Jak na razie jest nas dwóch , tak że ludzi dalej szukamy Piszcie swoje nicki jak coś tutaj
Metin2 SG
w sumie tez mogę pyknąć. pisac do mnie pw to dam namiar na ts3.
Hmm...
W sumie również chętnie zagram.
Osobiście nie jestem obeznany z metinem - jak do wielu gier podchodziłem kilka razy i rezygnowałem...
Ale teraz chętnie pogram i nauczę się trochę o grze.
W niedziele wracam do domu wiec dopiero wtedy będę mogl cokolwiek zdziałać
Wyślesz mi informacje o serwerze na PW?
chetnie pogram jinno nick : PAPIEROS
elo też zacząłem grę nick: WarnerRoll
Mój nick to MadHatter666.
ładnie wygląda a ile on już stoi ?
Prawie tyle co Polski.
Mam jakiś błąd czy są tylko 2 królestwa? No nic, gram u niebieskich. Nick Santjago. Pogram dziś wieczorkiem. Jak coś to zapraszajcie, lub kontakt pw albo przez steam. Zwykle jestem online.
Są 2 królestwa, bo było za mało graczy na 3, więc zlikwidowali czerwonych i dali im pierścienie zmianykrólestwa i są tam przeklęte zwierzęta - bardzo dużo, można łądnie dropić bronie na 30lv.
Chyba się skuszę.. ale nie rozumiem po co ci ludzie z tej wersji sg mieli by robić inne wersje językowe ? Jak sytuacja z pingiem itp ?
Nie ma dużych lagów, czasami się zdaży, ale bardzo mały, jest to serwer oficjalny więc musiał zostać zarejestrowany na jakiś kraj, ogólnie jest to serwer globalny jako jedyny z oficjalnych serwerów metin2, bo pozwala legalnie grać każdemu bez względu na kraj, nie skąpią też grosza codziennie event, a w czwartki i bodajże poniedziałki OX.
Zrobiłem gildię, (BloodSugar66) przyjmuję wszystkich chętnych.
Jakby ktoś był chętny do grania w Chunjo, ja zaczynam: DeVv. Mikro i ts zawsze dostępne/.
Również chętnie bym zaczął ale ktoś mi musi podać link i wgl ...
Mogę być waszym buffkiem
A królestwo żółci,niebiescy ?
BlackMarch mam nick ja gram w niebieskich
BlackMarch mam nick ja gram w niebieskich
A link do pobrania mógłbyś podać czy na forum nie wolno ;d? jeśli nie to na privie jeśli jest ...
W takim razie dziękuję i niedługo się pojawię
Jak na razie jest nas dwóch , tak że ludzi dalej szukamy Piszcie swoje nicki jak coś tutaj
Mój nick to pewnie będzie ChiiChiii ale jeśli nie to Ci powiem, jakie królestwo (Mam już z tych komentarzy osobę z niebieskich.)
Może ktoś powiedzieć, jak tam z populacją? Bo ja gram raczej tylko w masówki
I w jakim królestwie gracie?
Może ktoś powiedzieć, jak tam z populacją? Bo ja gram raczej tylko w masówki I w jakim królestwie gracie?
Ja przed chwilą zacząłem i w m1 się tnie
Jednak zacząłem od nowa w żółtych sorki za wprowadzenie w błąd mam nick: GreenApril i tutaj będę grał na 100%
Niewiem sorka ale jednak nie będę grał znalazłem inną grę więc sory ... ;/
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak obecnie wygląda sytuacja na tym serwerze. Opłaca się zaczynać?