Minecraft strona

Można się połączyć z darmowego konta?

Można połączyć się z konta Iraasty? :E

Z darmowego nie da się, ale ja mogę zrobić ze spółką z kimś drugi serwer dla "darmowych" graczy w alphie. Tylko taki problem, ze sam mam zablokoane porty i nie mogę ich odblokowywać, więc ja nie jestem w stanie założyć. Szukam więc osoby, która założy i poproszę ją o GG, a ja podam wszelkie instrukcje.

PS: To serwer RP też by mógł być itd., tylko kwestia osoby zakładającej.

PPS: Serwer trybu creative to też niezły pomysł, ale raczej dla konstrukcji mających promować stronę, a nie dowolnych.

Ja nie widzę dnia bez Minecrafta! Gram tylko w single player w wersji alpha, choć nie pogardzę multi playerem w trybie creative, dobrą zabawą ze znajomymi. Chętnie dołączę do teamu w postaci redaktora. Ponadto posiadam podstawowe doświadczenie w tworzeniu stron HTML.

Gra mi się totalnie spodobała, grałem jedynie w wersje single jak i w tą z only budowaniem, i muszę powiedzieć, że właśnie tego szukałem Czekam na przelew na paypala i kupuje ;] Mogę też w jakiś sposób pomóc ze stroną, artykuły poradniki itd ;]

Świetnie, jak coś to pisz na PM.

Tworzę liste użytkowników posiadających premium Acc:

Iraasta

Adaran

Pixel

Ja gram na premium, ale mnie nie dopisujcie do listy graczy premium. Ze stroną mogę też pomóc pisząc poradniki, jakieś video itd.

Ok Mac. Znasz moje GG. Pisz tam wszelkie instrukcje jak przerobić ten serwer na nielegalny :P

Ludzie z minecraft.com.pl mogą nam udostępnić swój serwer ale najpierw musimy zacząć pisać newsy oraz artykuły na ich stronie. Tak więc chętne do współpracy osoby zapraszam do wpisywania się w tym temacie.

Szukam zespołu do założenia pierwszej polskiej stronie poświęconej minecraftowi. Moje znajomości php i html są znikome dlatego szukam jakiś programistów/opisowistów (Patrz definicja "HTML" :P)

Sam mogę pisać treść, tworzyć grafiki nadzorować projekt, zdobywać wiadomości.

Z góry dzięki za pomoc.

Jak zawsze oddany - Iraasta

:D