MMO ze stratą expa/ekwipunku podczas deda

Ta społeczność Zeler nie jest chyba aż tak toksyczna. Do tej pory spotkałem sporo bardzo przyjaznych ludzi (dostałem nawet na początku rozgrywki kilka razy skrzynie pełne prezentów i to od różnych osób). Naturalnie z racji kar za śmierć, na każdego trzeba uważać i ufać tylko przyjaciołom.

Wcześniej nie napisałem o czymś co dla wielu osób może być ważne. Devsi regularnie (co tydzień) wprowadzają patche z nowościami. Najczęściej są to realizacje pomysłów graczy. Wystarczy zerknąć na kilka tematów z patch notes.
http://www.havenandhearth.com/forum/viewforum.php?f=39

Gra wciąga jak diabli. Trzeba tylko załapać podstawy.

Zamiast wyżej wymienionych wrażeń w świecie wirtualnym jedź do Niemiec i odwiedź jakąś strefę “NO-GO”. Gwarancja straty “ekwipunku” i może będziesz miał na tyle szczęścia, że komuś się spodobasz i odbierze Ci coś więcej ^_*

Eve online. Na starcie nie musisz płacić abonamentu bo jest wersja ograniczona. Ograniczona tym że nie możesz wykorzystywać części skilli które odpowiadają za np lepsze moduły. Ale ale ale, zanim powiesz ze no dobra meta gaming itp. Eve nie ma mety. Znam osoby które uwielbiają latać w małych statkach znam osoby które lubia wielkie i drogie. Za każdym razem jak spadniesz tracisz statek i to co w nim miałeś. Musisz kupić nowy. Cóż. Czasami te straty są bolesne bo np 3tys zł…no ale taka gra. W eve nie masz ograniczeń, polecam poczytać historie z gry np o największych bitwach itp rzeczach może cię wkreca w sam świat. Całe eve jest perła wśród wszystkich mmo i bije na głowę wszystkie inne. Jak zostaniesz z eve przez pop roku to już nigdy nie odejdziesz… Serio. Jeden serwer na cały świat (bez Chin). Market który żyje. Brak czegoś ala soulbound. Średnia wieku graczy ponad 30 lat. Pełna imersja. Z pierwszym dniem masz milion możliwości. Eve to nie jest grą z ścieżka gdzie wbijasz lvl itp. Zaczniesz i zobaczysz co ci się podoba. Jedni zajmują się przewozeniem towarów inni stricte pvp inni prowadzą sojusze z ponad 5 tysiącami graczy inni zajmują się produkcją(która ma ogromny wpływ na gospodarkę) inni siedzą na markecie i skupuja i sprzedają zarabiając tak. Jeszcze inni farmia anomalie lub robią misję. Inni natomiast Exploruja. Twoja decyzja co chcesz robić i GDZIE. Gra bardzo ciężka do nauki. Przed tobą miliardy poradników i filmów że szkoleniami(polski kanał sześcienna geometria na Yt) i gwarantuje ci. Jak się w ciągniesz to nigdy nie odejdziesz. Nie bez podstawy popularnym zwrotem w eve jest ze jeżeli chcesz wygrać w eve to musisz ją odinstalować i nigdy nie wrócić i zapomnieć. Fly dangerous o7

Last Chaos tam tracisz kompletnie wszystko ,usuwa ci nawet postać
ale jak grasz na tym poziomie to dostajesz 120% lepszych itemow itp itd …

Masz tak maly wybor ze praktycznie mozesz przestac szukac.

Ja ci polecam zagrac w co tam chcesz, a jak umrzesz to se zlap przedmiot czy dwa z eq i wypierdol XDD

Inaczej nie widze wyjscia, no chyba, ze lubisz medicore gry, albo gry typu EVE, gdzie musisz miec mozg jak sklep aby grac.