MartwyTrup....hyyyyyhfhghgyh(Siema)

Witam xD Miłego pisania postów ;p

Jeżeli nie jesteś kolejnym multi acc.Witam cie serdecznie.

Spocznij... na wieki!

Hej. Dlaczego cię wywalili z woja ?

Czyzby lecim z tod'a ? :D

Zdrastfójcie :D

hyydasfhsaas(Witam)

Nekroz nie wywalili tylko odszedlem :) Coz ..zmiania dowódcy kompanii nie zawsze idzie na dobre =.= ... czasem mozna trafic na prawdziwego ch***

A co do kogos ciut wyzej kto mowil o multi acc ....gdyby to bylo multi ..to nie chcialo by mi sie zawracac wam dupci drodzy moi :)

A co do zycia po smierci .... nie no boli ..czasem jak sledziona wypada przez odbyt to takie dziwne uczucie..ale mozna przywyknac

Witaj a forum, jako że jestem fanem umarlaków i podobnych tego typu rzeczy bardzo ciepło Cię powitam - lol, patrząc na tego Avka nie da się nie śmiać ^^ miłego pobytu na forum ;)

Witam witam :). Widzę że na forum jest parę osób które lubi stare dobre papierowe RPG :)

Death To The False Emperor!!!

Dobrydzień towariszu ;)

Dżem dobry :)

nowa "twarz" witamy^^

BTW 90% osób tutaj lamie regulamin

"minimum 3 słowa w poście" mam za to już 2 warny a tu nikt ich nie dostaje... to po uj ten regulamin ? żeby używać go kiedy się chcę?

Wiesz cooo... nie obrazajac nikogo, czasem trzeba miec pomysl na swoja wypowiedz ;) Miejesce zwane "Powitaniami" Nie sprzyja kreatywnosci :) Pozatym Mody zadko kiedy witaja nowych nawet jak sie juz z nimi gdzies gralo :P wiec raczej ich tu nie uświadczysz

Magar, istnieją wyjątki, ale tu już trzeba pomyśleć. Bo czy ludzie witaliby się pisząc kilkanascie zdań? A jesli chodzi o warny, to widocznie faktycznie zasłużyłeś.

(alt mi pada)

Dobra koniec, Offtopu już wystarczająco przywitaliście nowego. Zamykam.

Od dawien-dawna siedze juz na tym portalu, dopiero nie dawno zalozylem konto zeby minuować troli w komentarzach:)

A tak naprawde, czasem na forum pojawiaja sie pytania i ludzie do ktorych warto zagadac.

Coś o sobie:

26 lat

Warszawa

Żonaty

Uważajacy ze czasem trzeba ludzi wziasc za morde zeby sie uspokoili (byly wojskowy)

Zasady rządzenia żelazna ręką nie są mi obce (tjaaaa bardzo mnie kochali w gildiach w wowie itp)

Co lubie:

Mmo ( z obecnej strony gralem we wszystkie. Niektore wciagnely mnie na dluzej, niektorym wystarczylo ze zobaczylem menu i postanowielm je odinstalowac)

RPG ( jestem fanem papierowych starych rpg. Swoja kariere zaczalem w 2 klasie podstawowki, co mniej wiecej oznacza juz prawie 20 lat za mna)

Mocna Muzyka ( bo tak...)

cRPG (ale tylko te z dusza tj. bg,bg2,iwd itp)

RPG Figurkowe ( FOR CHAOS!!)

Czego nie trawie:

Wszystkiego co konczy sie na -fobia.

Trolli...chyba ze sa zabawni i mieszkaja pod mostem.

Plany na przyszlosc: (?)

Najblizsza przyszlosc to napewno wyjazd na wyspy, celem splacenia kredytu slubnego, zarobienie na laptop Alienware, oraz zarobienie na otwarcie firmy blisko powiazanej z Partnerstwem Yt. (biznesplan juz mam ;) )

W razie czego pytac

Trzymajta sie