Maple Story- Polacy zjednoczmy się! Szukam graczy

Ja na TS jestem cały czas xP

Ja pierniczę, nie grałem nic dzisiaj, trzeba to jutro nadrobić ^_^.

Ktos jeszcze tu zyje? Bo nie wiem czy zaczynac grac w maple czy nie ;p

@edit

oppps nie odswiezylo mi sie a tu juz nowe posty :P

Jakis kontakt do was w grze mozna? Raczej do kogos kto moglby mnie wprowadzic do gry ;p bo mam zamiar zaczac moze i jeszcze dzis

Hej pograłbym znów w maple + jeszcze jedna osoba, możemy do was kontakt na TS ^^ ?

Dzisiaj 30lvl wpadło od 50-80 :D @ResE, spokojnie, może jutro się załapiesz :)

Panowie mam jakis problem albowiem jak odpalaam maple story i wybieram server po czym wybieram channel to automatycznie wylacza mi sie gra jakies pomysly jak to naprawic?

Sprawdź, czy pobrałeś odpowiednią wersje maplestory (http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/Download/GameDownload - wersja full setup file). Jeśli tak, a problem występuje, to wejdź w folder z grą i uruchom 'setup'. Jeśli to nie pomoże, musisz skołować sobie od kogoś HShielda i podmienić :)

@EDIT; Jak ktoś ogarnia Maplestory, to proszę o zajrzenie http://mmorpg.org.pl/forum/topic/72409-maplestory-pet/ :)

Ktos jeszcze tu zyje? Bo nie wiem czy zaczynac grac w maple czy nie ;p@editoppps nie odswiezylo mi sie a tu juz nowe posty Jakis kontakt do was w grze mozna? Raczej do kogos kto moglby mnie wprowadzic do gry ;p bo mam zamiar zaczac moze i jeszcze dzis

Umówmy się w grze, dodam Cię do gildii, nastepnie odpalisz gildijny czat i bedziesz pytał czego nie wiesz :).

Dzisiaj 30lvl wpadło od 50-80 @ResE, spokojnie, może jutro się załapiesz

No dzisiaj to definitywnie :D.

Hej pograłbym znów w maple + jeszcze jedna osoba, możemy do was kontakt na TS ^^ ?

Po informacje dot. TS3 napisz do mnie PW. Oczywiście dodam Was do gildii z przyjemnością.

Panowie mam jakis problem albowiem jak odpalaam maple story i wybieram server po czym wybieram channel to automatycznie wylacza mi sie gra jakies pomysly jak to naprawic?

A sprawdziłeś chociaż oficjalną stronę? Niby naprawili ale mi przez Launcher nadal nie działa.

http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/News/Notice&mode=view&uid=6311

http://en.maplestory.nexoneu.com/Maple.aspx?Part=/News/Notice&mode=view&uid=6314

Juz wszystko dziala dzieki wam :P

Kogo polecacie na 1 postac w Maple? Osobiscie przepadam za graniem jako support/tank lub RDPS nie przepadam za typowym meele DPS :x

Graj kim chcesz. W tej grze nie ma podziału na "wielką trójce". Klasy trochę bardziej wspomagające to wiadomo cleric oraz można pod support podpiąć kanne. Jedyne co to teoretycznie mógłbym odradzić zaczynanie jako Night Walker/ Night Lord ponieważ nie dość, że musisz mieć kasę na gear to jeszcze trzeba mieć jakieś sensowne gwiazdki do rzucania. Oczywiście można nim grać bez niczego ale cudów nie osiągniesz. (dex gear jest najdroższy ze wszystkich)

Graj kim chcesz. W tej grze nie ma podziału na "wielką trójce". Klasy trochę bardziej wspomagające to wiadomo cleric oraz można pod support podpiąć kanne. Jedyne co to teoretycznie mógłbym odradzić zaczynanie jako Night Walker/ Night Lord ponieważ nie dość, że musisz mieć kasę na gear to jeszcze trzeba mieć jakieś sensowne gwiazdki do rzucania. Oczywiście można nim grać bez niczego ale cudów nie osiągniesz. (dex gear jest najdroższy ze wszystkich)

+Dual Blade*.

Mam problem gdy wybieram serwer gra automatycznie mi się wyłącza ma ktoś na to jakieś rady ?

Psyho20, na 6 stronach tego tematu, odpowiedź na Twoje pytanie padła z 5 razy minimum, polecam poszukać...

Czy to jak tak dawno do gry nie wchodzilem, że u większości osób jest "???" w gildii, czy po prostu Wy już nie gracie? Wziąłem lekką "nieobecność" bez poinformowania innych za co przepraszam, no ale chyba się nie rozpadnie to, hm?

Panowie teraz, jeżeli macie jakieś pytanie, chcecie pogadać o MapleStory to zapraszam do tego tematu. Ten temat niech pójdzie w zapomnienie e5286871.png

Maple Story EU, serwer Kradia.

Witam serdecznie, szukam osób które chciałoby powiększyć grono Maple Story z tym, że z Polski.

Proces tego wszystkiego jest śmiesznie prosty. Początkowo chcę, aby pod tematem wpisały się osoby chętne do grania (w tym temacie oczywiście będą nicki tych osó B), po czym po wyzbieraniu kilku osób utworzymy gildię, wcześniej wymyślając nazwę.

• Gildia ma na celu zjednoczenie graczy z Polski.
  • Nie, nie będziemy umawiali się na wspólne granie w określonym czasie.
  • Czat gildyjny będzie miał za zadanie komunikowanie się z członkami gildii, będzie można na nim się porozumieć dot. handlu, wspólnej gry itd.
  • Minimalnego wieku nie ma, tak jak wcześniej napisałem- gildia ma być skupiskiem Polaków w grze.

Raczej każdy wszystko rozumie, kto jest chętny niech tu pisze, zapraszam i zachęcam serdecznie do gry. Wspomogę nowych graczy expem, drobnymi pieniędzmi (Mesos), oraz pomocą techniczną.

Mój nick w grze: GucciResE