Wiesz, kiedyś tak nie było z Blizzardem to było prawo marzyć Wiele spraw się zmienia w czasie, skoro mogli zmienić się na gorsze to i powrót jest możliwy - zobaczymy co czas pokaże.
Nie zgodzę się , że grafika to mało istotny dodatek. Jeśli spędzasz wiele godzin nad stworzeniem przedmiotu w grze, to oczekujesz chociaż jego wyglądu i detali - inaczej to zlewa się w jedną masę pikseli różniących się tekstem wyświetlanym. A jak inaczej określić wymogi przeciętnego gracza aniżeli chociaż korespondujące z obowiązujacymi standardami graficznymi? Pewien minimalnie akceptowalny poziom na dany czas trzeba reprezentować. Zaniedbanie tej sfery mówi o kiepskich możliwościach studia robiącego grę. Nie kupuję argumentu, że to jest niepotrzebne. To zawsze jest duży plus.
Gdzie zbierasz rydze? Ja chyba nigdy żadnego nie znalazłem:/ Jakiś specyficzny typ lasu?
Grafika musi być co najmniej niezła bo inaczej zaniedbujesz ogromną rzeszę graczy którzy jej potrzebują. Tak, można sobie tłumaczyć taki stan , że “oni nie należą do ludzi zagłębiających się w lore”. Nie zmienia to faktu, że pieniądze są potrzebne i takie niszowe gry bez grafiki umierają zbyt szybko. Chyba, że chcemy do końca życia odpalać heroes 3 z kumplami.
Nauczmy się, że jeśli mam za coś płacić, to mam prawo oczekiwać również przyzwoitej grafiki.
Wiedźmina robiło studio z co najwyżej średnim budżetem - można było zrobić ładny graficznie? No można. Poprzeczkę podnośmy a nie opuszczajmy.
PS. To co , odkupienie grzechów CDP i Wiedźmin 4 - MMO ? xD
Mmorpg w stylu Eve
Shroud of the Avatar też sandbox,kosmiczne sandboxy z odrobiną survivalu to np The Repopulation i Stars End.
PS. Prosperous Universe
Ziom… lok at Tibia/ultima/runescape… > grafika marna, gry od chyba 20 lat na rynku … i nadal przędą DOBRZE… i pewno kolejne 20 maja przed sobą…
Las na rydze ? wyjdź z z domu w las XD ja byłem w > podhale >gorce.
Eve na full detalach ma piękną grafikę więc zapytam jesio raz WHY NOT EVE ?
mój ulubiony trailer kwint esencja sanboxów … zawarta w paru słowach poczuj ten klimat !.
Archeage był by dobrym wyborem tylko No tam już niszowo populacja jest.
Jakbym szukał sf to bym nie szukał, to chyba proste
Grafika marna mnie odrzuca, są pewne granice, piksele mnie nie jarają.
A w las wychodzę z 20 lat , wcale rydze wszędzie nie rosną :d