Jeżeli ktoś odchodzi to jego wybór, byleby nie było tak jak z Zoookerem, że wróci i będzie usilnie starał się wytoczyć jak najwięcej piany z pyska wszystkim użytkownikom.Hmm kilka miechow temu to byl rzeczywiscie moj cel, zeby tu wrocic i pokazac wszystkim jak wielki blad zrobili. no c000sh. glupi i mlody bylem =D
Teraz tu siedze bo ta strona jest druga po googlach w najczesniej odwiedzanych na google chrome i jakos tak juz z nawyku.
kuboszek juz czytasz? moge pisac? ok
zacznijmy od gory
Ustawiles sobie Legenda pod awatarem, wiec odpierdoiles nie mala szopke, zeby wszysccy zobaczyli jaki ty jestes za***isty i jaki blad zrobilismy jebiac cie w dupe cieklym azotem. po prostu rzal. (patrz;Ja ). dla mnie ten napis oznacza tylko to ze jestes -1, wczesniej byles tylko zerem ;d
srodek , no coosh, odhodzish? I ch*j k**wa! i tak wrocisz. albo nie, ale mnie to ch*j obchodzi? Zachowujesz sie jak typowa 13'tka, myslisz ze stoisz ponad nami, ze jestes wyjatkowy. teraz myslisz ze tak nie myslisz, ale podswiadomie myslisz ze tak jest bo to normalne. dlatego internet powinien byc od 16 lat (tak, dla mnie teraz tez nie, bo widzicie co ja pisze). Ja dopiero wczoraj (tak k**wa) przy wigilijnym stole sobie pomyslalem; Do czego ja k**wa na razie w zyciu doszedlem? To ja tu jestem glupi;/ w kontekscie rozmowy ale mniejsza. to przychodzi z czasem, taki dystans do wszystkiego i obiektywizm. ty jeszcze tego nie masz. ja w 25% przypadkach to mam, bo sie rozkrecam i dalej chce byc ponad wszystkimi ^^ ichuj. ee, koniec kazania. Wiec odpier**liles szopke, ustawiles sobie Legenda pod nickiem, nabiles 1k postow i co? Jak odeszles to pewnie nie obrazilibys jakby ci usuneli konto? a moze jednak? Albo odebrali range i ten durnowaty podposik? Wkurwilbys sie i to ostro, gwarantuje ci to. NIE jestes wyjatkowy, jestes normalnym trollem jak my wszyscy. nic nie umiesz, twoje poradniki wnosily tyle samo co wpisanie nazwy twoich poradnikow na google. teraz sobie pomyslales, o k**wa, zabrali mi moda, blablabla, upadlem! I to jest automatyczne, taka chec odwdzieczenia sie zlym za zle. wszyscy w tym wieku to chyba maja (procz remake'a bo on jest za***isty), no i zrobiles to odchodzac. ale i tak wrocisz. jestes taki jak ja, ale o wiele mniej inteligenty (i znowu mi podswiadomosc podpowiada ze jestem wyjatkowy =d) . Teraz wszystkiemu zaprzeczysz i wyciagniesz jakies madre argumenty ktore mnie powala. Wiem. Tez bym tak zrobil i nawet by mi sie udalo. Ale robienie tego samemu sobie podpada pod schizofremie. ;<