A ja gdy wchodze do gry to tylko mogę pobiegać sobie, żadnej opcji nic nie mogę włączyć jedynie obracanie kamerą mi działa ani z żadnym NPC nie da się gadać...
wciśnij kombinacje klawiszy CTRL + F11
A ja gdy wchodze do gry to tylko mogę pobiegać sobie, żadnej opcji nic nie mogę włączyć jedynie obracanie kamerą mi działa ani z żadnym NPC nie da się gadać...
wciśnij kombinacje klawiszy CTRL + F11
Help ja też mogę tylko kamerką odbracać nie ma żadnych pasków hp many expa nic nie ma prosze o pomoc ?!?!?!?!?
Podajcie swoje nicki tutaj jakie macie na Mayhem Kung Fu Mój to Lukano
Tip dla nowych: Bedąc w teamie/party dostaje się x2 więcej expa za moby.
Szakal, inermen. Jeszcze nie wiem jaka klasa będę grał
Nowa aktualizacja już wkrótce zawita w Mayhem Kung Fu a dokladniej 25 Wrzesnia ktora wprowadzi do gry nowa instancje, nowe mapy, geary, skille, wzrost lvl capa od 140 do 145 i inne.
Info:
Mayhem jest w pelni darmowym serwerem co wyklucza "Pay2Win" dzialajacym od okolo roku i utrzymujacym sie glownie z donacji(donatorzy nie maja przewagi nad reszta), jest tez jedynym pozostalym przedstawicielem World of Kung Fu zrobionym przez KongZhong, jednak jedzie wlasnym torem i produkuje nowe dodatki od siebie. Walute(gold) do zakupu rzeczy z item malla nabywamy u NPC "General Store" w Liuhe za kasiore zarobiona w grze , a jest na co zbierac bo gama itemkow jest naprawde szeroka.
Nie wahaj się i dołącz do zabawy wraz wieloma graczami na Mayhem Kung Fu: http://mayhem-kungfu.com/