 16 lat (tak, dla mnie teraz tez nie, bo widzicie co ja pisze). Ja dopiero wczoraj (tak k**wa) przy wigilijnym stole sobie pomyslalem; Do czego ja k**wa na razie w zyciu doszedlem? To ja tu jestem glupi;/ w kontekscie rozmowy ale mniejsza. to przychodzi z czasem, taki dystans do wszystkiego i obiektywizm. ty jeszcze tego nie masz. ja w 25% przypadkach to mam, bo sie rozkrecam i dalej chce byc ponad wszystkimi ^^ ichuj. ee, koniec kazania. Wiec odpier**liles szopke, ustawiles sobie Legenda pod nickiem, nabiles 1k postow i co? Jak odeszles to pewnie nie obrazilibys jakby ci usuneli konto? a moze jednak? Albo odebrali range i ten durnowaty podposik? Wkurwilbys sie i to ostro, gwarantuje ci to. NIE jestes wyjatkowy, jestes normalnym trollem jak my wszyscy. nic nie umiesz, twoje poradniki wnosily tyle samo co wpisanie nazwy twoich poradnikow na google. teraz sobie pomyslales, o k**wa, zabrali mi moda, blablabla, upadlem! I to jest automatyczne, taka chec odwdzieczenia sie zlym za zle. wszyscy w tym wieku to chyba maja (procz remake'a bo on jest za***isty), no i zrobiles to odchodzac. ale i tak wrocisz. jestes taki jak ja, ale o wiele mniej inteligenty (i znowu mi podswiadomosc podpowiada ze jestem wyjatkowy =d) . Teraz wszystkiemu zaprzeczysz i wyciagniesz jakies madre argumenty ktore mnie powala. Wiem. Tez bym tak zrobil i nawet by mi sie udalo. Ale robienie tego samemu sobie podpada pod schizofremie. ;<

Ku**a temat zamykam -.- Nara Kuboch chcesz to wracaj nie chcesz to nie, raczej nikt płakać nie będzie.

Witam... Po jak myślę, niesłusznym Banie od RmK. wstydź się, ale wybaczam Ci dzisiaj... Chciałem tylko powiedzieć, że odchodzę z forum. Powód?: Zachowam dla siebie, ale powiem, że udział miały w tym pewne osoby...

Salek- Na początku spoko ziom, lubiłem go, ale od ostatniego czasu mu odjebała ta woda sodowa. Ciesz się, że odchodzę... Też się cieszę, bo nie chcę już widzieć Twojego zakazanego nicku.

Kubox- Neutralny koleś, ani fajny, ani nie dojebany.

Kebra666- Szatan którego strasznie lubiłem, prawdziwy ślązak. Ahoj!

Dixell-No Comment, odjebany tym, nie wiem dlaczego, ale tylko do mnie.

Mr.Hania- Spoko koks, lubi Hentaie, Lubie Cię.

R3m4ke- Neutral, tak jak Kubox

Spawn- za***isty człowiek :)

Broda81- Drugi senior. dlaczego drugi? Bo wg mnie, prawdziwym seniorem jest Grafi0, był na wojnie, pij z żydami, lubił ich, ma co opowiadać swoim dzieciom. Trzymaj się chłopie i aby Twój sprzęt jeszcze troche potrzymał zanim zapanują i7 i inne Atomy. Lubię brode:)

RO- przyszła hmm... ofiara, nie powiem dlaczego.

Heroic- Yo Master! Jeden z najlepszych userów na forum, ostatnia wola, to to, żeby SB dostał.

I wiele, wiele innych osób, żegnam. Mniej lubianych, bardziej lubianych. Spierdalam i tyle, ale robię to właściwie(rmk).

Wiem, że zaraz mi tu Salek, Crracked, albo inny wyskoczy, że "stracił moda i sp***dala, jest taki sam jak Zoooker", albo " Dziecko nie może się pozbierać po Banie... Temu sp***dala".

Nie!

Jeżeli macie to pisać, to nie piszcie proszę. Gwarantuję Wam, że beze mnie będzie inaczej. Stawiam na gorsze, ale może być też lepiej. Wypełniłem służbę, za***iście, to był mój cel, który wypełniłem, ale mogłem zajść dalej, jak powiedział rmk, mogłem, ale nie chciałem.

To jest taki prezent, hmm, dla jednych prezent, dla innych wielka strata.

Wszystkiego najlepszego! Dla upamiętnienia dam fotke swojego ryja w avatar. Polecam ten film i Wszystkiego dobrego na całe życie. Może kiedyś Was odwiedze.

Papa.