Mu Legend polska społeczność

Wszystkie serwery pełne.. kolejki po 1000 osób.. jak tu grac?:D

Zobaczymy za tydzien - dwa ;)

Ktoś kojarzy, jak usunąć przypisanie przedmiotu i czy wiecie może gdzie znaleźć lucky stone/kamień szczęścia czy jakoś tak, niby tam pisze z jakiego stworzenia, ale nie pisze gdzie go znaleźć XD

Przypisanie przedmiotu usuwa itemek z IS (niestety :(). Co do kamyczka to nie wiem, zazwyczaj na materiałach widniała kraina w której wypada.

Polecam gierkę wciąga jak bagno na wiosnę :), wreszcie full ancient teraz mozna zaczac się bawić

Jakaś dobra gildia z komunikatorem głosowym szuka maniaków na serverze Lunadill ? ;P (PS. gram dark lordem nick jak na forum)

Ładny sprzęcik Ukryty i zgadzam się w 100%, wciąga niemiłosiernie ;) Ja niestety musiałem zmienić serwer na Duprian bo kumpel mnie wystawił i tez robię bladera, aktualnie latam z dualami ale zastanawiam się nad 2h. Jakieś za i przeciw? :D

Ktoś kojarzy, jak usunąć przypisanie przedmiotu i czy wiecie może gdzie znaleźć lucky stone/kamień szczęścia czy jakoś tak, niby tam pisze z jakiego stworzenia, ale nie pisze gdzie go znaleźć XD

Nie jestem teraz w grze ale przypadkiem nie leci to z goblinów których można znaleźć w szczelinach?

Kamień szczęścia wypada z goblinów, które losowo pojawiają się w Szczelinach.

Ładny sprzęcik Ukryty i zgadzam się w 100%, wciąga niemiłosiernie  Ja niestety musiałem zmienić serwer na Duprian bo kumpel mnie wystawił i tez robię bladera, aktualnie latam z dualami ale zastanawiam się nad 2h. Jakieś za i przeciw? 

Nie jestem teraz w grze ale przypadkiem nie leci to z goblinów których można znaleźć w szczelinach?

2h to pewnie wiekszy dmg 1h szybkosc ataku wszystko zalezy od buildu

Dzis rano niemilosiernie ludziom lagowalo czyzby ddosy bo serwery nie byly na full

Ps tez gram na duprian to dawny eu1

Jest co robic samo hall of duty czy jakos tak daje nam roboty na 3h plus a tu jeszcze farma epickie dungi pvp craft wszelkiej masci itp napisze krotko mi ledwo starcza czasu

Np wczoraj dropnalem 2 zapki na lupa library poziom 5 robilem okolo 2h Bo troche nam brakowalo dmga w teamie

Bardzo pozytywnie zaskoczylem sie MU Legend. Spodziewalem sie kolejnego wielkiego "hitu" ktory zainstaluje i zaraz o nim zapomne. W tym wypadku bylo inaczej. Spodobala mi sie grafika i pomimo kalkulatora na ktorym gram, da sie grac! Wszystko jest proste i jasne, jak za czasow Metina. Gameplay daje niesamowita frajde. Mam dopiero 40lvl wiec nie moge sie w pelni wypowiedziec na temat gry ale mi Mu Legend sie spodobalo.

Przypominaja sie czasy starszych gier, gdzie nie bylo pierdyliard opcji w grze. Taki delikatny powiew oldschoolu. Mu Legend - Jestem na TAK :)

Wiadomo kiedy będzie ta ostatnia klasa dostępna?

A jakieś rady na temat błędy na temat pamięci wirtualnej ?

Zadania łowiecki są w nieskończoność ? Bo zrobiłem na bagnie gdzie są zombiaki i inne ścierwa (2 kraina lvl~~28 mobki) już z 20 questów łowieckich i nadal się pojawiają. Czy to po prostu błąd. A co najlepsze to 2 raz już taki sam quest wykonuję.

Zadania łowiecki są w nieskończoność ? Bo zrobiłem na bagnie gdzie są zombiaki i inne ścierwa (2 kraina lvl~~28 mobki) już z 20 questów łowieckich i nadal się pojawiają. Czy to po prostu błąd. A co najlepsze to 2 raz już taki sam quest wykonuję. 

Tak, czasowe questy są nieskończone

Tak, czasowe questy są nieskończone

Tak myślałem dzięki

Mam pytanie. Z tego co się początkowo z orientowałem, to myślałem, że maksymalny set jest mityczny, ale teraz patrze, a niektórzy posiadają itemy fioletowe, które są zdecydowanie lepsze. Nie ma wzmianki o tym w pomocy na temat podstaw, jest tylko napisane o maks mitycznych. O co chodzi z tymi setami fioletowymi, gdzie takie coś w ogóle stworzyć lub zdobyć?

Z tego co widziałem to w pomocy jest info o każdym rodzaju itemow. Fioletowe to epickie i nie są jeszcze najlepsze :D

Kozacka gierka, aktualnie jakaś przerwa, może zrobią bardziej pojemny serwer ^^ bo kolejki do 800 osób są czasem,
kto gra na DUPRIAN ?
nick : H3ZBOL
26lvl Oprawca ^^

Szybkie pytanie, do osób które grają warkiem, dark lordem, czy na późniejszych lokacjach +30 lvl chodząc na szczeliny itp walczac z końcowymi bosami można stać e miejscu i samemu tankowac nie tracąc życia, bo gram magiem i ciężko mi się steruje myszka i czasem wpadam w ataki, mając mało hp padam, proszę o jakieś rady w sprawie innych klas

Osobiście gram bladerem, wcześniej grałem war magiem (obydwoje ponad 100k CP) i powiem, że dużej różnicy w wytrzymałości nie widzę, są ataki które war mag przeżywał i zostawało mu powiedzmy 30% hp, na bladerze z tego samego ataku zostawało mi 50%. Ogólnie w momencie gdy przerzuciłem się na bladera doceniłem range war maga i jego mobilność. Też powiem, że osobiście nie miałem problemów z bossami do 65 lvla na obydwu klasach, więc jak Ty masz problemy poniżej 40 lvl'a to na 65 lvlu na mitycznych dungach bossy bardziej karają.

Bardziej myślałem o tym, że warkiem mogę np stać przy bossie, używać skilli i zabierze mi max 80% ale jak padnie, a nie że jeden hit i mam połowe hp bo wtedy faktycznie nie ma sensu zmieniać bo war mag ma niby najlepszy atak