Witam xD Miłego pisania postów ;p
MartwyTrup....hyyyyyhfhghgyh(Siema)
Jeżeli nie jesteś kolejnym multi acc.Witam cie serdecznie.
Spocznij... na wieki!
Hej. Dlaczego cię wywalili z woja ?
Czyzby lecim z tod'a ?
Zdrastfójcie
hyydasfhsaas(Witam)
Nekroz nie wywalili tylko odszedlem Coz ..zmiania dowódcy kompanii nie zawsze idzie na dobre =.= ... czasem mozna trafic na prawdziwego ch***
A co do kogos ciut wyzej kto mowil o multi acc ....gdyby to bylo multi ..to nie chcialo by mi sie zawracac wam dupci drodzy moi
A co do zycia po smierci .... nie no boli ..czasem jak sledziona wypada przez odbyt to takie dziwne uczucie..ale mozna przywyknac
Witaj a forum, jako że jestem fanem umarlaków i podobnych tego typu rzeczy bardzo ciepło Cię powitam - lol, patrząc na tego Avka nie da się nie śmiać ^^ miłego pobytu na forum
Witam witam . Widzę że na forum jest parę osób które lubi stare dobre papierowe RPG
Death To The False Emperor!!!
Dobrydzień towariszu
Dżem dobry
nowa "twarz" witamy^^
BTW 90% osób tutaj lamie regulamin
"minimum 3 słowa w poście" mam za to już 2 warny a tu nikt ich nie dostaje... to po uj ten regulamin ? żeby używać go kiedy się chcę?
Wiesz cooo... nie obrazajac nikogo, czasem trzeba miec pomysl na swoja wypowiedz Miejesce zwane "Powitaniami" Nie sprzyja kreatywnosci
Pozatym Mody zadko kiedy witaja nowych nawet jak sie juz z nimi gdzies gralo
wiec raczej ich tu nie uświadczysz
Magar, istnieją wyjątki, ale tu już trzeba pomyśleć. Bo czy ludzie witaliby się pisząc kilkanascie zdań? A jesli chodzi o warny, to widocznie faktycznie zasłużyłeś.
(alt mi pada)
Dobra koniec, Offtopu już wystarczająco przywitaliście nowego. Zamykam.
Od dawien-dawna siedze juz na tym portalu, dopiero nie dawno zalozylem konto zeby minuować troli w komentarzach:)
A tak naprawde, czasem na forum pojawiaja sie pytania i ludzie do ktorych warto zagadac.
Coś o sobie:
26 lat
Warszawa
Żonaty
Uważajacy ze czasem trzeba ludzi wziasc za morde zeby sie uspokoili (byly wojskowy)
Zasady rządzenia żelazna ręką nie są mi obce (tjaaaa bardzo mnie kochali w gildiach w wowie itp)
Co lubie:
Mmo ( z obecnej strony gralem we wszystkie. Niektore wciagnely mnie na dluzej, niektorym wystarczylo ze zobaczylem menu i postanowielm je odinstalowac)
RPG ( jestem fanem papierowych starych rpg. Swoja kariere zaczalem w 2 klasie podstawowki, co mniej wiecej oznacza juz prawie 20 lat za mna)
Mocna Muzyka ( bo tak...)
cRPG (ale tylko te z dusza tj. bg,bg2,iwd itp)
RPG Figurkowe ( FOR CHAOS!!)
Czego nie trawie:
Wszystkiego co konczy sie na -fobia.
Trolli...chyba ze sa zabawni i mieszkaja pod mostem.
Plany na przyszlosc: (?)
Najblizsza przyszlosc to napewno wyjazd na wyspy, celem splacenia kredytu slubnego, zarobienie na laptop Alienware, oraz zarobienie na otwarcie firmy blisko powiazanej z Partnerstwem Yt. (biznesplan juz mam )
W razie czego pytac
Trzymajta sie